ΠΑΟΚ - ΟΦΗ Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (14/1)

ΠΑΟΚ - ΟΦΗ Live Streaming

ΠΑΟΚ – ΟΦΗ Live Streaming | PAOK – OFI Live Streaming: Μία από τις αναμετρήσεις που ξεχωρίζουν στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League, είναι αυτή στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον ανεβασμένο ΟΦΗ (14/01, 20:00). Και οι δύο ομάδες είναι σε πολύ καλή κατάσταση και φυσικά έχουν άμεση ανάγκη από βαθμούς. Τόσο οι γηπεδούχοι όσο και οι φιλοξενούμενοι.

Ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε σχετικά εύκολα το εμπόδιο της Καλαμάτας για το Novibet Κύπελλο Ελλάδας και τώρα έχει στραμμένη την προσοχή του στον ΟΦΗ. Σε γενικές γραμμές βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Με εξαίρεση την ισοπαλία στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο (1-1), ο ΠΑΟΚ έχει μόνο νίκες στα υπόλοιπα ματς. Από τις 5 Νοεμβρίου και μετά παραμένει αήττητος, μάλιστα χωρίς καν να δεχθεί γκολ.

Σε αυτά τα οκτώ παιχνίδια έχει ισάριθμες νίκες, έξι στο πρωτάθλημα και δύο στο Novibet Κύπελλο Ελλάδας, με 18-0 γκολ! Κόντρα στην Καλαμάτα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου ξεκούρασε αρκετούς από τους βασικούς και σε γενικές γραμμές έμεινε ικανοποιημένος.

Ωστόσο, αυτό που τον προβλημάτισε είναι ότι οι Λύρατζης και Φιλίπε Σοάρες αποχώρησαν τραυματίες. Ο πρώτος μάλιστα θα απουσιάσει 6-8 εβδομάδες, καθώς υπέστη κάταγμα στο ζυγωματικό και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Εκτός θα είναι και ο Πορτογάλος, ωστόσο η μαγνητική ήταν καθαρή.Super League Ελλάδα Live Streaming

Σε ανοδική πορεία ο ΟΦΗ

Όσο περνάει ο καιρός, ο ΟΦΗ βελτιώνεται παιχνίδι με παιχνίδι, γεγονός που αποδίδεται σε μεγάλο βαθμό στη δουλειά που κάνει ο Βάλντας Νταμπράουσκας. Ο Λιθουανός προπονητής φαίνεται ότι έχει δουλέψει αρκετά με τους Κρητικούς, ειδικά στο διάστημα της διακοπής. Ακόμη και στην ήττα με 1-0 από τον Ατρόμητο στο Ηράκλειο, ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Αλλά ήταν άστοχος στην τελική προσπάθεια.

Ακολούθησαν δύο ισοπαλίες με Παναθηναϊκό και Βόλο και τελευταία ήρθε η νίκη στο Αγρίνιο. Ο ΟΦΗ ήταν καταιγιστικός και πήρε μία μεγάλη νίκη με 4-0. Τώρα έχει μπροστά του τρία πολύ δύσκολα παιχνίδια. Αρχικά παίζει στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ, στη συνέχεια υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης και μετά θα πάει στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Όσον αφορά το παιχνίδι στην Τούμπα, έχει κάκιστη προϊστορία. Σε σύνολο 45 παιχνιδιών έχει μόλις μία νίκη, μετρώντας παράλληλα 37 ήττες (1-7-37)!

ΠΑΟΚ – ΟΦΗ Live Streaming: Μίλησε για όλους ο Λουτσέσκου

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μετά το τέλος της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την Καλαμάτα, μίλησε για το ντεμπούτο του Ερμή Σελιμάι και του Στέφανου Τζίμα, τονίζοντας ότι έχουν πολύ μεγάλες δυνατότητες. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

«Έχουμε το παιχνίδι του Σαββάτου. Καταφέραμε να προφυλάξουμε κάποιους παίκτες και θα πρέπει να ζήσουμε με αυτούς τους τραυματισμούς. Η ζωή μιας ομάδας είναι αυτή. Δυστυχώς του Λύρα είναι πιο σοβαρό το πρόβλημα από το χτύπημα. Το σκορ ήταν στο 2-0 και το παιχνίδι τελείωσε εκεί.

Από εκεί και πέρα οι παίκτες σταμάτησαν να παίζουν με τον ίδιο ρυθμό. Το παιχνίδι τελείωσε στο 2-0. Για να είμαστε ειλικρινείς, στα δυο αυτά παιχνίδια με την Καλαμάτα ουσιαστικά μισή ώρα χρειαστήκαμε για να παίξουμε στο επίπεδο που μπορούμε. Αυτό λέω με όλο τον σεβασμό ότι ο ΠΑΟΚ ήταν ένα επίπεδο πάνω από την Καλαμάτα».

Για τον Κούρτιτς: «Για αυτή τη χρονική περίοδο είναι πολύ μακριά από το να είναι έτοιμος. Είναι παίκτης της ομάδας. Οποιαδήποτε είναι εδώ θα πρέπει να είναι έτοιμος να αγωνιστεί ανά πάσα στιγμή. Πέρυσι ήταν πολύ σημαντικό για εμάς. Έχει εμπειρία και συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Αν είναι στην κατάσταση που πρέπει και εδώ, θα χρησιμοποιηθεί. Αλλα όπως έχω ξαναπεί όταν υπάρχει ένας τραυματισμός ένας παίκτης βρίσκει την ευκαιρία να τον αντικαταστήσει. Ενδεχομένως τα πράγματα να πάνε και καλύτερα».

Τον Τζίμα και τον Σελιμάι: «Δε θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο. Θέλω απλά να τους ευχηθώ καλή τύχη και καλή επιτυχία στην καριέρα τους. Έχουν πολύ μεγάλες δυνατότητες. Μια συμβουλή έχω να τους δώσω. Να είναι σοβαροί στη ζωή τους, παντού».

Για τις μεταγραφές: «Όταν τελειώσει μια μεταγραφή θα μιλήσουμε, δεν έχει τελειώσει. Αν υπάρχει ένα πλάνο, περιμένετε…».ΠΑΟΚ Live Streaming

Μίλησε για όλα ο Νάσμπεργκ

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε εξαιρετικό μομέντουμ αγωνιστικά, «καθάρισε» με συνοπτικές διαδικασίες και την Καλαμάτα, με τον Ιβάν Νάσμπεργκ να δίνει το στίγμα των σκέψεων του. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

«Πάντα είναι ωραίο να παίζεις, ειδικά όταν κερδίζει η ομάδα σου. Πήραμε το εισιτήριο της πρόκρισης, είμαστε στους 8 του Κυπέλλου Ελλάδος και αυτό είναι ένα ωραίο συναίσθημα. Προπονούμαστε πολύ, προπονούμαστε σκληρά και αυτό αποτυπώνεται στο γήπεδο. Στην αρχή της σεζόν, ήμασταν μία ομάδα με αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές και νέα πρόσωπα.

Συμπεριλαμβάνω και τον εαυτό μου, όποτε όλο αυτό ήθελε το χρόνο του για να λειτουργήσει. Και αυτό αποτυπώνεται κάθε μέρα, είμαστε ολοένα και καλύτεροι. Προφανώς οι επτά νίκες σε οχτώ παιχνίδια δείχνουν πως είμαστε στο σωστό δρόμο αλλά θα πρέπει να παραμείνουμε ταπεινοί, να συνεχίσουμε την δουλειά μας, να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Όσο για το αν αυτο το σερί του ΠΑΟΚ είναι ένα μήνυμα για comeback: «Πάντα η πρώτη θέση θα είναι ο στόχος μας αλλά εμείς επιμένουμε στο ένα παιχνίδι τη φορά, δίνοντας τον καλύτερό μας εαυτό».

ΠΑΟΚ – ΟΦΗ Live Streaming: Πάτησε Θεσσαλονίκη ο Τάισον

Στη Θεσσαλονίκη αφίχθη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ ο Τάισον – Περνάει από ιατρικές εξετάσεις και υπογράφει συμβόλαιο 1.5 έτους, με τους ασπρόμαυρους να προσθέτουν μια πινελιά εμπειρίας και ποιότητας στην επιθετική τους γραμμή.

Ο ΠΑΟΚ κινήθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα, φτάνοντας σε απόλυτη συμφωνία με τον Τάισον, ο οποίος επιστρέφει στην Ευρώπη μετά το… διαζύγιο με την Ιντερνασιονάλ. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής ξεκίνησε από εχθές (11/1) το υπερατλαντικό του ταξίδι και μέσω Φρανκφούρτης, έφτασε στη Θεσσαλονίκη γύρω στις 15.00.

Στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» τον περίμεναν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, οι οποίοι τον συνόδευσαν στο ξενοδοχείο προκειμένου να πάρει τις απαραίτητες ανάσες ενώ έπονται εξετάσεις και υπογραφές.

Ειδικότερα, στο αεροδρόμιο βρέθηκαν, το μέλος του ΔΣ, Κυριάκος Κυριάκος και ο άμεσος συνεργάτης του Ζοσέ Μπότο, Αντρέι Φεντσένκοφ βοηθώντας στην επικοινωνία με τον παίκτη, ενώ το «παρών» δίνει και ο γνωστός μάνατζερ Βαντίμ Σάμπλι που συνδέεται με την υπόθεση.

Φεύγει δανεικός ο Κουαλιάτα

Με δεδομένο πως δεν έχει προσαρμοστεί και ανταποκριθεί ακόμη στις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ, υπάρχουν πολλές σκέψεις για τον Νίκο Κουαλιάτα προκειμένου να πάρει χρόνο και παιχνίδια στα πόδια του.

Μια από αυτές είναι να παραχωρηθεί δανεικός τον Ιανουάριο για να αποκτήσει και εκείνος μεγαλύτερη ψυχολογία και να μπει σε ρυθμούς παιχνιδιών προκειμένου να γίνει πιο ομαλή η μετάβασή του.

Ο Βόλος φαίνεται πως έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του και στις τάξεις του ΠΑΟΚ ζυγίζουν τα δεδομένα προκειμένου να δουν αν η συγκεκριμένη παράμετρος θα βοηθήσει.

ΠΑΟΚ – ΟΦΗ Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News