Ατρομητος - ΠΑΟΚ Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (28/12)

Ατρομητος - ΠΑΟΚ Live Streaming

Ατρομητος – ΠΑΟΚ Live Streaming | Atromitos – PAOK Live Streaming: Να κλείσουν με νίκη τις υποχρεώσεις τους για το νέο έτος θέλουν Ατρόμητος και ΠΑΟΚ, που διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο Περιστέρι (Τετάρτη, 20.00). Πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα ματς της 15ης αγωνιστικής της Super League.

Τόσο οι Περιστεριώτες, όσο και ο «δικέφαλος του Βορρά» επέστρεψαν με νίκες στο πρωτάθλημα την προηγούμενη εβδομάδα. Η ομάδα του Κρις Κόουλμαν πανηγύρισε το δεύτερό της «διπλό», χάρη στο τέρμα του Έρλινγκμαρκ (43’) απέναντι στον ΟΦΗ (1-0). Έτσι πήρε τεράστια «ανάσα» στη βαθμολογία και να πλησιάσει την 6άδα.

Πιο συγκεκριμένα, εκμεταλλεύτηκε τη «γκέλα» του Άρη κόντρα στον Λεβαδειακό (1-1), μείωσε την απόσταση στους 4 βαθμούς από τους «κίτρινους». Και έμεινε ζωντανός στη μάχη της 6ης θέσης που οδηγεί στα playoffs. Τώρα προετοιμάζεται για το κρίσιμο ματς κόντρα στους Θεσσαλονικείς, με στόχο να συνεχίσει την αντεπίθεσή της.

Ο Ουαλός τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Κιβρακίδη και Σουάρεθ, ενώ δεν αναμένεται να προβεί σε εκπλήξεις στην ενδεκάδα. Η λογική λέει πως ο Κιάρτανσον θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα αντί του Τζαβίδα. Ο Στρούγγης θα πάρει τη θέση του Μαυρομάτη στα στόπερ, ο οποίος λογικά θα προφυλαχθεί, μένοντας στον πάγκο.Super League Ελλάδα Live Streaming

Φορμαρισμένος ο «δικέφαλος»

Ασταμάτητος δείχνει ο ΠΑΟΚ, που πέρασε και από το Αγρίνιο με σκορ 2-0. Τα τέρματα των Ολιβέιρα (45+5’) και Αουγκούστο (86’) έλυσαν τον γόρδιο δεσμό της άμυνας του Παναιτωλικού και ανέβασαν την ομάδα στην 3η θέση. Αυτή ήταν η τέταρτη διαδοχική επικράτηση για το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου στο πρωτάθλημα, που βελτιώνει σταθερά την εικόνα του.

Εξίσου σημαντικό, το γεγονός ότι περιορίζει σε σημαντικό βαθμό τα λάθη του. Αυτό φαίνεται και από το γεγονός ότι έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του στα τέσσερα τελευταία ματς στη Super League. Εκτός από το καλό κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια από τις διαδοχικές νίκες, ήρθε και η ανταμοιβή στη βαθμολογία.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» ύστερα και από το «σοκ» του Ολυμπιακού στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα (2-2), έμεινε μόνος στην 3η θέση της βαθμολογίας. Παράλληλα, μείωσε την απόστασή του στους 10 βαθμούς από την κορυφή και τον Παναθηναϊκό. Αλλά, κανένας από την ομάδα δεν μιλάει για κάτι περισσότερο την δεδομένη χρονική στιγμή.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Ραζβάν Λουτσέσκου καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς να υπολογίζει στον Ελ Καντουρί. Ο Μαροκινός χαφ τραυματίστηκε στο Αγρίνιο και δεν προλαβαίνει το ματς στο Περιστέρι. Εκτός αποστολής επίσης μένουν και οι Σοάρες και Κούρτις που συνεχίζουν να προπονούνται ατομικά.

Ατρομητος – ΠΑΟΚ Live Streaming: Τι είπε ο Ντάγκλας Αουγκούστο

Σε ιστοσελίδα της πατρίδας του μίλησε ο Ντόουγκλας Αουγκούστο, αναφερόμενος στο γκολ που σημείωσε κόντρα στον Παναιτωλικό. Σημειώνοντας παράλληλα ότι έζησε μια μεγάλη στιγμή με τον ΠΑΟΚ. Διαβάστε αναλυτικά όσα δήλωσε.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που μπόρεσα να πετύχω ακόμα ένα γκολ και να ζήσω αυτή τη μεγάλη στιγμή εδώ στον ΠΑΟΚ. Δεν θυμάμαι να έχω βάλει τόσα γκολ στη σειρά, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι βοηθάω την ομάδα να κερδίζει. Παίζαμε εκτός έδρας, απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο και πετύχαμε τον στόχο μας, που ήταν η κατάκτηση των τριών βαθμών.

Τώρα έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι εκτός έδρας και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να κερδίσουμε και να παλεύουμε για την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα». ΠΑΟΚ Live Streaming

Λουτσέσκου: «Πάντα ήθελα να γίνω προπονητής»

Σε μία διαφορετική συνέντευξη, ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε για τα ερεθίσματα που δέχθηκε από τον πατέρα του και για την πρόκληση της προπονητικής που υπήρχε στο μυαλό του. Αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της ζωής και της καριέρας του! Ο προπονητής του ΠΑΟΚ παραδέχθηκε πως επηρεάστηκε έντονα από τον πατέρα του στην επιλογή του, παρά το γεγονός ότι δεν ήταν πεπεισμένος ότι θα μπορούσε να αντεπεξέλθει στην πίεση. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

«Πήρα πολλά από τον πατέρα μου χωρίς να το ξέρει ο ίδιος. Αυτό που έβλεπα στο σπίτι από αυτόν, μου έδωσε πολλά παραδείγματα. Ήμουν ακράδαντα πεπεισμένος ακόμα κι όταν έπαιζα ποδόσφαιρο, ότι στο τέλος της καριέρας μου θα προσπαθούσα, τουλάχιστον, να γίνω προπονητής. Δεν ήμουν σίγουρος ότι θα μπορούσα να αντέξω την πίεση που ασκείται σε έναν προπονητή.

Ή οτι θα μπορούσα να κάνω αυτή τη δουλειά εξαιτίας αυτής της πίεσης, αλλά μπήκα πολύ στον πειρασμό. Είπα ότι θα είναι κρίμα να μην δοκιμάσω έστω. Και τελικά δοκίμασα, προσπάθησα και μου βγήκε σε καλό. Είχα όμορφα παιδικά χρόνια, χάρη στους γονείς μου, που ήταν πάντα κοντά μου. Ήμασταν μια ενωμένη οικογένεια, φρόντισαν να έχω ό,τι χρειαζόμουν.

Με ώθησαν προς το διάβασμα και αυτό ήταν πολύ καλό, γιατί είναι σημαντικό να μελετάς, να αναπτύσσεις τον εγκέφαλό σου. Για μένα ήταν κάτι πολύ σημαντικό να έχω ευκολία στην μελέτη. Είναι κάτι που με βοήθησε πολύ, μετά όταν τελείωσα την καριέρα μου ως ποδοσφαιριστής και ξεκίνησα την προπονητική».

Ατρομητος – ΠΑΟΚ Live Streaming: Δεν είναι απλή υπόθεση η προπονητική

Μιλώντας για τις λεπτομέρειες της προπονητικής: «Το να γίνεις προπονητής σημαίνει πολλή μελέτη. Να εισαι πολύ διαβασμένος και για όλα. Πρέπει να ψάχνεις πολύ, να διαβάζεις πολύ, να έχεις ευχαρίστηση και ευχέρεια στο διάβασμα. Γιατί αν δεν έχεις την υπομονή να τα κάνεις, δεν μπορείς να βελτιώσεις τις ικανότητες του σε αυτη την δουλειά. Και εγώ διαβάζω πολύ ακόμα και τώρα. Δεν είχα την ευκαιρία να παίξω στο εξωτερικό ως ποδοσφαιριστής.

Επίσης, δεν είχα την ευκαιρία να έχω εμπειρίες με ξένους προπονητές όσο έπαιζα και να μάθω άλλα πράγματα. ‘Ημουν μόνο στην Ρουμανία, οπότε υπό αυτήν την άποψη, όταν άρχισα την προπονητική μου καριέρα, είχα ένα μικρό μειονέκτημα. Από την άλλη, βέβαια, είχα το πλεονέκτημα να έχω τον πατέρα μου δίπλα μου. Συμμετείχα σε πολλές συναντήσεις και συζητήσεις μαζί του. Είδα πώς ετοίμαζε την προπόνησή του, πώς οργανώθηκε, πώς ετοίμαζε τα παιχνίδια του. Μια τεράστια εμπειρία για μένα όλο αυτό που έζησα κοντά στον πατέρα μου».

«Δεν μείναμε στα λόγια»

Για τη βελτίωση που παρουσιάζει ο ΠΑΟΚ, χτίζοντας το δικό του σερί μίλησε ο Κάλεντ Νάρεϊ. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

Τι σημαίνει αυτή η νίκη για τον ΠΑΟΚ: «Για εμάς αυτό το παιχνίδι ήταν πολύ σημαντικό, έπρεπε να κερδίσουμε και το καταφέραμε. Παίξαμε καλά, είχαμε μια καλή εμφάνιση και πήραμε τους τρεις βαθμούς που τόσο θέλαμε. Αρχίσαμε καλά το παιχνίδι, μπήκαμε από νωρίς, ελέγξαμε τον ρυθμό και αξίζαμε αυτό το αποτέλεσμα. Θέλαμε να αρχίσουμε το δεύτερο μισό της σεζόν με μια νίκη και να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό, όπως πριν την διακοπή που είχαμε ένα σερί με τρία συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα. Το πιο σημαντικό για εμάς είναι η νίκη, αλλά μαζί με αυτή κρατάμε και μια ακόμα καλή εμφάνιση».

Για το τι άλλαξε στην ομάδα: «Η αλήθεια είναι ότι βρισκόμαστε σε μια καλή περίοδο. Πιστεύω ότι βρήκαμε μια νέα μεγάλη ενεργεια εσωτερική για να βελτιωθούμε να δείξουμε ότι είχαμε αδικήσει τους εαυτούς μας στην αρχή της σεζόν. Μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ, μιλήσαμε μεταξύ μας στα αποδυτήρια, ήρθαμε πιο κοντά ο ένας με τον αλλον. Συζητήσαμε για το τι δεν πάει καλά και αλλάξαμε αρκετά πράγματα.

Έχουμε δουλέψει πολύ για να έρθει αυτή η βελτίωση, δεν μείναμε μόνο στα λογια και πιστεύω οτί φαίνεται στο γήπεδο. Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο, το γνωρίζουμε όλοι αυτό. Κόντρα στον Παναιτωλικό ήταν ένα δύσκολο ματς και απέναντι σε μια καλή ομάδα, που ειδικά εντός έδρας είναι δυνατή. Κάναμε μια καλή εμφάνιση όμως και πήραμε μια δίκαιη νίκη σε ένα παιχνίδι που θέλαμε πολύ τους τρεις βαθμούς».

Ατρομητος – ΠΑΟΚ Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News