Αρης - Ολυμπιακος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (25/1)

Αρης - Ολυμπιακος Live Streaming

Αρης – Ολυμπιακος Live Streaming | Aris – Olympiakos Live Streaming: Παιχνίδι για γερά νεύρα αναμένεται να διεξαχθεί την Τετάρτη (25/01, 19:30) στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο λόγο για τον επαναληπτικό του Άρη με τον Ολυμπιακό για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet.




Το πρώτο ματς έληξε με 1-0 υπέρ του Ολυμπιακού, γεγονός που αφήνει ανοικτούς λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Γκάρι Ροντρίγκες, έπειτα από υπέροχη προσπάθεια του Ανδρούτσου. Ο Άρης θα προσπαθήσει και με την συμπαράσταση των χιλιάδων φίλων του στις εξέδρες, να κάνει την ανατροπή, η οποία πάντως δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως μία εύκολη υπόθεση.




Οι «κίτρινοι» παρουσιάζουν ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο στα εντός έδρας ματς, σε σχέση με αυτό που δείχνουν μακριά από το σπίτι τους. Εκτός έδρας δεν μπορούν να ασκήσουν την ίδια πίεση στον αντίπαλο. Αυτό σημαίνει ότι φτιάχνουν λιγότερες φάσεις και μειώνεται κατ’ επέκταση και το ποσοστό ευστοχίας.

Ο Άρης έχει δείξει ότι δεν έχει το εύκολο γκολ και όσο λιγότερες προσπάθειες δημιουργεί τόσο μικρότερο είναι το ενδεχόμενο να βρει δίχτυα. Αυτό φάνηκε και στα δύο απανωτά παιχνίδια στο Φάληρο, όπου κόλλησε στο μηδέν, έστω και με την παρεμβολή του διαιτητή. Αυτή η συνθήκη αλλάζει σε μεγάλο βαθμό όταν το παιχνίδι είναι στο «Κλεάνθης Βικελίδης».




Μέσα στην έδρα του, ο Άρης «στραγγαλίζει» τον αντίπαλο, φτάνει με μεγαλύτερη ευκολία στο γκολ και φυσικά στα νικηφόρα αποτελέσματα. Είναι ενδεικτικό ότι στα πέντε τελευταία του παιχνίδια (τέσσερα στο πρωτάθλημα κι ένα στο Κύπελλο Ελλάδας Novibet) έχει ισάριθμες νίκες με 13-0 τέρματα! Έσχατη επικράτηση το 3-0 επί του Βόλου, με το σόου του Μανού Γκαρσία.Novibet Κύπελλο Ελλάδας Live Streaming

Ψάχνεται μακριά από το Φάληρο ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός θέλει να υπερασπιστεί το υπέρ του αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι. Ο στόχος των «ερυθρολεύκων», όπως άλλωστε δήλωσε και ο ίδιος ο Μίτσελ, θα είναι η πρόκριση με δεύτερη νίκη. Πάντως, η αλήθεια είναι ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν παρουσιάζουν την ίδια αγωνιστική συνέπεια στα εντός έδρας ματς με τα εκτός έδρας.

Ουσιαστικά η περίπτωσή τους είναι αντίστοιχη με αυτή του Άρη. Στα δύο από τα τρία εκτός έδρας πιο πρόσφατα παιχνίδια που έχουν δώσει, έμειναν στην ισοπαλία, παρά το γεγονός ότι προηγήθηκαν στο σκορ. Αυτό ίσχυσε και στα Γιάννενα με τον ΠΑΣ, όπου ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0, όμως το ματς έληξε 2-2. Αλλά και στο Περιστέρι, όπου το 0-1 έγινε τελικά 1-1 με τον Ατρόμητο και του στέρησε την ευκαιρία να μειώσει την απόσταση από την κορυφή.

Ο λόγος δεν είναι συγκεκριμένος, απλά φαίνεται ότι οι παίκτες του Μίτσελ παρουσιάζουν κάποια κενά διαστήματα στην απόδοσή τους. Kάτι το οποίο τους κοστίζει. Πάντως είναι αήττητοι στην έδρα του Άρη για το Κύπελλο, καθώς σε πέντε παιχνίδια μετρούν τέσσερις ισοπαλίες και μία νίκη.

Αρης – Ολυμπιακος Live Streaming: Πάλι στο επίκεντρο ο Μαντσίνι

Με διαρροή της η ΠΑΕ Άρης ουσιαστικά διαψεύδει τα περί συμφωνίας του Παναθηναϊκού με τον Ντάνιελ Μαντσίνι, επιβεβαιώνοντας παράλληλα πως υπάρχει ενδιαφέρον από τους «Πράσινους». Ο Παναθηναϊκός κινήθηκε για την απόκτηση του Ντάνιελ Μαντσίνι, κάνοντας πρόταση στους «κιτρινόμαυρους», ύψους 2,1 εκατ. ευρώ. Ωστόσο από τον Άρη διαψεύδουν ότι μεταξύ των δύο πλευρών έχει επέλθει συμφωνία για τη μετακίνηση του παίκτη.

Το ενδιαφέρον, όπως διαφαίνεται, όμως υφίσταται από τους «πράσινους» για τον Αργεντίνο μέσο. Την ίδια ώρα από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ τονίζουν ότι ο Μαντσίνι θα αγωνιστεί κανονικά στο αυριανό παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Θυμίζουμε βέβαια ότι η περίπτωση του 26χρονου απασχόλησε έντονα και τον Ολυμπιακό.Ολυμπιακος Live Streaming

Μήνυμα αντίδρασης από Μίτσελ ενόψει Άρη

Στο προσεχές ματς Κυπέλλου με τον Άρη, αλλά και στην αναμέτρηση πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο (1-1) αναφέρθηκε σε δηλώσεις του, o τεχνικός του Ολυμπιακού, Μίτσελ. Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του.

Το ματς με τον Ατρόμητο: «Πραγματικά δεν κάναμε ένα καλό παιχνίδι και σταμάτησε το νικηφόρο σερί. Ωστόσο σε καμία περίπτωση δε θα σταματήσουμε εδώ. Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε. Θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες και φτιάξουμε ένα νέο σερί ξεκινώντας από το ματς με τον Άρη».

Για το κλίμα στα αποδυτήρια: «Φυσικά και είναι θυμωμένοι, φυσικά και υπάρχει πείσμα γιατί στο τελευταίο παιχνίδι πήγαμε κάθε άλλο παρά για αυτό το αποτέλεσμα. Πηγαίναμε για τη νίκη. Επομένως είμαστε πάρα πολύ θυμωμένοι και αποφασισμένοι. Θα αφήσουμε πίσω ότι συνέβη. Υπάρχουν πάρα πολλά παιχνίδια μπροστά μας τόσο για το πρωτάθλημα όσο και για το Κύπελλο και αν θέλουμε να κάνουμε μια καλή χρονιά πρέπει να τα καταφέρουμε και να είμαστε διαφορετικοί στη συνέχεια».

Το ματς με τον Άρη: «Πρώτα από όλα πρέπει να πούμε πως ο Άρης είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Έχουν μεγάλη ποιότητα και δεν είναι εύκολο να τους αντιμετωπίσεις. Μπορεί να τα καταφέραμε καλά στις δύο φορές που τους αντιμετωπίσαμε μέσα σε τρεις μέρες και να πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε, όμως θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι, προσεκτικοί και σοβαροί για να τα καταφέρουμε ξανά».

Για το αν θα κάνει αλλαγές: «Θα ψάξουμε να βρούμε κάποιες λύσεις σε παίκτες που δεν έχουν παίξει πολύ τελευταία, σε παίκτες που δεν έχουν τόσο πολύ χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα, αλλά που φυσικά ανταποκρίνονται στις προσδοκίες μας και που μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του αγώνα. Ωστόσο οι αλλαγές δεν θα είναι τόσο πολλές».

Αρης – Ολυμπιακος Live Streaming: Οι διαιτητές στις ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet

Τον Πέτρι Βιλγιάνεν από τη δεύτερη κατηγορία της UEFA στέλνει η ΚΕΔ στη ρεβάνς Κυπέλλου Παναθηναϊκού-ΠΑΟΚ, ενώ παρά το αίτημα του Άρη για Έλληνα διαιτητή, ορίστηκε ο Ούγγρος Ίστβαν Βαντ κόντρα στον Ολυμπιακό.

Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές των αγώνων ρεβάνς για τους προημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet. Στο τρίτο παιχνίδι Παναθηναϊκού-ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο μέσα σε μία εβδομάδα, ορίστηκε ο άπειρος Φινλανδός Πέτρι Βιλγιάνεν, από τη δεύτερη κατηγορία της UEFA. Ο 35χρονος ρέφερι έχει μικρή ευρωπαϊκή εμπειρία, με μόλις τρία παιχνίδια ομίλων σε επίπεδο ανδρών. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Μίκα Λάμπου, Ρίκου-Βίλε Βιρεαβουόρι.  4ος ο Φωτιάς και στο VAR ο Ισραηλινός Ντάνελ Μπαρ με τον Μεϊντάνα.

Ξένος διαιτητής και στο “Βικελίδης”, παρά το γεγονός ότι ο Άρης είχε αιτηθεί Έλληνα μετά το πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ο λόγος για τον 43χρονο Ούγγρο Ίστβαν Βαντ από την πρώτη κατηγορία της UEFA. Γνώριμο στο ελληνικό κοινό. Έχει διευθύνει ακόμα τρία ματς, που όλα έληξαν χωρίς σκορ! Πέρυσι σφύριξε το ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός 0-0, το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 0-0 στο Κύπελλο και το Άρης-Παναθηναϊκός 0-0 πριν 1,5 χρόνο. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Ίστβαν Άλμπερτ, Βέντσελ Τοτ. 4ος ο Κουμπαράκης. Αξιοσημείωτο ότι στο VAR θα βρίσκεται γυναίκα, η Καταλίν Κούλτσαρ (Ουγγαρία), με τον Ψαρρή.

Τη ρεβάνς Πανσερραϊκού-Άρη θα σφυρίξει ο Τσιμεντερίδης, με τους Τζιουβάρα, Κόλλια βοηθούς, 4ο τον Κατσικογιάννη και στο VAR τους Παπαδόπουλο, Νικολαΐδη.

Αρης – Ολυμπιακος Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News