ΠΑΟΚ - Καλαματα Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (10/1)

ΠΑΟΚ - Καλαματα Live Streaming

ΠΑΟΚ – Καλαματα Live Streaming | PAOK – Kalamata Live Streaming: Το πρώτο παιχνίδι που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας, βρήκε τον ΠΑΟΚ να πανηγυρίζει σχετικά εύκολα τη νίκη με 2-0 για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet. Ο επαναληπτικός που διεξάγεται την Τρίτη (10/01, 21:00) στην Τούμπα και αναμένεται να έχει διαδικαστικό χαρακτήρα για τους γηπεδούχους.

Η διαφορά δυναμικότητας, αλλά και κατηγορίας που χωρίζει τις δύο ομάδες κατέστη εμφανέστατη στον πρώτο αγώνα. Αν και ήταν μόλις το πρώτο επίσημο μετά τη διακοπή του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο ΠΑΟΚ δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης, στην κατά τ’ άλλα μαχητική και αρκετά καλή Καλαμάτα.

Το παιχνίδι κύλησε όπως θα περίμενε ο Ραζβάν Λουτσέσκου και με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ πήρε άνετα τη νίκη και το προβάδισμα πρόκρισης. Με πέναλτι του Ολιβέιρα στο πρώτο μισό του αγώνα άνοιξε το σκορ και με τέρμα του Μπράντον Τόμας στην επανάληψη κλείδωσε το διπλό.

Στο διάστημα που μεσολάβησε από εκείνο το παιχνίδι, η κάθε ομάδα έδωσε τέσσερις αγώνες πρωταθλήματος. Καμία από τις δύο δεν έκανε το απόλυτο. Και οι δύο άφησαν βαθμούς. Οι Θεσσαλονικείς νίκησαν Παναιτωλικό, Άρη και Λαμία και έμειναν στο 1-1 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.Super League Ελλάδα Live Streaming

Αμφότεροι με το μυαλό στο πρωτάθλημα

Οι Μεσσήνιοι από την άλλη νίκησαν εκτός έδρας τον Απόλλωνα Σμύρνης, ηττήθηκαν εντός από την Ηλιούπολη και έμειναν στο 1-1 με το Αιγάλεω εκτός έδρας. Την τελευταία αγωνιστική επικράτησαν εύκολα στην έδρα τους, του ΠΑΟ Ρουφ με 3-0 με χατ-τρικ του Ρόβα (πρώτος σκόρερ με 6 γκολ).

Με δεδομένο ότι ουσιαστικά έχει κριθεί η πρόκριση, ο Λουτσέσκου σκοπεύει να παρατάξει τον ΠΑΟΚ με αρκετές αλλαγές. Άλλωστε, ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα στο πρωτάθλημα και ο Ρουμάνος προπονητής θέλει να έχει όλους τους παίκτες του φρέσκους. Εκτός αποστολής είναι οι Κούρτιτς, Ελ Καντουρί και Τσαούσης. Επίσης ο Λουτσέσκου δεν σκοπεύει να ρισκάρει τη συμμετοχή του κάπτεν Βιεϊρίνια, που ένιωσε ενοχλήσεις και έμεινε εκτός από το παιχνίδι με τη Λαμία.

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα είναι η Καλαμάτα, με εξαίρεση φυσικά τον τραυματία Πασά, που λογίζεται πλέον ως μακροχρόνια απόντας. Και οι φιλοξενούμενοι πάντως θα έχουν το μυαλό τους στο παιχνίδι με την Καλλιθέα που ακολουθεί για το πρωτάθλημα, παρά σε αυτό του Κυπέλλου, όπου η κατάσταση έχει ουσιαστικά κριθεί.

ΠΑΟΚ – Καλαματα Live Streaming: Την Πέμπτη πατάει Ελλάδα ο Τάισον

«Κλείδωσε» η άφιξη του Τάισον στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ – Ο Βραζιλιάνος αναμένεται το μεσημέρι της Πέμπτης (12/1) στη χώρα μας μέσω Φρανκφούρτης! Η πρώτη μεταγραφή του ΠΑΟΚ για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο είναι προ των πυλών, με τον Τάισον να προβάρει τα ασπρόμαυρα!

ΠΑΟΚ και Τάισον τα έχουν βρει σε όλα με φόντο τον επόμενο 1.5 χρόνο, με την άφιξη του 34χρονου να «κλειδώνει» και τυπικά τη συμφωνία… Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής αναμένεται την Πέμπτη (12/1) στην Θεσσαλονίκη μέσω Φρανκφούρτης και συγκεκριμένα γύρω στις 15.00 το μεσημέρι! Ο Λατινοαμερικάνος άσος θα αποκτηθεί ως ελεύθερος, αφού αποδεσμεύτηκε και τυπικά από την Ιντερνασιονάλ.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση των Βραζιλιάνων.

«Η Ίντερνασιονάλ και ο Τάισον αποφάσισαν να ολοκληρώσουν το συμβόλαιό τους με συμφωνία και των δυο πλευρών. Ο επιθετικός, που είχε συμβόλαιο με την ομάδα μέχρι τον Απρίλιο, έλαβε πρόταση από το εξωτερικό. Ένας πολυπρωταθλητής, ο Τάισον έκανε τη δεύτερη του θητεία του με την κόκκινη φανέλα και συμπλήρωσε 200 αγώνες στον τελευταίο αγώνα της περσινής χρονιάς.

Εκτός από τα 44 γκολ και τις 23 ασίστ, ο Τάισον θα μείνει για πάντα στην ιστορία του Συλλόγου για τη συνεισφορά του και την ταύτισή του με την Ιντερνασιονάλ. Ευχαριστούμε πολύ, Τάισον!».ΠΑΟΚ Live Streaming

Ικανοποιημένος ο Λουτσέσκου για το ανέβασμα της ομάδας

Σαφώς ικανοποιημένος από την εικόνα του αγώνα με τη Λαμία, το αποτέλεσμα και την εμφάνιση της ομάδας του έμεινε ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

Για το άνετο 3-0: «Το παιχνίδι δεν ήταν τόσο εύκολο ειδικά στο πρώτο μέρος. Αν δεχόμασταν ένα γκολ στα κόρνερ, ίσως δίναμε το δικαίωμα να πιστέψουν. Συζητήσαμε στα αποδυτήρια και αρχίσαμε στο β’ με τον έλεγχο του αγώνα. Είχαμε απόλυτη κυριαρχία και άλλες ευκαιρίες. Από την άλλη είναι αλήθεια είναι ότι όσοι έπαιξαν, μπήκαν καλά και έχουμε έναν μεγαλύτερο αριθμό παικτών που υπολογίζουν. Έχουμε πολλά ματς μπροστά μας. Η αυτοπεποίθηση που έρχεται από τις νίκες βοηθάει να μπαίνουν καλά όλοι. Το μοναδικό “πρόβλημα” είναι αυτοί που παίζουν δεν θέλουν να βγαίνουν. Αλλά αυτό είναι από τα ωραία της δουλειάς».

Αναφορικά με το σκεπτικό του στις αλλαγές: «Τον Ολιβέιρα και τον Ντέλια θέλαμε να ξεκουράσουμε παραπάνω. Ο Ολιβέιρα είναι λίγο πιο ευαίσθητος, πρέπει να το διαχειριστούμε. Ο Μπράντον μπαίνει και πιέζει. Ο Ντέλιας έχει δυνάμεις αλλά διέκρινα ότι ίσως ήταν πνευματικά κάπως κουρασμένος. Ο Ντάντας ήταν πολύ καλός αλλά άρχισε να πέφτει μετά το 70′. Η κουβέντα έγινε επειδή λίγο δυσαρεστήθηκε στην αλλαγή. Του εξήγησα το σκεπτικό και όλα καλά. Τόσο ο Ντάντας όσο και ο Ντόουγκλας ήταν πολύ καλοί. Ο αντίπαλος έπαιζε με μακρινές μπάλες και ανταποκρίθηκαν».

Για το τελευταίο διάστημα: «Δεν έχω να σκεφτώ κάτι τώρα από τα παλιά. Πιστεύω ότι δεν υπάρχει λόγος να γυρίσουμε στο παρελθόν. Ήξερα ότι θέλει χρόνο. Οι εντάσεις μας είναι καλές απολαμβάνουμε την δουλειά. Με ηρεμία θα πω, πριν τρεις μήνες νικήσαμε τον Ολυμπιακό, χάσαμε με διαιτητικές αποφάσεις από Παναθηναϊκό και χάσαμε βαθμούς με ΟΦΗ. Η διαφορά είναι η αυτοπεποίθηση».

ΠΑΟΚ – Καλαματα Live Streaming: Επανήλθε ο Λύρατζης, φτιαγένος ο Ντάντας

Τα δύσκολα πέρασαν και για τον Λευτέρη Λύρατζη, ο οποίος επέστρεψε σε πρώτο πλάνο για τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε ο Έλληνας αμυντικός.

Για την κατάσταση της υγείας του: «Είναι ελεγχόμενη η κατάσταση, δεν έχω κάτι. Ήταν η περίοδος που ήμουν τραυματίας αρκετά δύσκολη, περίμενα να αγωνιστώ μόλις επέστρεψα. Είναι ωραίο το συναίσθημα».

Την πορεία της ομάδας: «Σίγουρα τα οκτώ ματς που είμαστε αήττητοι δείχνουν την ομάδα αλλαγμένη προς το καλύτερο. Πραγματικά πάμε παιχνίδι με παιχνίδι, δεν μπορεί να λειτουργήσει η ομάδα διαφορετικά. Κάθε ματς είναι τελικός».ΠΑΟΚ Live Streaming

Χαρούμενος για την εικόνα του και το γκολ του ήταν ο Τιάγκο Ντάντας. Ο Ρουμάνος επέστρεψε μετά από αρκετό καιρό στη βασική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ.
Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της συνδρομητικής τηλεόρασης.

Την εικόνα και εμφάνιση κόντρα στη Λαμία: «Όλοι νιώθουμε σημαντικοί σε αυτή την ομάδα. Είμαστε σε καλή κατάσταση και χρήσιμοι. Επέστρεψα σαν βασικός, σκόραρα, εγώ ήμουν έτοιμος ήρθα σήμερα η ευκαιρία μου και την πήρα».

Τα συναισθήματά του: «Η δουλειά μου είναι να προπονούμαι με τον ίδιο τρόπο, είτε παίζω βασικός, είτε όχι για να αξίζω κάθε ευκαιρία που θα παίρνω».

ΠΑΟΚ – Καλαματα Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News