Αρης - Παναιτωλικος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (29/12)

Αρης - Παναιτωλικος Live Streaming

Αρης – Παναιτωλικος Live Streaming | Aris – Panetolikos Live Streaming: Το πρώτο του παιχνίδι εντός έδρας δίνει ο Άρης, μετά τα δύο συνεχόμενα με τον Λεβαδειακό, αρχικά για το Novibet Κύπελλο Ελλάδος και στη συνέχεια για το πρωτάθλημα. Η αναμέτρηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τον Παναιτωλικό (29/12, 18:00) ρίχνει την αυλαία της 15ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Άρης άφησε δύο βαθμούς στο πρωτάθλημα στη Λιβαδειά, μένοντας στο 1-1 με την  τοπική ομάδα. Οι «κίτρινοι» εμφάνισαν δύο πρόσωπα στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Ένα κακό στο πρώτο ημίχρονο, όπου βρέθηκαν πίσω στο σκορ. Κι ένα πολύ καλύτερο και βελτιωμένο στο δεύτερο μισό του αγώνα.

Σε εκείνο το χρονικό σημείο κατάφεραν να ισοφαρίσουν χάρη σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πάλμα, αλλά έχασαν πολλές ευκαιρίες στη συνέχεια. Ιδιαίτερα με τον Γκρέι, που σπατάλησε μισή ντουζίνα κλασικές. Έτσι, δύο ακόμα βαθμοί χάθηκαν, με αποτέλεσμα το σύνολο του Άλαν Πάρντιου να μείνει στους 22 βαθμούς και την 6η θέση.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, το μοναδικό πρόβλημα ενόψει της αναμέτρησης με τους Αγρινιώτες είναι ο Ενκουλού που παραμένει τραυματίας. Εκτός είναι ακόμη ο νιόφερτος Νταρίντα, ο οποίος θα έχει δικαίωμα συμμετοχής από την 1η Ιανουαρίου και μετά. Άγνωστο παραμένει το τι θα γίνει με τον Ντάνιελ Μαντσίνι, αφού το μεταγραφικό «πήγαινε-έλα» συνεχίζεται!Super League Ελλάδα Live Streaming

Σε καλή κατάσταση ο Παναιτωλικός

Ο Παναιτωλικός έκανε μία αντίστοιχη εμφάνιση με αυτή που έκανε ο Άρης στη Λιβαδειά. Υποδεχόμενος τον ΠΑΟΚ είχε ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο, στο οποίο έμεινε πίσω στο σκορ στις καθυστερήσεις. Στο δεύτερο μισό βελτιώθηκε κατά πολύ, ωστόσο σε αντίθεση με τον Άρη δεν κατάφερε να βρει δίχτυα.

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου απώλεσε πολλές ευκαιρίες για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, με κυριότερη εκείνη του Καρέλη στο τελευταίο 20λεπτο. Σα να μην έφτανε αυτό δέχθηκε και δεύτερο γκολ στα τελευταία λεπτά και ηττήθηκε με 2-0 από το «Δικέφαλο του Βορρά».

Το θετικό για τους φιλοξενούμενους είναι ότι έχουν πολύ καλή εικόνα εκτός έδρας. Με εξαίρεση την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, όπου ηττήθηκαν στην Τούμπα, στα επόμενα έξι ματς είναι αήττητοι με τρεις νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες. Στο αγωνιστικό κομμάτι, δεδομένη είναι η απουσία των Μπακάκη και Ντουάρτε, που θα χάσουν το υπόλοιπο της σεζόν. Εκτός αποστολής έμεινε εκ νέου ο Μόρσεϊ.

Όσον αφορά την παράδοση, έχουν γίνει εννέα παιχνίδια πρωταθλήματος στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ανάμεσα στις δύο ομάδες. Ο Άρης αριθμεί τέσσερις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μόλις μία ήττα από τον Παναιτωλικό (4-4-1).

Αρης – Παναιτωλικος Live Streaming: Απέσυρε το ενδιαφέρον για Μαντσίνι

Νέο επεισόδιο στο… σίριαλ του Ολυμπιακού με τον Μαντσίνι, αφού τα ερυθρόλευκα ρεπορτάζ τονίζουν ότι οι Πειραιώτες απέσυραν το ενδιαφέρον τους για τον εξτρέμ του Άρη. Με βάση όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα, ο 26χρονος winger, ήταν έτοιμος να φορέσει τα «ερυθρόλευκα». Όμως τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι υπάρχει αλλαγή δεδομένων και, ίσως, οριστική ανατροπή.

Για την ακρίβεια, τονίζεται ότι ο Ολυμπιακός απέσυρε το ενδιαφέρον του για τον Μαντσίνι, αφού οι συζητήσεις με τους με τον παίκτη δεν κατέληξαν σε συμφωνία. Οι Πειραιώτες τα βρήκαν με τον Άρη για το deal, όμως τώρα ενδέχεται να στραφούν σε άλλες περιπτώσεις για την ενίσχυση στην μεσοεπιθετική τους γραμμή. Εκτός φυσικά αν η κίνησή τους αφορά λόγους τακτικής στο κομμάτι των διαπραγματεύσεων.Αρης Live Streaming

Μίλησε για τα μεταγραφικά ο Πάρντιου

Ο Άλαν Πάρντιου τοποθετήθηκε σχετικά με τη πιθανή επιστροφή του Αμπουμπακάρ Καμαρά στον Άρη. Ο Άγγλος τεχνικός με δηλώσεις του ουσιαστικά επιβεβαίωσε το γεγονός πως ο Άρης βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό για την επιστροφή του Καμαρά στη Θεσσαλονίκη.

Για τα σενάρια Καμαρά: «Είχα πει στον πρόεδρο ότι τον θέλω αλλά είχε κάποιες ενστάσεις στην αρχή. Επέμενα όμως και το θέμα το χειρίζεται αυτός πλέον. Τον θέλω γιατί είναι ένας ποιοτικός παίκτης με τρομερή ενέργεια που μπορεί να μας βοηθήσει. Ξέρει την ομάδα και το ελληνικό πρωτάθλημα κι μπορεί να μπει άμεσα να βοηθήσει. Έχει στοιχεία που μας λείπουν και τον χρειαζόμαστε. Θα ήταν μια πολύ καλή προσθήκη για την ομάδα τον Ιανουάριο που συν τοις αλλοις ξέρουμε ότι είναι μια δύσκολη περίοδος για να βρεις παίκτες με τα στοιχεία που ψάχνεις».

Την περίπτωση του Μαντσίνι: «Προπονείται κανονικά με την ομάδα δεν ξέρουμε ακόμη τι θα γίνει. Μπορεί να φύγει μπορεί και να μείνει. Όσο θα τον έχω στην ομάδα θα τον υπολογίζω».

Για τον Νταρίντα: «Θα είναι διαθέσιμος από 1 Ιανουαρίου. Αλλά πρέπει να πω ότι είναι ήδη έτοιμος και είναι ένας καταπληκτικός παίκτης με πολύ μεγάλη εμπειρία, που θα μας δώσει πολλές λύσεις στη μεσαία γραμμή. Είμαι πολύ ευχαριστημένος μαζί του και θα μας βοηθήσει άμεσα».

Στο φινάλε, έδωσε τις δικές του ευχές στον κόσμο: «Θέλω να ευχηθώ καλά Χριστούγεννα σε όλους τους φιλάθλους του Άρη εκ μέρους όλου του ποδοσφαιρικού τμήματος. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους φιλάθλους για την βοήθεια τους στην ομάδα. Τους περιμένω κοντά μας και στον δεύτερο γύρο».

Αρης – Παναιτωλικος Live Streaming: Το μήνυμα της ΠΑΕ Άρης για το τελευταίο ματς

Την Πέμπτη (29/12) οι «κιτρινόμαυροι» κλείνουν τη χρονιά υποδεχόμενοι στην έδρα τους, τον Παναιτωλικό για τη 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η ΠΑΕ Άρης έδωσε το «σύνθημα» για τη νίκη. Όπως αναφέρει σε ανάρτησή της η ΠΑΕ Άρης, στο τελευταίο παιχνίδι για το 2022, ομάδα και κόσμος θέλουν να κλείσουν με νίκη τη χρονιά. Διαβάστε τι αναφέρει η ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Την Πέμπτη αποχαιρετούμε το 2022 στο… σπίτι μας. Δίνουμε το τελευταίο μας παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης με αντίπαλο τον Παναιτωλικό… Ομάδα και κόσμος μαζί θα κλείσουμε τη χρονιά με μια νίκη στην έδρα μας! VAMOS ARIS».

Αρης – Παναιτωλικος Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News