ΠΑΣ Γιαννινα - ΑΕΚ Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (3/1)

ΠΑΣ Γιαννινα – ΑΕΚ Live Streaming

ΠΑΣ Γιαννινα – ΑΕΚ Live Streaming | PAS Giannina – AEK Live Streaming: Να συνεχίσει την καταδίωξη του Παναθηναϊκού στην κορυφή χωρίς απώλειες θέλει η ΑΕΚ. Η «Ένωση» αντιμετωπίζει στα Γιάννενα τον ΠΑΣ (Τρίτη, 20.00) για την 16η αγωνιστική της Super League.

Το ματς θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, ύστερα από την τιμωρία που επιβλήθηκε στους γηπεδούχους για τα επεισόδια στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Μετά το θετικό φινάλε στο 2022, με το «2 στα 2» κόντρα σε Λαμία (3-0) και Βόλο (4-0), η «Ένωση» θέλει να συνεχίσει με την ίδια φόρα και στο νέο έτος.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα εκτός από τους έξι δικούς της βαθμούς στα προηγούμενα ματς, εκμεταλλεύτηκε και τις δύο διαδοχικές απώλειες του Παναθηναϊκού. Με αυτό τον τρόπο, μείωσε στους 4 βαθμούς την απόστασή της από την 1η θέση. Με τούτη ή και με μικρότερη διαφορά θέλει να φτάσει στην ερχόμενη Κυριακή στο ντέρμπι κορυφής με τους «πράσινους» στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Αργεντινός τεχνικός της ομάδας προσπαθεί να κρατήσει τους παίκτες του απόλυτα συγκεντρωμένους στο προσεχές ματς στους «Ζωσιμάδες». Τα προβλήματα εξακολουθούν να είναι σημαντικά, όμως οι «κιτρινόμαυροι» θα έχουν και νέο πρόσωπο στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Ο Πάολο Φερνάντες πλέον έχει κανονικά δικαίωμα συμμετοχής και διεκδικεί μάλιστα θέση και στο αρχικό σχήμα.

Στα θετικά συγκαταλέγεται επίσης και η επιστροφή του Ντομαγκόι Βίντα, ύστερα από τις υποχρεώσεις του στο Μουντιάλ με την Κροατία. Αντίθετα, ο Πέτρος Μάνταλος κάνει αγώνα δρόμου για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και θα προφυλαχθεί, ενώ νοκ-άουτ παραμένουν οι Μοχαμάντι, Γκατσίνοβιτς και Ελίασον.Super League Ελλάδα Live Streaming

Μπαίνουν και οι νέοι στον ΠΑΣ

Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» κρατάει σίγουρα το μαχητικό πνεύμα που έδειξε στο «αντίο» του προηγούμενου έτους. Χάρη σε αυτό κατάφερε να πάρει δύο βαθμούς κόντρα σε Ολυμπιακό (2-2) και Λαμία (1-1), όπου έμεινε πίσω στο σκορ κι εντέλει επέστρεψε. Το ζήτημα βέβαια για την ομάδα του Θανάση Στάικου, είναι πως χρειάζεται ακόμη πιο δραστικές κινήσεις, αφού στη βαθμολογία με μόλις τρεις βαθμούς να τη χωρίζουν από την τελευταία θέση, δεν αισθάνεται άνετα.

Αγωνιστικά, στην προσπάθειά της για την εξασφάλιση της παραμονής θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Κέβιν Ροσέρο, που υπέστη βαριά θλάση. Από εκεί και πέρα, πρόβλημα δημιουργείται με τις κάρτες, αφού συμπλήρωσε 4 κίτρινες ο Μορέιρα και θα χάσει το ματς με τον Παναιτωλικό. Στο όριο βρίσκονται οι Σόρια και Εραμούσπε.

Στα θετικά, το γεγονός ότι ο προπονητής του ΠΑΣ μπορεί να υπολογίζει κανονικά στους νιόφερτους Τσιντώτα, Νίνη και Τσίνο, που συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες να κάνουν ντεμπούτο απέναντι στην ΑΕΚ.

ΠΑΣ Γιαννινα – ΑΕΚ Live Streaming: Τα τελευταία αγωνιστικά νέα

Ξαφνικό πρόβλημα με τον Ρότα στην ΑΕΚ! Με ένα νέο πρόβλημα υποδέχθηκε το 2023 η ΑΕΚ. Ο Λάζαρος Ρότα αισθάνθηκε αδιαθεσία και του συστήθηκε από το ιατρικό επιτελείο να γυρίσει σπίτι του και ως εκ τούτου, τέθηκε εκτός της αποστολής που αναχωρεί για τα Γιάννινα, ενόψει του αυριανού αγώνα με τον τοπικό ΠΑΣ.

Νοκ άουτ είναι και ο τιμωρημένος Σιμάνσκι, ενώ βέβαια δεν υπολογίζονται και οι μακροχρόνια απόντες Ελίασον, Μοχαμάντι, Γκατσίνοβιτς, αλλά και ο Μάνταλος. Τουλάχιστον, στα θετικά νέα για τον Αλμέιδα είναι η ολική επαναφορά του Βίντα. Ο Κροάτης έχει επανέλθει πλέον σε φουλ ρυθμό έπειτα από τη συμμετοχή του στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και αναμένεται να πάρει θέση βασικού, πιθανότατα στο πλευρό του Μουκουντί.

Βέβαια, πρώτη συμμετοχή σε αποστολή της ΑΕΚ υπάρχει και για τον Πάολο Φερνάντες, που πλέον έχει δικαίωμα συμμετοχής με την Ενωση.AEK Live Streaming

Ντέμης Νικολαΐδης: «Αν συνεχίσει έτσι η ΑΕΚ, θα πάρει το πρωτάθλημα»

Σίγουρος για την κατάκτηση του τίτλου από την ΑΕΚ, αν συνεχίσει έτσι, παρουσιάστηκε στην εκπομπή του στην συνδρομητική τηλεόραση ο Ντέμης Νικολαΐδης. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

«Τίποτα δεν είναι σημαντικό, δεν είναι ούτε το ντέρμπι της OPAP Arena με τον Παναθηναϊκό. Σημασία έχει πώς τελειώνεις και τι θα κάνεις στα πλέι οφ. Αν η ΑΕΚ συνεχίσει έτσι, θα πάρει το πρωτάθλημα. Νομίζω ότι είναι το μοναδικό ματς που δεν έχω βρει παίκτη να έχει υστερήσει (σ.σ. για την εμφάνιση στον Βόλο). Ίσως βρήκα, ο Αραούχο ήταν ο καλύτερος. Αν και δεν ήταν καλός στο προηγούμενο. Σ’ αυτό το ματς ήταν εκπληκτικός, θα μπορούσε να σκοράρει, κάνει τα πάντα».

ΠΑΣ Γιαννινα – ΑΕΚ Live Streaming: Κορυφαία άμυνα σε όλη την Ευρώπη

Την κορυφαία άμυνα αυτή την στιγμή σε ολόκληρη την Ευρώπη διαθέτει η ΑΕΚ! Μετά και τη σημερινή γκέλα της Μπαρτσελόνα στο ντέρμπι της Καταλονίας με την Εσπανιόλ (1-1), η «Ένωση» έχει δεχθεί τα λιγότερα γκολ από οποιαδήποτε άλλη ομάδα σε όλα τα πρωταθλήματα της Γηραιάς Ηπείρου!

Συγκεκριμένα, το σύνολο του Ματίας Αλμέιδα, έχει 5 γκολ παθητικό σε 15 παιχνίδια πρωταθλήματος έως τώρα στη σεζόν. Αφήνοντας πίσω του τόσο τον Παναθηναϊκό όσο και τους «μπλαουγκράνα» με 6 γκολ παθητικό σε 15 αγώνες. Μάλιστα, η ΑΕΚ κατέχει την κορυφή και στην σχετική λίστα με τα περισσότερα λεπτά μέσο όρο απαραβίαστης εστίας!

Οι «κιτρινόμαυροι» δέχονται ένα γκολ ανά 270 αγωνιστικά λεπτά. Στη δεύτερη θέση συναντάμε τη Νιου Σέιντς από την Ουαλία με 1 γκολ ανά 255 λεπτά. Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό, δέχεται ένα γκολ σε κάτι παραπάνω από 225 αγωνιστικά λεπτά.

Δείτε τη λίστα με τις κορυφαίες άμυνες της Ευρώπης:
1. ΑΕΚ 5 (15) – 1 γκολ ανά 270 λεπτά
2. Παναθηναϊκός 6 (15) – 1 γκολ ανά 225 λεπτά
– Μπαρτσελόνα 6 (15) – 1 γκολ ανά 225 λεπτά
– Μακάμπι Τελ Αβίβ 6 (15) – 1γκολ ανά 225 λεπτά
3. ΑΠΟΕΛ 6 (16) – 1 γκολ ανά 240 λεπτά
4. Νιου Σέιντς 6 (17) – 1 γκολ ανά 255 λεπτά
5. Ερυθρός Αστέρας 7 (19) – 1 γκολ ανά 244 λεπτά
– Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης 7 (17) – 1 γκολ ανά 218 λεπτά
– Γιουβέντους 7 (15) – 1 γκολ ανά 193 λεπτά

Τα λόγια των πρωταγωνιστών

Για τη διαφορά της ΑΕΚ φέτος με τα προηγούμενα χρόνια μίλησε ο Κώστας Γαλανόπουλος. Ο μέσος της Ένωσης να αναφέρει πως η ομάδα πλέον είναι πιο δουλεμένη και έχει νοοτροπία νικητή. Διαβάστε αναλυτικά όσα ανέφερε ο νεαρός μέσος στην κάμερα της συνδρομητικής τηλεόρασης.

«Μόνο έξω από την ομάδα υπήρχαν αμφιβολίες. Εμείς ήμασταν έτοιμοι, πήγαμε να δώσουμε το 100% με τα διαθέσιμα όπλα, αυτό κάναμε και το παιχνίδι πήγε άψογα. Η ομάδα είναι ξεκάθαρο πως είναι πιο δουλεμένη από τα προηγούμενα χρόνια, αλλά πλέον έχει ψυχολογία και μια νοοτροπία νικητή. Είναι μια πρωταθληματική ομάδα, υπάρχει υγιής ανταγωνισμός και αυτό εξελίσσει τους παίκτες».

Από την πλευρά του, πολύ χαρούμενος με το γκολ που πέτυχε την περασμένη εβδομάδα ήταν ο Σίμος Μήτογλου. Ο στόπερ της ΑΕΚ είπε πως προσπαθεί εδώ και καιρό να σκοράρει και πως είναι υπέροχο το συναίσθημα. Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της συνδρομητικής τηλεόρασης.

«Στόχος ήταν να μπούμε δυνατά και συγκεντρωμένοι. Βάλαμε ένα γκολ πολύ νωρίς, ήταν και δικό μου, οπότε ακόμη καλύτερα (γέλια). Έτσι μπορέσαμε να ανοίξουμε γρήγορα το παιχνίδι και να βάλουμε κι άλλα γκολ. Κυνηγάω το γκολ, το ψάχνω καιρό, είναι υπέροχο το συναίσθημα. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, με τον ΠΑΣ. Θα κοιτάξουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και μετά είναι το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό».

ΠΑΣ Γιαννινα – ΑΕΚ Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News