Λεβαδειακος - Αρης Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (21/12)

Λεβαδειακος - Αρης Live Streaming

Λεβαδειακος – Αρης Live Streaming | Levadiakos – Aris Live Streaming: Η Super League επιστρέφει στην δράση μετά την ολοκλήρωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Το παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία του δεύτερου γύρου είναι αυτό στη Λιβαδειά, όπου ο Λεβαδειακός θα υποδεχθεί τον Άρη (15:00).

Η ιδιαιτερότητα της συγκεκριμένης αναμέτρησης είναι ότι την περασμένη εβδομάδα και για την ακρίβεια την προηγούμενη Παρασκευή οι δύο ομάδες έπαιξαν και πάλι. Μάλιστα, στην ίδια έδρα, για το Novibet Κύπελλο Ελλάδος. Σε εκείνο το ματς, ο Άρης επικράτησε 2-1 με ανατροπή, αφού ήταν πίσω στο πρώτο ημίχρονο και το γύρισε στο δεύτερο. Ωστόσο το παιχνίδι πρωταθλήματος είναι μία εντελώς διαφορετική υπόθεση. Κι αυτό ισχύει και για τους δύο αντιπάλους.

Ο Λεβαδειακός έκανε έναν κακό πρώτο γύρο, με μόλις μία νίκη και τέσσερις ισοπαλίες. Η ομάδα του Γιάσμικο Βέλιτς έχει συγκεντρώσει επτά βαθμούς και ισοβαθμεί στην τελευταία θέση με τον Ιωνικό. Ο στόχος είναι να αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό, κάτι που σημαίνει ότι δεν πρέπει να τερματίσει στις δύο τελευταίες θέσεις. Για να το πράξει όμως αυτό χρειάζεται βαθμούς στην έδρα του.

Αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Άρη, το οποίο είναι το πρώτο από τα τέσσερα συνεχόμενα που έχει να δώσει ο Λεβαδειακός. Οι Βοιωτοί υποδέχονται συνεχόμενα τους Άρη, Ιωνικό, Παναθηναϊκό και ΠΑΣ Γιάννινα. Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος, δεδομένη είναι η απουσία του τραυματία μέσου Μπελμόντ, ενώ δύσκολα θα προλάβει και ο Βινίσιους.Super League Ελλάδα Live Streaming

Πάει για το «2 στα 2» ο Άρης

Ο Άρης από την πλευρά του είναι σε καλύτερη βαθμολογική θέση από τον επικείμενο αντίπαλό του, αλλά και πάλι δεν είναι αυτό που ήθελαν. Και είχαν προγραμματίσει στους Θεσσαλονικείς, με το φινάλε του πρώτου γύρου. Ο Άρης είναι στην έκτη θέση και απέχει τρεις βαθμούς από τον πέμπτο Βόλο.

Το κλίμα στην ομάδα είναι αρκετά καλό, μετά και το «διπλό» που έκανε στη Λιβαδειά για το Novibet Κύπελλο Ελλάδος. Όμως οι «κίτρινοι» θέλουν και αντίστοιχη συνέχεια στο πρωτάθλημα. Ωστόσο σε αντίθεση με το παιχνίδι Κυπέλλου, ο Άλαν Πάρντιου έχει ένα σημαντικό πρόβλημα να αντιμετωπίσει. Εκτός πλάνου είναι ο τιμωρημένος Φαμπιάνο, που έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του.

Με δεδομένο ότι είναι τραυματίας και ο Ενκουλού, το πιο πιθανό σενάριο είναι να μετατεθεί στο κέντρο της άμυνας ο Πίρσμαν. Με την πρώτη ομάδα πλέον προπονείται πλέον και ο Μαντσίνι. Μάλιστα, σύμφωνα με… κύκλους του συλλόγου είναι θέμα χρόνου να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις.Αρης Live Streaming

Λεβαδειακος – Αρης Live Streaming: Πόρτα από Βίντρα, έφτασε ο Ντάριντα

Ποδοσφαιριστής της Βικτόρια Πλζεν είναι πλέον ο Ματέι Βίντρα που απασχόλησε έντονα και τα μετεγγραφικά του Άρη, όντας μάλιστα πολύ κοντά σε συμφωνία μαζί του. Ο Τσέχος επιθετικός με πλούσια καριέρα σε Βέλγιο (Μπριζ), Ιταλία (Ουντινέζε) και ιδίως Αγγλία όπου αγωνίστηκε επί σειρά ετών φορώντας τις φανέλες των Γουότφορντ, Ρέντινγκ, Γουέστ Μπρομ, Ντέρμπι Κάουντι και Μπέρνλι συμφώνησε με τους πρωταθλητές για τα επόμενα 2,5 χρόνια.

Υπενθυμίζεται πως ο 30χρονος φορ ήταν πολύ κοντά στους Θεσσαλονικείς και μάλιστα φέρεται να είχε έρθεισε κατ’ αρχήν συμφωνία μαζί τους έχοντας μάλιστα τον ίδιο μάνατζερ με τους Μπράμπετς – Νταρίντα ωστόσο το ντιλ ναυάγησε και ο παίκτης επιστρέφει στα γήπεδα της χώρας του μετά από 12 χρόνια.

Την ίδια ώρα, ο Βλαντιμίρ Νταρίντα έφτασε στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να ολοκληρωθεί και τυπικά η συμφωνία του με τον Άρη για τα επόμενα 2,5 χρόνια. Ο Τσέχος μέσος έχει συμφωνήσει σε όλα με τους «κιτρινόμαυρους», καθώς έχει προηγηθεί και συνάντησή του ίδιου και του μάνατζερ του, με τον Θόδωρο Καρυπίδη (πριν περίπου) μια εβδομάδα στην Αθήνα. Στην οποία διευθετήθηκαν όλες οι λεπτομέρειας της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Σήμερα ο Βλαντιμίρ Νταρίντα έφθασε στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Άρη. Συγκεκριμένα, θα φορέσει τη φανέλα της ομάδας, για τα επόμενα 2,5 χρόνια.

Οι πρώτες δηλώσεις του Τσέχου

«Μετά από πολλά χρόνια στη Γερμανία και στην Bundesliga δεν ήταν εύκολο να φύγω. Ωστόσο, ο Άρης είναι μια νέα ευκαιρία για εμένα, μια μεγάλη ευκαιρία θα έλεγα. Kaι έρχομαι εδώ με προσδοκίες και στόχο να κατακτήσουμε τίτλους.

Μιλήσαμε με τον Γιακούμπ (σ.σ. Μπράμπετς) προτού αποφασίσω να έρθω στον Άρη και είναι θετικό ότι θα τον έχω συμπαίκτη, αφού αυτό θα με βοηθήσει να προσαρμοστώ πιο γρήγορα και πιο εύκολα. Γνωρίζω επίσης ότι υπάρχει ένα ενδιαφέρον της ομάδας και για τον Βίντρα.

Είδα κάποια παιχνίδια του Άρη και έχω καλή εικόνα για την ομάδα. Tο ρόστερ αλλα και για την ατμόσφαιρα. Δεν μπορεί να γίνει σύγκριση με την ατμόσφαιρα στην Bundesliga. Eδώ είναι πιο παθιασμένοι οι οπαδοί και ανυπομονώ για το πρώτο μου παιχνίδι.

Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα είμαι αυτός που είμαι σε όλη μου την καριέρα. Θα παίζω με την καρδιά μου, όπως έκανα πάντα σε όλες τις ομάδες».

Λεβαδειακος – Αρης Live Streaming: Τι είπαν οι πρωταγωνιστές

Ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του και την αντίδραση που έβγαλε στο δεύτερο ημίχρονο έμεινε ο Άλαν Πάρντιου. Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της συνδρομητικής τηλεόρασης.

«Ηταν ένα παιχνίδι μετά τη διακοπή. Μπορώ να πω ότι ήμασταν… σκουριασμένοι όπως λέμε και στην Αγγλία. Στο πρώτο ημίχρονο δε τα πήγαμε καλά. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε ο Χουάν (σ.σ. Ιτούρμπε), σκόραρε και τα πράγματα έγιναν έγιναν καλύτερα. Είμαι πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο για να πω ότι τελείωσε. Ξέρουμε ότι η πρόκριση δεν έχει τελειώσει ακόμα. Πέρσι με την ΤΣΣΚΑ, κερδίσαμε 2-0 στο πρώτο παιχνίδι και στον επαναληπτικό δεχθήκαμε δύο γκολ ως το 10′, οπότε έχει δρόμο ακόμα…».

Λεβαδειακος – Αρης Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News