Παναιτωλικος - ΠΑΟΚ Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (22/12)

Παναιτωλικος - ΠΑΟΚ Live Streaming

Παναιτωλικος – ΠΑΟΚ Live Streaming | Panaitolikos – PAOK Live Streaming: Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στις υποχρεώσεις του στη Super League με στόχο να συνεχίσει την ανοδική του πορεία και να κρατηθεί εντός τροχιάς τίτλου. Αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Παναιτωλικό (Πέμπτη, 19.30) που αλλάζει σελίδα ύστερα από την μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ στον Μάτσιεκ Καμίνσκι.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» με τη νίκη (2-0) στην έδρα της Καλαμάτας για το Novibet Κύπελλο Ελλάδας, έδειξε να «ξεμουδιάζει» μετά την προετοιμασία που προηγήθηκε στην Κύπρο. Τώρα, θέλει να πάρει το τέταρτο διαδοχικό του «τρίποντο» στο πρωτάθλημα και να επιβεβαιώσει πως η ομάδα χρειαζόταν απλά χρόνο. Και δεν πέρασε καμία είδους κρίση στα χέρια του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Στα καθαρά αγωνιστικά, ο Ρουμάνος τεχνικός την τελευταία στιγμή έχασε τον Φιλίπε Σοάρες και όλα δείχνουν πως ο Βιεϊρίνια θα επιστρέψει στο αριστερό άκρο της άμυνας. Επίσης, συντηρητικό πρόγραμμα ακολουθούν οι Λύρατζης και Τσαούσης. Αμφότεροι με φόντο την επιστροφή τους, ενώ δύσκολα θα προλάβει το ματς στο Αγρίνιο ο Κούρτιτς.

Στα μεταγραφικά το θέμα της απόκτησης μεσοεπιθετικού δεν φαίνεται να προχωρά τη δεδομένη χρονική στιγμή. Το βάρος πέφτει κυρίως στις αποχωρήσεις. Σε πρώτο πλάνο επανέρχεται η υπόθεση του Μουργκ, καθώς ο ΑΠΟΕΛ επέστρεψε, ωστόσο το υψηλό συμβόλαιο του Αυστριακού μέσου εξακολουθεί να αποτελεί «αγκάθι».Super League Ελλάδα Live Streaming

Σε νέα εποχή οι Αγρινιώτες

Για τον Παναιτωλικό η διακοπή του Μουντιάλ «κύλησε» με σημαντικές εξελίξεις στα διοικητικά, αφού η ομάδα άλλαξε ιδιοκτήτη. Μετά από πολυετή παρουσία στην ομάδα ο Φώτης Κωστούλας αποχωρεί και αφήνει τη θέση του στον Αμερικανό επιχειρηματία, Μάτσιεκ Καμίνσκι.

Η έλευση του νέου επενδυτή δεν φαίνεται να επηρεάζει σε πρώτη φάση τα πλάνα του Γιάννη Αναστασίου στις μεταγραφές. Πάντως, η αλήθεια είναι πως το μυαλό του 49χρονου τεχνικού είναι αποκλειστικά στραμμένο στα παιχνίδια που ακολουθούν, καθώς θέλει να κρατήσει την ομάδα σε απόσταση ασφαλείας από τη ζώνη του υποβιβασμού. Και παράλληλα να διεκδικήσει τις λιγοστές ελπίδες της για την 6η θέση και τα play-offs.

Παναιτωλικος – ΠΑΟΚ Live Streaming: Άνοιξε τα χαρτιά του ο Κωστούλας

Για την παραχώρηση του πλειοψηφικού πακέτου του Παναιτωλικού μίλησε ο πρώην -πλέον- μεγαλομέτοχος της ομάδας, Φώτης Κωστούλας.

«Το συζητούσαμε πως είχε έρθει η ώρα μου να αφήσω τον Παναιτωλικό σε καλύτερα χέρια και να αποχωρήσω. Είναι ακριβώς έτσι. Η ομάδα θα είναι σε καλύτερα χέρια. όσο και αν φαίνεται παράξενο. Έχω ζήσει μαζί τους πολλούς μήνες τον τελευταίο καιρό έχω καταλάβει πως αγαπάνε τα σπορ και το ποδόσφαιρο.

Έχουν και τεράστιες οικονομικές δυνατότητες και μπορούν να πάνε αρκετά ψηλά τον Παναιτωλικό. Τους αρέσει η Ελλάδα και η περιοχή μας, έχουν σχέδια για την περιοχή μας και αυτό θα είναι καλό και για την Ελλάδα μας και την περιοχή του Αγρινίου. Το έχω πει πως πρέπει να αποχωρήσω γιατί δεν μπορούσα άλλο. Όταν κάποιος αγαπάει κάτι και δεν μπορεί να το κάνει καλύτερο πρέπει να το αφήσει για κάποιους που θα το κάνουν καλύτερα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους Αγρινιώτες και τους φίλους του Παναιτωλικού για την υποστήριξη που έχω. Μπορώ να πω αν και τελειώνουν οι μέρες μου, μην το πάρετε τοις μετρητοίς, γιατί θα είμαι εδώ πολύ καιρό για να βοηθήσω. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με βοήθησαν και με τη στήριξη τους φτάσαμε τον Παναιτωλικό μέχρι έδω. Ήρθε η ώρα για να γίνει το επόμενο βήμα, αυτό που ζητάμε, να παίξει η ομάδα στην Ευρώπη και να είναι στις ψηλότερες θέσεις στη λίγκα».ΠΑΟΚ Live Streaming

Τι είπε ο Καμίνσκι στην συνέντευξη Τύπου

Την πρώτη του δημόσια τοποθέτηση έκανε ο νέος ιδιοκτήτης του Παναιτωλικού, Μάτσιεκ Καμίνσκι, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο Αγρίνιο στο πλαίσιο της ανάληψης του πλειοψηφικού πακέτου της ομάδας από τον Φώτη Κωστούλα.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Κωστούλα για τη φανταστική δουλειά που έχει κάνει στο κλαμπ μέχρι τώρα και είμαστε ενθουσιασμένοι που είμαστε εδώ. Θα βοηθήσουμε ώστε το κλαμπ να γίνει καλύτερο. Θα χρειαστούμε τη στήριξη όλων και με τη στήριξη του κ. Κωστούλα θα πάμε μπροστά. Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου, της πόλης και θα κάνουμε τα πάντα για να κάνουμε το κλαμπ καλύτερο μέρα με τη μέρα.

Θέλουμε να κάνουμε το κλαμπ καλύτερο σε πολλούς διαφορετικούς τομείς, να ανέβουμε στη βαθμολογία, να κάνουμε καλύτερες τις εγκαταστάσεις ώστε και οι παίκτες να γίνονται καλύτερη. Να κάνουμε μια ομάδα νικήτρια, όπως ήθελε και ο κ. Κωστούλας».

Ο γιος του κ. Καμίνσκι ανέφερε: «Σας ευχαριστούμε όλους που είστε εδώ. Αυτό που θέλουμε είναι η ομάδα αλλά και το αθλητικό κέντρο να συνεχίσει να μεγαλώνει και να γίνεται ακόμα μεγαλύτερο. Θέλουμε επίσης να βελτιώσουμε και τις ακαδημίες μας. Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο του Αγρινίου για την υποδοχή».

Παναιτωλικος – ΠΑΟΚ Live Streaming: Τα τελευταία αγωνιστικά νέα

Σε ρυθμούς επανέναρξης του πρωταθλήματος κινούνται οι επιτελείς του ΠΑΟΚ, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να μετρά από σήμερα και την επιστροφή του Μάριου Τσαούση. Όπως είναι ήδη γνωστό, ο Φιλίπε Σοάρες έχει μπει προσωρινά στα… πιτς λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς, ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα. Προφανώς και ο Πορτογάλος δεν υπολογίζεται για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Αντίστοιχα και ο Λευτέρης Λύρατζης που έκανε ατομικό στο γήπεδο και ο Γιάσμιν Κούρτιτς που συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί, με τον Σλοβένο να υπολογίζεται από τη νέα χρονιά. Απεναντίας, στην διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου τέθηκε ο Μάριος Τσαούσης, ο οποίος μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

Στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο γνωρίζουν πολύ καλά πως το παιχνίδι στην Αιτωλοακαρνανία κρύβει παγίδες. Για αυτό τον λόγο ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει δουλέψει αρκετά στο θέμα της προετοιμασίας της ομάδας για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Στις τελευταίες προπονήσεις, ο Ρουμάνος τεχνικός φέρεται να σκέφτηκε να βάλει πίσω από τον Ολιβέιρα τον Κωνσταντέλια. Όμως το συγκεκριμένο πλάνο δεν συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες και φαίνεται πως τη θέση αυτή θα πάρει ο Ελ Καντουρί.

Σε άλλες δοκιμές, ο Βιεϊρίνια πήρε θέση στο δεξί άκρο της άμυνας, ενώ ο Κάργας ήταν με τους «βασικούς» δίπλα στον Κουλιεράκη. Στα «φτερά» επιστρέφει ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, μαζί με τον Νάρεϊ και τον Αουγκούστο. Στον άξονα και ο Σβαμπ διεκδικεί μία θέση στο αρχικό σχήμα.

Παναιτωλικος – ΠΑΟΚ Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News