Λαμια - ΠΑΟΚ Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (7/1)

Λαμια - ΠΑΟΚ Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (7/1)

Λαμια – ΠΑΟΚ Live Streaming | Lamia – PAOK Live Streaming: Έχοντας εντελώς διαφορετικούς στόχους, αλλά το ίδιο κίνητρο για τη νίκη, η Λαμία υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (07/01, 19:30), σε ένα από τα δύο παιχνίδια του Σαββάτου, που ανοίγουν την αυλαία της 17ης αγωνιστικής. Οι γηπεδούχοι μετρούν ένα αρνητικό σερί δέκα αγώνων και βρίσκονται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με δέκα βαθμούς. Σε αυτό το διάστημα έχουν πέντε ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες. Η τελευταία φορά που κέρδισαν -και η μοναδική έως τώρα- ήταν την 1η Οκτωβρίου με 1-0 το νεοφώτιστο Λεβαδειακό.

Στον τελευταίο τους αγώνα, οι Φθιώτες γνώρισαν ακόμη μία ήττα και μάλιστα αρκετά βαριά με 3-0 από τον Αστέρα Τρίπολης εκτός έδρας. Χαρακτηριστικό της ευκολίας με την οποία ήρθε το τελικό αποτέλεσμα, ήταν ότι ο Αστέρας πέτυχε και τα τρία γκολ μέσα σε διάστημα 13 λεπτών, από το 18’ έως το 31’! Είναι προφανές ότι ο Σάββας Παντελίδης πρέπει να αλλάξει πολλά πράγματα για να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία. Είναι εξίσου προφανές όμως, ότι το προσεχές παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι εξαιρετικά δύσκολο και οι πιθανότητες για ένα θετικό αποτέλεσμα είναι λιγοστές.
Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του είναι σε ανοδική πορεία κι αυτό το απέδειξε και στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον Άρη. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» επικράτησε με 1-0 και σε γενικές γραμμές ήταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο. Είχε ευκαιρίες και χαμένο πέναλτι και το τελικό σκορ μάλλον τον αδικεί.

Πλέον έχει πλησιάσει στους τρεις βαθμούς από τη δεύτερη θέση στην οποία βρίσκεται η ΑΕΚ και σε γενικές γραμμές δεν έχει καμία σχέση με την εικόνα που παρουσίασε στις δέκα πρώτες αγωνιστικές.

Μάλιστα αντέδρασε εξαιρετικά από την απώλεια βαθμών που είχε στο Περιστέρι και χωρίς να επηρεαστεί ιδιαίτερα εμφανίστηκε ακόμη καλύτερος στο ντέρμπι με τον Άρη. Στο αγωνιστικό σκέλος, σίγουρα εκτός είναι ο Ελ Καντουρί, ενώ θα εκτιμηθεί η κατάσταση του Κούρτιτς, με τις πιθανότητες να επιστρέψει να είναι μοιρασμένες. Σίγουρα εκτός παραμένει ο Τσαούσης.Super League Ελλάδα Live Streaming

Προληπτικά εκτός ο αρχηγός του ΠΑΟΚ – Τι αναφέρει η ΠΑΕ

Εκτός από τον Βιεϊρίνια, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει και στους Τσαούση, Ελ Καντουρί και Κούρτιτς. Η αποστολή του ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει το απόγευμα για τη Λαμία, καθώς αύριο (7/01) αντιμετωπίζει την τοπική ομάδα για τη 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Όπως αναφέρει η ΠΑΕ:

«Η διήμερη προετοιμασία της ομάδας για το εκτός έδρας παιχνίδι στη Λαμία ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στη Νέα Μεσημβρία.

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας ξεκίνησε με προθέρμανση και rondo, ακολούθησαν κάποιες ασκήσεις τακτικής, ενώ στο φινάλε έγινε ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια ένιωσε ένα ενοχλήσεις στη γάμπα και προτιμήθηκε προληπτικά να μείνει εκτός από την επικείμενη αναμέτρηση. Εκτός μάχης είναι και οι Μάριος Τσαούσης και Ομάρ Ελ Καντουρί που έκαναν θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο και την πισίνα, αλλά κι ο Γιάσμιν Κούρτιτς που συνεχίζει ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα ταξιδέψουν στη Λαμία είναι οι:

Κοτάρσκι , Ζίβκοβιτς , Ταλιχμανίδης , Λύρατζης , Σάστρε , Κουλιεράκης , Ίνγκασον , Νάσμπεργκ , Ράφα Σοάρες , Ντάντας , Σβαμπ , Ντόουγκλας , Φιλίπε Σοάρες , Μπίσεσβαρ , Κουάλιατα, Κωνσταντέλιας , Μουργκ , Α.Ζίβκοβιτς , Νάρεϊ , Ολιβέιρα , Μπράντον».

Λαμια – ΠΑΟΚ Live Streaming: «Μπλόκο» στη μετακίνηση

Την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στη Λαμία ενόψει του αγώνα κόντρα στην τοπική ομάδα (7/1, 19:30) για την 17η αγωνιστική της Super League ανακοίνωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας.
Ειδικότερα, οι αρχές αναφέρουν πως η απαγόρευση αφορά «σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας»

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Με ανακοίνωσή της η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, ενημερώνει ότι με Απόφαση, που εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση στη Λαμία των φιλάθλων της Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ, για το παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Για το λόγο αυτό παρακαλούνται οι φίλαθλοι που δεν διαθέτουν εισιτήριο, να μην προσέλθουν στο γήπεδο, διότι την ημέρα του αγώνα τα εκδοτήρια του γηπέδου θα παραμείνουν κλειστά, καθώς και για την αποφυγή άσκοπης ταλαιπωρίας τόσο των ιδίων, όσο και των φιλάθλων που διαθέτουν εισιτήριο.

Τονίζεται ότι, σύμφωνα με Απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, απαγορεύεται:

• Η κατοχή εμφιαλωμένων νερών, αναψυκτικών, χυμών και άλλων ροφημάτων σε γυάλινες, μεταλλικές κ.λπ. συσκευασίες, πλην πλαστικών και χάρτινων.

• Η κατοχή και ανάρτηση πανό ή πλακάτ με προκλητικό ή υβριστικό περιεχόμενο.

Επίσης, την ημέρα του αγώνα, θα εφαρμοστούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και συγκεκριμένα θα ισχύσει απαγόρευση της στάθμευσης των οχημάτων καθώς και διακοπή της κυκλοφορίας αυτών, από ώρα 16:30’ έως και μια ώρα μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα, ως ακολούθως:

• Στην οδό Φλέμινγκ (από το χώρο έμπροσθεν του ΔΑΚ Λαμίας, έως τη συμβολή της με την οδό Φιλιαδώνος).

• Στην οδό Καραϊσκάκη (από τη συμβολή της με την οδό Μαλαμίδα, έως τον χώρο έμπροσθεν του ΔΑΚ Λαμίας).

• Στην οδό Ερυθρού Σταυρού (από τη συμβολή της με την οδό Φλέμιγκ, έως τη συμβολή της με την οδό Β. Καψάλη).

• Στην οδό Μαλαμίδα (από τον χώρο έμπροσθεν του ΔΑΚ Λαμίας, έως την συμβολή της με την οδό Υψηλάντη).

• Στον χώρο στάθμευσης οχημάτων που υφίσταται στη συμβολή των οδών Καραϊσκάκη και Ασκληπιού).

Κατά τη διάρκεια διακοπής της κυκλοφορίας, η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται από εναλλακτικές οδούς με την τοποθέτηση κατάλληλης σήμανσης.

ΠΑΟΚ Live Streaming

«Στην κούρσα για Κωνσταντέλια η Άρσεναλ που έρχεται στην Ελλάδα»

Η Άρσεναλ έχει προγραμματίσει ταξίδι στην Ελλάδα για χάρη του Γιάννη Κωνσταντέλια, με τα ΜΜΕ της Αγγλίας να σημειώνουν πως μπαίνει στην κούρσα διεκδίκησης του 19χρονου μαζί με σπουδαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους!
Τα μεταγραφικά όργανα μόλις ξεκίνησαν για τον μάγο Γιάννη Κωνσταντέλια, καθώς στην Αγγλία παίζει δυνατά ακόμη και το όνομα της Άρσεναλ!

Όπως χαρακτηριστικά σημειώνουν τα ΜΜΕ της χώρας: «Η Άρσεναλ μπήκε στην κούρσα για την απόκτηση του Γιάννη Κωνσταντέλια. Οι Gunners αναμένεται να στείλουν σκάουτερ για να παρακολουθήσουν τον 19χρονο αυτόν τον μήνα, μετά από μια σειρά εντυπωσιακών εμφανίσεων.

Η Μάντσεστερ Σίτι, η Κρίσταλ Πάλας, η Λιντς Γιουνάιτεντ, η Γουλβς , η PSV και η Βαλένθια παρακολουθούν ήδη τον Έλληνα ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει προγραμματιστεί να κάνει το ντεμπούτο του στην εθνική ομάδα στην επόμενη διακοπή του Μαρτίου.

Η Μπαρτσελόνα είχε προηγουμένως δοκιμάσει τον Κωνσταντέλια στην ηλικία των 15 αλλά δεν κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ έναντι ενός εκατ. ευρώ».

Όπως σημειώνουν, η τιμή του έχει εκτοξευθεί (σ.σ. πάνω από 11, 3 εκατ. ευρώ αναφέρουν), ενώ αν ο ΠΑΟΚ συμφωνήσει στην πώλησή του, τότε ο «Ντέλιας» θα παραμείνει δανεικός στην Ελλάδα για το υπόλοιπο της σεζόν.

Προφανώς τα συγκεκριμένα μεταγραφικά δημοσιεύματα από την Αγγλία δεν προκαλούν έκπληξη εντός του ΠΑΟΚ, καθώς ήταν σαφές πως οι εμφανίσεις του Κωνσταντέλια, η ηλικία του, το ταλέντο του και γενικώς το πακέτο που «κουβαλά» θα προκαλέσουν άμεσα ντόρο στην αγορά της Ευρώπης.

Το μόνο βέβαιο είναι πως ο Γενάρης θα είναι «καυτός» για τον Γιάννη Κωνσταντέλια, μία κατάσταση αναπόφευκτη για ένα 19χρονο ποδοσφαιριστή που τρελαίνει ομάδες και σκάουτερς και ο οποίος αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στην εθνική ομάδα στην επόμενη διακοπή του Μαρτίου.

Λαμια – ΠΑΟΚ Live Streaming: Πρωινό ραντεβού στη Μεσήμβρια και αποστολή

Οι «ασπρόμαυροι» αφήνουν πίσω τους το ντέρμπι με τον Άρη και επικεντρώνονται στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λαμία, για την 17η αγωνιστική της Super League.
Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου θα βρεθούν το πρωί της Παρασκευής, στις εγκαταστάσεις της ομάδας στη Νέα Μεσημβρία για μία τελευταία προπόνηση και στη συνέχεια ο Ρουμάνος τεχνικός θα ανακοινώσει τους εκλεκτούς του, για τον αγώνα με τη Λαμία.

Τσαούσης και Ελ Καντουρί συνεχίζουν τις θεραπείες τους, ενώ ο Κούρτιτς συνεχίζει ειδικό πρόγραμμα. Το απόγευμα ο ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει για τη Λαμία.ΠΑΟΚ Live Streaming

Λαμια – ΠΑΟΚ Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News