Ολυμπιακος - Αρης Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (15/1)

Ολυμπιακος - Αρης Live Streaming

Ολυμπιακος – Αρης Live Streaming | Olympiakos-Aris Live Streaming: Τρεις φορές σε διάστημα εννέα ημερών αναμένεται να αναμετρηθούν Ολυμπιακός και Άρης. Την πρώτη για το πρωτάθλημα και οι επόμενες είναι για το Novibet Κύπελλο Ελλάδας, για την προημιτελική φάση. Τώρα πάντως, η προσοχή όλων είναι στραμμένη στον αγώνα της Κυριακής για το πρωτάθλημα στο «Γ. Καραϊσκάκης» (15/01, 19:30).

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την πορεία του με πολύ σταθερά βήματα. Ο Μίτσελ έχει καταφέρει να βρει μία ισορροπία στο ρόστερ του συλλόγου. Έχει καταλήξει ουσιαστικά σε ένα κορμό, τον οποίο δουλεύει καθημερινά και προσπαθεί να παραμείνει πιστός στο πλάνο του. Η εικόνα του Ολυμπιακού είναι πολύ βελτιωμένη, τόσο στο πρωτάθλημα όσο φυσικά και στο Novibet Κύπελλο Ελλάδας.

Στη διάρκεια της εβδομάδας, οι «ερυθρόλευκοι» έδωσαν το δεύτερο παιχνίδι τους κόντρα στον Ατρόμητο. Με παρακαταθήκη το 4-1 του πρώτου αγώνα στο Φάληρο, η αποστολή του Ολυμπιακού στο Περιστέρι ήταν αρκετά εύκολη. Ο Μίτσελ ξεκούρασε αρκετούς βασικούς και το τελικό αποτέλεσμα (2-2) ήρθε με σχετική ικανοποίηση. Μάλιστα, είδε και πάλι τους αναπληρωματικούς να σκοράρουν με ευχέρεια.

Κορυφαία στιγμή το βολ-πλανέ του Μαρσέλο για το 1-2, το οποίο πανηγυρίστηκε έξαλλα. Αυτό ήταν το 3ο τέρμα για τον Βραζιλιάνο σταρ με την φανέλα των «ερυθρόλευκων» (όλα στο Κύπελλο).Super League Ελλάδας Live Streaming

Ικανοποιημένος ο Μίτσελ, ανεβαίνει ο Άρης

Ο Μίτσελ έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του στο Περιστέρι. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε ο Ισπανός τεχνικός.

«Κερδίσαμε το γεγονός πως είδαμε κάποιους ποδοσφαιριστές που θα χρειαστούμε στη διάρκεια της σεζόν. Και κάποια παιδιά που ήρθαν από τραυματισμούς όπως ο Βρουσάι και ο Βαλμπουενά. Αξίζαμε να προκριθούμε και το καταφέραμε χωρίς πρόβλημα».

Ο Άρης είναι σε αντίστοιχα καλή κατάσταση με τον Ολυμπιακό. Έχει βέβαια κάποια σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του, αλλά είναι αλήθεια ότι έχει βελτιωθεί πολύ με τον Άλαν Πάρντιου στον πάγκο του. Και ο Άρης είχε παιχνίδι για το Novibet Κύπελλο Ελλάδας, στη διάρκεια της εβδομάδας. Αντίπαλος ήταν ο Λεβαδειακός, τον οποίο νίκησε για δεύτερη φορά -την τελευταία με 1-0- και πήρε εύκολα την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Τώρα θα δώσει δύο παιχνίδια στο «Γ. Καραϊσκάκης» σε διάστημα λίγων ημερών και ψάχνει θετικά αποτελέσματα. Προτεραιότητα έχει βέβαια η αναμέτρηση για το πρωτάθλημα σε μία έδρα που έχει κάκιστη προϊστορία. Η τελευταία φορά που ο Άρης έφυγε νικητής από το Φάληρο ήταν τη σεζόν 2001-02 με 1-0. Έκτοτε έχουν διεξαχθεί 19 παιχνίδια και ο Άρης έχει 3 ισοπαλίες και 16 ήττες (0-3-16)!

Ολυμπιακος – Αρης Live Streaming: Στασιμότητα στα μεταγραφικά

Ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο ζητά μίνιμουμ 4 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, ωστόσο η Μπόλονια δεν είναι διατεθειμένη να καλύψει το συγκεκριμένο ποσό.

Την στιγμή που οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται μια ανάσα από την απόκτηση του Γκαμπριέλ Σουάζο, αλλά και σε επαφές με τον Τόνι Λάτο της Βαλένθια για την θέση του αριστερού μπακ, η μεταγραφή του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ στην Μπολόνια δείχνει να «παγώνει».

Οι Ιταλοί υποστηρίζουν πως οι «ερυθρόλευκοι» κοστολογούν τον διεθνή Μολδαβό μπακ στα 4 εκατ. ευρώ, με την Μπολόνια να μην δείχνει διάθεση να ανέβει οικονομικά για να προχωρήσει το deal. Την ίδια στιγμή γίνεται αναφορά στη Στρασμπούρ που προσφέρει 3 εκατ. ευρώ.

Έχει… κολλήσει η μετακίνηση του Τόνι Λάτο από τη Βαλένθια στον Ολυμπιακό λόγω του Τζενάρο Γκατούζο. Σύμφωνα με όσα αναφέρει στο σχετικό ρεπορτάζ της η ισπανική εφημερίδα «Marca», ο Ιταλός προπονητής «μπλοκάρει» την αποχώρηση του Ισπανού αμυντικού. Ο οποίος… φλερτάρει με τους «ερυθρόλευκους», όπως και τον Χεσούς Βάσκες και Ντιμιτρί Φουλκιέ, καθώς θέλει να γίνουν πρώτα μεταγραφές και να ακολουθήσουν οι αποχωρήσεις παικτών. Ολυμπιακος Live Streaming

Τι είπαν οι πρωταγωνιστές

Ο Αμπού Σισέ, μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, αναφέρθηκε στην ποιότητα που έχουν οι «ερυθρόλευκοι» και το σερί νικών. Διαβάστε αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σενεγαλέζος στόπερ.

«Υπάρχει μία καλή περίοδος για εμάς, γιατί ερχόμαστε από σερί νικών. Είναι κάτι που το αξίζουμε και έπρεπε να γίνει. Εχουμε τους παίκτες και την ποιότητα. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι».

Για την συνεργασία του με τον Μαρσέλο, μίλησε από την πλευτά του ο Ντιντιέ Σαμασέκου, μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Διαβάστε αναλυτικά όσα δήλωσε.

«Το πιο σημαντικό είναι ότι προκριθήκαμε. Ο Ατρόμητος έπαιξε καλά, αλλά μείναμε ευχαριστημένοι από την απόδοσή μας. Το σημαντικό όμως είναι ότι κερδίσαμε. Είναι πράγματι αλήθεια ότι συνεργαζόμαστε καλά με τον Μαρσέλο και το δουλεύουμε στην προπόνηση για να σκοράρει τέτοια γκολ».

Ολυμπιακος – Αρης Live Streaming: «Θα βασιστούμε στον πρώτο γύρο»

Ο Μίτσελ μίλησε στην κάμερα της συνδρομητικής τηλεόρασης για το παιχνίδι, τον σχηματισμό με τα τρία δεκάρια. Αλλά και για τη σημασία του να εξαχθούν συμπεράσματα από την ήττα του Ολυμπιακού από τον Άρη στο πρώτο φετινό μεταξύ τους ματς.

Για το ματς με τον Άρη: «Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο. Θέλουμε να δώσουμε συνέχεια σε αυτό το καλό σερί με νίκες. Για αυτό και προετοιμάζουμε το επόμενο ματς ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που κάναμε στα προηγούμενα».

Το ματς του πρώτου γύρου: «Η αλήθεια είναι πως η προετοιμασία του συγκεκριμένου παιχνιδιού έχει στηριχτεί αρκετά στο μεταξύ μας ματς του πρώτου γύρου. Παρακολουθώντας και παρατηρώντας τι συνέβη εκεί, ο Άρης κατάφερε να ανατρέψει το σκορ μέσα σε τέσσερα λεπτά. Και αυτό γιατί διαθέτει πάρα πολλούς, καλούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Το μάθημα που πήραμε από αυτό το ματς είναι πως όταν απέναντι σε τέτοιες ομάδες με τέτοια χαρακτηριστικά, τους αφήνεις να παίξουν και να σκεφτούν. Τότε μπορείς να πάθεις τέτοιες ζημιές».

«Το σχήμα με τα τρία δεκάρια αποδίδει»

Το σχήμα με τα τρία δεκάρια κι αν σκέφτεται να το χρησιμοποιήσει και σε πιο δύσκολα ματς σαν αυτό με τον Αρη: «Αυτό που έχει σημασία είναι ποιος έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού και όχι ποιος έχει τον έλεγχο της μπάλας. Εμείς έχουμε έναν συγκεκριμένο τρόπο να αμυνόμαστε. Και αυτός ο τρόπος είναι η κατοχή της μπάλας. Μέχρι στιγμής αυτό δουλεύει καλά και αποδίδει.

Βλέπουμε ποιοι είναι οι ποδοσφαιριστές που μπορούν να εξυπηρετήσουν αυτό το πλάνο και έτσι προγραμματίζουμε τα παιχνίδια μας. Ανάλογα βέβαια και με το ποιος είναι ο αντίπαλος. Αυτό που είναι ξεκάθαρο, είναι πως ναι όλοι αυτοί οι παίκτες μπορούν να παίξουν μαζί. Και μέχρι στιγμής έχει αποδειχτεί πως αυτό επηρεάζει θετικά για μας τα αποτελέσματα».

Αν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών: «Όχι, είναι όλοι διαθέσιμοι, συμπεριλαμβανομένου και του Μπα ο οποίος προοδευτικά μπαίνει στις προπονήσεις και δημιούργει ακόμα ένα «πρόβλημα» για τον προπονητή».

Ολυμπιακος – Αρης Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News