ΠΑΟΚ - Ολυμπιακος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (5/2)

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακος Live Streaming

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακος Live Streaming | PAOK – Olympiakos Live Streaming: Το μεγάλο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό το βράδυ της Κυριακής (05/02, 20.30) κλέβει την παράσταση.

Κατάμεστη αναμένεται η Τούμπα, αφού η κρισιμότητα της αναμέτρησης είναι τεράστια και για τις δύο ομάδες. Ισοβαθμούν στην 3η θέση με 42 βαθμούς και θέλουν να παραμείνουν δυναμικά στη διεκδίκηση της κορυφής. Εκεί βρίσκεται η ΑΕΚ έχοντας 5 βαθμούς περισσότερους.




Ο ΠΑΟΚ διανύει εξαιρετική περίοδο. Η χημεία που βρήκαν οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου αποτέλεσε τον «οδηγό» της ομάδας στην αντεπίθεση που έχει ξεκινήσει μετά την επιστροφή από το Μουντιάλ. Το κλίμα «απογειώθηκε» στα παιχνίδια κόντρα στον Παναθηναϊκό. Εκεί, η ομάδα πήρε πανηγυρικά «διπλό» στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας (0-3) για το πρωτάθλημα. Ακολούθησε η σχεδόν «σβηστή» πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet.




Ο Ρουμάνος τεχνικός μπορεί να μην έχει ανοίξει τα χαρτιά του με φόντο την ενδεκάδα του ντέρμπι. Ωστόσο το καλό είναι πως δεν αντιμετώπισε απρόοπτα της τελευταίας στιγμής. Επιστρέφουν «φρέσκοι» οι Ίνγκασον, Ντόουγκλας Αουγκούστο και Ζίβκοβιτς, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν κόντρα στον Λεβαδειακό.

Στην αποστολή θα μπει και ο Κεντζιόρα. Μάλιστα, ο Πολωνός αριστερός μπακ που αποκτήθηκε ως δανεικός από τη Ντιναμό Κιέβου, δεν αποκλείεται να κάνει και το ντεμπούτο του, αφού βρίσκεται σε φουλ αγωνιστικό ρυθμό. Τις τελευταίες ώρες των μεταγραφών, ο «δικέφαλος του Βορρά» κινήθηκε και για την απόκτηση σέντερ φορ. Βέβαια, η περίπτωση του Φεντερίκο Μπονατσόλι από τη Σαλερνιτάνα δεν προχώρησε.Super League Ελλάδας Live Streaming

Ενισχύθηκε στο φινάλε ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός πηγαίνει στη Θεσσαλονίκη με στόχο να επιβεβαιώσει πως θα συνεχίσει να υπερασπίζεται μέχρι τέλους τον τίτλο του. Ο Μίτσελ το τελευταίο διάστημα κατάφερε να βρει έναν κορμό παικτών, ο οποίος έδωσε ομοιογένεια στην ομάδα του. Και θετικά αποτελέσματα τα οποία την κρατούν δυναμικά στη μάχη της κορυφής.

Ο Ισπανός κατάφερε μέχρι και το φινάλε των μεταγραφών να «κόψει» από το ρόστερ έναν σημαντικό αριθμό παικτών που δεν υπολογίζονταν. Ούτως ώστε να γίνει ακόμη πιο ευέλικτο. Σε αυτό προστέθηκαν την τελευταία στιγμή δύο εξτρέμ. Ο Μπουτούτσι από την Κόνιασπορ και ο Κανός από την Μπρέντφορντ. Αμφότεροι δεν αποκλείεται να πάρουν χρόνο στο μεγάλο ντέρμπι, αφού άφησαν θετικές εντυπώσεις στις πρώτες τους προπονήσεις.

Με τις προσθήκες των δύο μεσοεπιθετικών, ο Ολυμπιακός συμπλήρωσε τις τέσσερις μαζί με τους Ροντινέι και Ραμόν τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσει και πέμπτη αν βρεθεί ένας κεντρικός αμυντικός με αγωνιστικό ρυθμό.

Σε ότι έχει να κάνει με το πλάνο ενόψει Τούμπας, από τον Μίτσελ δεν περιμένουμε εκπλήξεις. Μοναδικό ερωτηματικό είναι αν θα προτιμήσει ένα πιο «συμπαγές» σχήμα, με τον Σαμασέκου να διεκδικεί θέση στην ενδεκάδα. Σε αυτό το σενάριο δεν αποκλείεται να δούμε τον Εμβιλά να παίζει στα στόπερ. Επίσης δεν αποκλείεται να «σπάσουν» και τα τρία «10άρια» προκειμένου να μπει ένας καθαρός εξτρέμ προκειμένου να δώσει μεγαλύτερη ένταση.

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακος Live Streaming: Νέα επίθεση από Καραπαπά

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς μίλησε στην ΕΡΤ για τα όσα έγιναν στη γενική συνέλευση της ΕΠΟ. Διαβάστε αναλυτικά όσα ανάφερε.

«Οι μέρες που ζούμε είναι τραγικές για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πρέπει όλοι μαζί να βρούμε έναν τρόπο να αλλάξει αυτό. Γιατί δε θέλουμε να ερχόμαστε σε γενικές συνελεύσεις ανούσιες και δεν προσφέρουμε τίποτα στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: «Είναι πολύ σοβαρό και σημαντικό παιχνίδι. Του οποίου η τάξη έχει διασαλευτεί με την επιλογή του διαιτητή. Νομίζω έγινε λάθος, είχαμε ζητήσει ένα διαιτητή από τα προηγμένα πρωταθλήματα, ο κύριος Μπένετ είπε δεν μπορεί να βρει τέτοιον διαιτητή ή δε θέλει. Όπως και να έχει ζητήσαμε έναν διαιτητή από τα προηγμένα πρωταθλήματα και ήρθε ένας από τη Σλοβακία, από τη Λιθουανία, τη Λετονία, την Εσθονία ότι περισσεύει από την Ευρώπη.

Εγώ για τον Ολυμπιακό μπορώ να μιλάω, εμείς θεωρούμε πως μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα όσους βαθμούς και αν είμαστε πίσω. Όλοι είναι μπροστά και τρέμουν τα πόδια τους. Ανέβηκαν οι τόνοι γιατί όταν γίνεται ένα παιχνίδι τόσο σοβαρό φέρνεις ένα διαιτητή από την Ισπανία, τη Γαλλία, τη Γερμανία για να μη μπορεί να πει κανείς τίποτα. Δε μπορείς να φέρεις έναν Σλοβάκο, όταν αυτός που τον ανέδειξε ήταν τρία χρόνια στον ΠΑΟΚ. Εγώ δε το λέω για τον ΠΑΟΚ, ο Μπένετ δε θα έπρεπε όμως να το σκεφτεί. Είναι η δουλειά του».

Για τον τελικό σε ευρωπαϊκή χώρα: «Πρέπει να δούμε σε ποια χώρα με ποιες συνθήκες. Ακούω πράγματα, εγώ που ξέρω καλύτερα το ευρωπαϊκό ποδόσφαιορο από αυτούς που είναι στην ΕΠΟ, μου φαίνονται κωμικά. Στη Γερμανία δεν επιτρέπεται να γίνει φιλικό μεταξύ ελληνικών ομάδων, δεν το επιτρέπει η αστυνομία, θα επιτρέψει τελικό με 60 χιλιάδες κόσμο».Ολυμπιακος Live Streaming

Η απάντηση του Μπαλτάκου σε όσα ακούγονται

Την πεποίθησή του ότι δε χρειάζεται να αλλάξει ο διαιτητής του ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού στην Τούμπα, Ίβαν Κρούζλιακ, τόνισε ο πρόεδρος της ΕΠΟ Τάκης Μπαλτάκος. Διαβάστε τι είπε.

Για τον τελικό του Κυπέλλου: «Είχα πει εδώ και καιρό ότι θέλω να γίνει ο τελικός εκτός Ελλάδας, αφού το λέει και η προκήρυξη, ενώ αν δε γίνει θα πάμε στον Βόλο. Αποτελεί πρόοδο για το ποδόσφαιρο, είναι άποψή μου, να γίνει έξω ο τελικός, να υπάρχουν ομογενείς, σε χώρες όπως η Γερμανία ή στην Αγγλία, είναι κάτι που έχει λογική. Στην Αγγλία πέραν από φοιτητές, έχει και πολλούς που εργάζονται εκεί και έχει και πολλούς Κύπριους.

Και οι τέσσερις ομάδες είναι θετικές, τους αρέσει η ιδέα. Χθες στείλαμε ερωτήματα στις ομοσπονδίες και περιμένουμε απαντήσεις και μία επιλογή είναι και η Κύπρος, αλλά πρώτα περιμένουμε απάντηση από Γερμανία και Αγγλία. Δε θέλουμε ξανά άσχημες εικόνες αν γίνει π.χ. στον Βόλο».

Την διαιτησία του ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: «Δεν άλλαξε, ούτε αλλάζει, ούτε υπάρχει λόγος να αλλάξει έναν Ελίτ διαιτητή. Τι να πούμε στον Μπένετ; Άλλαξε έναν Ελίτ διαιτητή; Δεν υπάρχει η δυνατότητα, άλλωστε, πού να βρει άλλον, τελευταία στιγμή; Αλλά δεν υπάρχει και λόγος να αλλάξει, τι να του πούμε; Άλλαξε τον επειδή τότε είχε σχέση αν είχε με τον τάδε και άλλα τέτοια. Δεν αποδέχεται τέτοιες περιγραφές ικανές να τον οδηγήσουν σε αλλαγή ο κ.Μπένετ».

Για το πως επιλέγεται ο εκάστοτε διαιτητής απ’ το εξωτερικό: «Ένα μήνα πριν αρχίζει και ψάχνει για διαιτητή ώστε να μπορέσει να είναι έτοιμος εγκαίρως. Όλοι παίζουν, όλοι έχουν κλείσει από καιρό, οπότε τουλάχιστον έναν μήνα πριν ψάχνει. Μπορεί να είναι τρεις εβδομάδες, μπορεί πέντε. Σίγουρα αρκετά πιο πριν, αλλιώς δε βρίσκει. Οι μεγάλες ομοσπονδίες δεν στέλνουν διαιτητές, δεν ξέρουμε αν έχουν ή δε θέλουν. Γι’ αυτό και δεν έχουμε διαιτητές από «μεγάλες» χώρες ποδοσφαιρικά».

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακος Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News