ΑΕΚ - Λαμια Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (21/12)

ΑΕΚ - Λαμια Live Streaming

ΑΕΚ – Λαμια Live Streaming | ΑΕΚ – Lamia Live Streaming: Στις υποχρεώσεις της στη Super League επιστρέφει η ΑΕΚ που θέλει να διατηρήσει την επαφή της με την κορυφή της βαθμολογίας. Στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής, η «Ένωση» υποδέχεται στη Νέα Φιλαδέλφεια τη Λαμία (17.00), που παλεύει για την παραμονή της.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα επέστρεψε στις επίσημες υποχρεώσεις της παίρνοντας εκτός έδρας νίκη (2-0) απέναντι στην Κηφισιά. Με το εν λόγω αποτέλεσμα ουσιαστικά «σφράγισε» την πρόκρισή της στην επόμενη φάση στο Novibet Κύπελλο Ελλάδας. Ο Αργεντινός τεχνικός στοχεύει σε ανάλογη συνέχεια και στο πρωτάθλημα, όπου η ομάδα του συνεχίζει να κυνηγάει τον Παναθηναϊκό, που βρίσκεται στο +8 και στην κορυφή.

Σαφώς το μυαλό του είναι και στο μέτωπο των τραυματιών. Στα θετικά, μετρούν αντίστροφα για την επιστροφή τους οι Τσούμπερ και Άμραμπατ. Αντίθετα, νοκ-άουτ για τις επόμενες 5 εβδομάδες τέθηκε ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, που χρειάστηκε χειρουργείο για το πρόβλημα στους κοιλιακούς. Εκτός μαζί με τον Σέρβο είναι και τραυματίες Ελίασον και Μοχαμάντι, ενώ για το προσεχές ματς δεν υπολογίζεται ο Βίντα.

Ο Κροάτης στόπερ είναι εκτός λόγω της άδειας που εξασφάλισε ύστερα από την επιστροφή του από το Μουντιάλ. Ο Πάολο Φερνάντες θα υπολογίζεται από το νέο έτος και δεν αποκλείεται να μην είναι το μοναδικό μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας. Ύστερα από τα τελευταία προβλήματα ο προγραμματισμός στα μεταγραφικά άλλαξε. Έτσι, η ΑΕΚ βρίσκεται στην αγορά για αριστεροπόδαρο στόπερ, ενώ αρκετές είναι οι πιθανότητες απόκτησης ενός μεσοεπιθετικού. Αλλά κι ενός αριστερού μπακ.Super League Ελλάδα Live Streaming

Με νέο προπονητή στο β’ μισό η Λαμία

Το έργο της Λαμίας στη Νέα Φιλαδέλφεια δείχνει δύσκολο, αλλά δεν υπάρχουν περιθώρια. Η διακοπή του πρωταθλήματος συνδυάστηκε με αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, με τον Σάββα Παντελίδη να παίρνει τη θέση του Τζιανλούκα Φέστα. Στο επίσημο ντεμπούτο του, ο 57χρονος τεχνικός είδε την ομάδα του να αποφεύγει στα τελευταία λεπτά την «γκέλα».

Πιο συγκεκριμένα, αντιμετώπισε εντός έδρας την Καλλιθέα, με το γκολ του Μπεχεράνο να την κρατάει ζωντανή (1-1) ενόψει του επαναληπτικού στο Novibet Κύπελλο Ελλάδας. Στη Super League έχει συγκεντρώσει μόλις 9 βαθμούς και παραμένει χωρίς νίκη εδώ και επτά συνεχόμενα παιχνίδια (0-3-4). Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε στις πρώτες δηλώσεις ο Παντελίδης.

«Το σκορ αδικεί τον αντίπαλό μας, ήταν καλύτερος από μας. Είχαν πιο κλασικές φάσεις. Δεν ξέρω πόσα λάθη κάναμε σήμερα, κάναμε πάρα πολλά. Θεωρώ πως έχουμε πάρα πολλή δουλειά για να γίνουμε κανονική ομάδα. Στο πρώτο εικοσάλεπτο ήμασταν πολύ βιαστικοί, δεν βγάλαμε ποτέ ηρεμία στο παιχνίδι. Σαν ομάδα δεν λειτουργήσαμε καλά, όχι μόνο στην άμυνα αλλά και στην επίθεση. Θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε γιατί δεν μας άρεσε η εικόνα».

ΑΕΚ – Λαμια Live Streaming: Τι είπε ο Νικολάου για Γκατσίνοβιτς

Ο Λάκης Νικολάου μίλησε για την αλλαγή πλεύσης της ΑΕΚ στο θέμα του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, εξηγώντας για ποιο λόγο αποφασίστηκε να μπει τώρα στο χειρουργείο. Διαβάστε το τι είπε.

«Έχει αναπτύξει μία οστεΐτιδα από την υπερβολική τάση των μυών, είναι αυτό που λέμε σύνδρομο των κοιλιακών προσαγωγών. Προσπαθήσαμε με συντηρητικό τρόπο να τον αντιμετωπίσουμε, αλλά όπως φαίνεται δεν απέδωσε και για να μη χάσουμε καιρό είπαμε να του το φτιάξουμε με επέμβαση. Θα το αναλάβει ο κ.Κωνσταντινίδης. Έκανε και του Τσούμπερ, ο οποίος είναι ειδικός σε αυτού του είδους τις επεμβάσεις και από την αρχή μας συμβούλευε.

Ξέραμε το πρόβλημα. Είπαμε πως αν καταφέρει με τη συντηρητική αγωγή να νιώσει καλύτερα τότε θα το ξεπεράσουμε. Έτσι. Αλλά δεν μπήγε καλά, με αποτέλεσμα να χρειάζεται να ενισχύσουμε λίγο την περιοχή της βλάβης. Δεν είναι σπάνιο. Τώρα έχουμε βρει έναν τρόπο να μη χάνουμε μήνες και μήνες και με μία χειρουργική επέμβαση αντιμετωπίζεται το πρόβλημα. Σε αυτές τις περιπτώσεις είναι χρόνιο το περιστατικό, δεν είναι χτύπημα και χειρουργούμε ή δεν χειρουργούμε.

Ένα ποσοστό 80% παικτών που το παθαίνουν πάνε καλά με τη συντηρητική αγωγή, δεν είναι δηλαδή σύνηθες σε όλους τους ποδοσφαιριστές που αναπτύσσουν αυτό το σύνδρομο να οδηγούνται στο χειρουργείο. Ένα μέρος, ναι, οδηγείται, αλλά όχι όλοι. Ο καθένας που ενοχλείται λίγο και κάνει αυτό το σύνδρομο, δεν σημαίνει πως πρέπει να τον βάζουμε στο χειρουργείο αμέσως. Όχι. Κάνουμε τη συντήρηση και βλέπουμε πώς πάει και μετά οδηγούμαστε στο χειρουργείο».AEK Live Streaming

Κατάθεση ψυχής από τον Πινέδα

Ο Ορμπελίν Πινέδα δήλωσε ενθουσιασμένος για την παρουσία του στην ΑΕΚ, ενώ στάθηκε και στην βοήθεια του Ματίας Αλμέιδα. Διαβάστε τα όσα είπε.

«Η αλήθεια είναι πως είμαι πολύ ενθουσιασμένος στην ΑΕΚ. Ακόμη δεν ξέρω τι πρόκειται να συμβεί μετά από έξι μήνες, αλλά αυτή τη στιγμή απολαμβάνω που βρίσκομαι εδώ και δίνω το καλύτερό μου. Αυτή η ομάδα μου άνοιξε τις πόρτες. Εκμεταλλεύομαι την ευκαιρία και προσπαθώ το καλύτερο που μπορώ πάντα.

Αυτό που έχει προτεραιότητα για μένα είναι οι εμφανίσεις μου μέσα στο γήπεδο. Το άλλο είναι θέμα των ομάδων. Δεν ξέρω τι θα συμβεί μέσα στους επόμενους έξι μήνες. Εγώ θα δίνω πάντα τον καλύτερο μου εαυτό, θα δουλεύω καθημερινά όπως πάντα για να έχω ένα καλό όνομα εδώ στην Ελλάδα και να βοηθάω την ομάδα. Όπως είπα, είμαι χαρούμενος στην ΑΕΚ από την πρώτη μέρα που ήρθα εδώ και με έχουν βοηθήσει πολύ τόσο η ομάδα όσο και οι συμπαίκτες μου.

Με έχει βοηθήσει πολύ από την πρώτη στιγμή η εμπιστοσύνη του Ματίας. Όπως κάθε ποδοσφαιριστής δίνω αυτό που μπορώ στο γήπεδο. Δουλεύουμε όλοι καλά για να μπορούμε να είμαστε μέσα στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Πιστεύω ότι έχουμε βελτιωθεί αρκετά. Όλοι οι παίκτες που βρισκόμαστε στο ρόστερ καταλαβαίνουμε το σχέδιο του προπονητή μας και πραγματοποιούμε καλές εμφανίσεις δίνοντας τον καλύτερό μας εαυτό. Πάντα έχουμε ως στόχο να βρισκόμαστε μέσα στις πρώτες θέσεις. Ο καθένας προσπαθεί για το καλύτερο και στόχος είναι να συνεχίσουμε το ίδιο ανταγωνιστικοί».

ΑΕΚ – Λαμια Live Streaming: «Είναι ξεχωριστό το Μουντιάλ»

Η κουβέντα δεν μπορούσε φυσικά να μην πάει και στη συμμετοχή του με την Εθνική ομάδα της πατρίδας του στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

«Είναι πάντα κάτι ξεχωριστό να εκπροσωπείς τη χώρα σου. Ήταν δύσκολα στο τελευταίο παιχνίδι που αγωνίστηκα, όμως από την άλλη ένιωσα ενθουσιασμό εκπληρώνοντας ένα όνειρό μου αγωνιζόμενος στο Μουντιάλ. Αυτό ήταν το καλύτερο. Είμαι ευγνώμων προς τον προπονητή μου για την ευκαιρία που μου έδωσε και πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω γιατί σε τέσσερα χρόνια έρχεται ακόμα ένα Παγκόσμιο Κύπελλο».

ΑΕΚ – Λαμια Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News