Αρης - Βολος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (21/1)

Αρης - Βολος Live Streaming

Αρης – Βολος Live Streaming: | Aris – Volos Live Streaming: Ο Άρης υποδέχεται τον Βόλο (Σάββατο, 20.00) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 19η αγωνιστική της Super League. Οι δύο ομάδες «καίγονται» για θετικό αποτέλεσμα με φόντο την καθιέρωσή τους στη ζώνη των playoffs.

Οι «κίτρινοι» επιστρέφουν στο γήπεδό τους θέλοντας να αφήσουν πίσω τους τις δύο σερί ήττες με σκορ 1-0 στο Φάληρο από τον Ολυμπιακό. Η μία για το πρωτάθλημα την περασμένη Κυριακή και η άλλη την Τετάρτη για το Κύπελλο Ελλάδας Novibet. Ο Άλαν Πάρντιου θέλει να δει την ομάδα του να επιστρέφει στις νίκες για δύο λόγους.

Πρώτος για να προσπεράσει την ομάδα της Μαγνησίας και να ανέβει στην 5η θέση της βαθμολογίας. Και δεύτερος για να φτιάξει την ψυχολογία της ενόψει του επαναληπτικού κόντρα στους «ερυθρόλευκους». Στο μυαλό του Άγγλου τεχνικού υπάρχουν σημαντικά ζητήματα που καλείται να βρει λύσεις.

Αρχικά, οι «ανάσες» που χρειάζονται αρκετοί από τους παίκτες που «πιέστηκαν» το προηγούμενο διάστημα. Από εκεί και πέρα, τα προβλήματα που προέκυψαν για τρεις ποδοσφαιριστές. Ο Νταμπό τίθεται νοκ-άουτ για τις επόμενες 15 μέρες, καθώς υπέστη θλάση. Ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή των Καμαρά και Καμάτσο, που αντιμετωπίζουν ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο. Έτσι, όλα δείχνουν πως ανοίγει και πάλι η πόρτα της ενδεκάδας στον Μάνου Γκαρθία.Super League Ελλάδας Live Streaming

Επέστρεψε στις νίκες ο Βόλος

Για τον Βόλο η επιστροφή στις νίκες χάρη στο «διπλό» στην έδρα του Ιωνικού (1-0) την προηγούμενη αγωνιστική ήταν καθοριστική. Η ομάδα επέστρεψε στο +1 από τους Θεσσαλονικείς και ανέκτησε τη χαμένη της ψυχολογία. Θυμίζουμε ότι η νίκη της περασμένης Δευτέρας ήταν η πρώτη, ύστερα από τα πέντε ματς που μετρούσε χωρίς νίκη (0-2-3).

Ο Κώστας Μπράτσος θέλει να δει τους παίκτες του να διατηρούν στο «Βικελίδης» τη συγκέντρωση και τη σοβαρότητα που τους χαρακτηρίζει στα παιχνίδια μακριά από την έδρα τους. Πίσω από Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, η ομάδα της Μαγνησίας έχει τις καλύτερες εκτός έδρας επιδόσεις στη Super League! Πιο συγκεκριμένα, έχει συγκεντρώσει τους 16 (4-4-1) από τους συνολικά 29 βαθμούς της μακριά από το «Πανθεσσαλικό».

Αρης – Βολος Live Streaming: Ανακοίνωση της ΠΑΕ για τα αίσχη του Φαλήρου

Πυρά κατά του αρχιδιαιτητή Στιβ Μπένετ εξαπέλυσε η ΠΑΕ Άρης, αναφορικά με όσα εκτυλίχθηκαν σήμερα (18/1) κατά την ήττα από τον Ολυμπιακό για τα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος στο «Γ. Καραϊσκάκης». Διαβάστε αναλυτικά τα όσα αναφέρει.

«Έχει καταντήσει αηδία κ. Μπένετ. Δεν μπορείτε πλέον να εξασφαλίσετε καλύτερες διαιτησίες και το 50-50 που θέλουμε. Όσες φορές κι αν δει κανείς τη φάση του πεντακάθαρου γκολ που μας ακύρωσε ο απίθανος Πορτογάλος, δεν θα καταλάβει τι ανακάλυψε και μας στέρησε ένα κανονικότατο γκολ.

Να μη μιλήσουμε και για το φάουλ που προηγείται στον Νταρίντα πριν το γκολ του Ολυμπιακού, αλλά και για την δεύτερη κίτρινη που χάρισε στον Βρουσάι. Έχετε μόνο μια επιλογή, πια, κ. Μπένετ. Ξέρετε εσείς…».Αρης Live Streaming

Τι είπε ο Πάρντιου για το επερχόμενο ματς

Ο Άλαν Πάρντιου τόνισε τη σημαντικότητα για τον Άρη της επικράτησης στην αναμέτρηση με τον Βόλο στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, εν όψει του επαναληπτικού με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο. Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του Άγγλου στην συνδρομητική τηλεόραση.

Πώς διαχειρίζονται οι “κίτρινοι” τις δύο ήττες που προηγήθηκαν από τον Ολυμπιακό: «Ήταν δύο πολύ σφιχτά παιχνίδια. Φέραμε τον Ολυμπιακό στα όριά του. Κι εμείς παίξαμε σε υψηλό επίπεδο. Έχουμε ζητήματα με προβλήματα τραυματισμών, όπως του Καμάτσο και του Πάλμα. Δυστυχώς, είναι παίκτες που παίζουν εκεί όπου έχουμε πρόβλημα, δηλαδή στην επίθεση. Χρειαζόμαστε γκολ και σε αυτές τις θέσεις έχουμε θέματα. Μέσα από όλα αυτά, προσπαθούμε να δούμε το επόμενο παιχνίδι».

Ο Άρης και στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό δεν κατάφερε να βρει γκολ, όπως σε όλα με τις ομάδες που είναι πάνω από αυτόν στη βαθμολογία. Πόσο τον προβληματίζει αυτό: «Φυσικά και αποτελεί πρόβλημα αυτό! Αν και στο παιχνίδι του Κυπέλλου σκοράραμε, ασχέτως που δεν μέτρησε το γκολ. Είναι ένα θέμα που μας απασχολεί. Έχουμε κάνει το δύσκολο κομμάτι, όμως, που ήταν τα δύο αυτά παιχνίδια εκτός έδρας, και τώρα ακολουθούν δύο σημαντικοί αγώνες στην έδρα μας. Εκεί είμαστε διαφορετικοί. Η ρεβάνς θα είναι εντελώς διαφορετικό παιχνίδι, θα έχουμε μαζί και τον κόσμο μας. Η σκέψη μας, πάντως, για την ώρα είναι στον Βόλο και πώς θα νικήσουμε».

Για τον αγώνα με τον Βόλο: «Δεν ξεχνάω το πρώτο παιχνίδι με τον Βόλο. Δεν ήμασταν καλοί εκεί. Τώρα έχουμε βελτιωθεί σε σχέση με εκείνο το παιχνίδι. Πρέπει στο μυαλό μας να έχουμε πώς θα επιβάλουμε το δικό μας παιχνίδι και ασφαλώς πώς θα σκοράρουμε! Εκεί εστιάζουμε. Δεν έχουμε χάσει την αυτοπεποίθησή μας και ελπίζω ότι θα νικήσουμε, για να πάρουμε τα πάνω μας, εν όψει της ρεβάνς του Κυπέλλου. Αυτό θέλουμε!»

Αρης – Βολος Live Streaming: «Δεν χρειάζονται περιττά ρίσκα»

Μήπως είναι η στιγμή να παρθούν ρίσκα: «Όταν μίλησα για ρίσκα, εννοούσα ο κάθε παίκτης ξεχωριστά να παίρνει ρίσκα. Να παίρνει πρωτοβουλίες. Δεν θέλουμε η ομάδα να χάσει τη σταθερότητα και τη συνοχή της. Κάποιοι παίκτες, όμως, μέσα στο παιχνίδι, πρέπει να αρχίσουν να παίρνουν περισσότερες πρωτοβουλίες».

Σχετικά με το πώς περιμένει ότι ο Βόλος θα σταθεί αγωνιστικά στο “Κλεάνθης Βικελίδης”: «Περιμένω ένα σφιχτό παιχνίδι. Και ο Βόλος, όπως κι εμείς, μέσα στον Ιανουάριο είχε αποτελέσματα θετικά και αρνητικά, οπότε περιμένω δύσκολο παιχνίδι, γιατί ο αντίπαλος θέλει τους βαθμούς. Το σημαντικό είναι να βγάλουμε ενέργεια, γιατί προερχόμαστε από δύο δύσκολα παιχνίδια και δεν είχαμε πολύ χρόνο να επανέλθουμε».

Αν φοβάται την παγίδα το μυαλό των παικτών του να είναι στον αγώνα Κυπέλλου που ακολουθεί: «Αυτή είναι μια κλασική ερώτηση! Εγώ και οι συνεργάτες μου πρέπει να κρατήσουμε τους παίκτες μας συγκεντρωμένους στο παιχνίδι με τον Βόλο κι αυτό προσπαθούμε να κάνουμε. Προερχόμαστε από δύο παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, όπου δείξαμε ότι δεν ήμασταν μακριά από το να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Θέλουμε, λοιπόν, να αφοσιωθούμε στη νίκη στον αγώνα με τον Βόλο και μετά να δούμε τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό. Αυτή είναι η σωστή σειρά!»

Ανησυχία για Αμπουμπακάρ Καμαρά

Έντονη ανησυχία επικρατεί στο στρατόπεδο του Άρη, αναφορικά με τον τραυματισμό του Αμπουμπακάρ Καμαρά στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Ειδικότερα, ο Αμπουμπακάρ Καμαρά αντικαταστάθηκε από τον Αντρέ Γκρέι στο 35′ καθώς υπέστη τράβηγμα στον οπίσθιο μηριαίο του δεξιού του ποδιού και εκφράζονται φόβοι για θλάση.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας ο 27χρονος επιθετικός θα υποβληθεί σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος, με έναν ενδεχόμενο τραυματισμό του να αποτελεί πλήγμα για την ομάδα σε μια περίοδο κρίσιμων αγώνων.

Αρης – Βολος Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News