Ολυμπιακος - Ατρομητος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (15/12)

Ολυμπιακος - Ατρομητος Live Streaming

Ολυμπιακος – Ατρομητος Live Streaming | Olympiacos – Atromitos Live Streaming: Ο Ολυμπιακός μπαίνει στη μάχη του Κυπέλλου και την Πέμπτη (15/12), δίνει τον πρώτο του αγώνα για τη φάση των «16» με αντίπαλο τον Ατρόμητο (19:30). Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ξεκαθαρίσει ότι το Κύπελλο αποτελεί βασικό στόχο για φέτος.

Γι’ αυτό και το πρώτο παιχνίδι κόντρα στους Περιστεριώτες είναι μείζονος σημασίας. Στη διάρκεια της διακοπής για το Παγκόσμιο Κύπελλο, ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στην Ισπανία, όπου πραγματοποίησε μίνι χειμερινή προετοιμασία. Ήταν κάτι που είχε ζητήσει άλλωστε ο Μίτσελ, αφού δεν έκανε την καλοκαιρινή και ήθελε να δουλέψει με τους παίκτες.

Στο διάστημα που έμεινε στην ιβηρική χερσόνησο, ο Ολυμπιακός έδωσε δύο φιλικά παιχνίδια. Αρχικά αντιμετώπισε τη Χάντερσφιλντ, την οποία νίκησε 1-0 χάρη σε γκολ των Φορτούνη στο 39’ και Ελ Αραμπί στο 72’. Το δεύτερο παιχνίδι επί ισπανικού εδάφους ήταν με την Σταντάρ Λιέγης.

Σε εκείνο, οι Πειραιώτες έκαναν πολλά λάθη στην άμυνα και υποχρεώθηκαν σε ισοπαλία 3-3. Δύο γκολ πέτυχε ο Ελ Αραμπί κι ένα ο Μπακαμπού. Με την επιστροφή από την Ισπανία, ο πρωταθλητής Ελλάδος έδωσε ακόμα ένα φιλικό με τη Νότιγχαμ στο Φάληρο. Το οποίο νίκησε με 1-0 χάρη σε γκολ του Κασάμι στο 39’, από ασίστ του αναγεννημένου Κώστα Φορτούνη.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Ισπανός έχει αρκετά προβλήματα να διαχειριστεί. Εκτός πλάνων είναι οι Ινμπεόμ Χουάνγκ, Ουί Τζο Χουάνγκ και Σισέ. Όλοι έχουν άδεια ακόμη λόγω των υποχρεώσεών τους στο Μουντιάλ. Επίσης, είναι εκτός οι τραυματίες, Μπουχαλάκης, Μπα, Βαλμπουενά, Ανδρούτσος και ο Βατσλίκ. Ο τελευταίος μάλιστα θα επιστρέψει με το νέο έτος.Euroleague Ελλάδα Live Streaming

Επικίνδυνος επιθετικά ο Ατρόμητος

Ο Ατρόμητος από την πλευρά του, είναι ομάδα που ανέκαθεν βάζει αρκετά ψηλά στις προτεραιότητές του, το Κύπελλο. Γι’ αυτό και θα παραταχθεί στο γήπεδο με σκοπό να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς. Όπως όλες οι ομάδες, έτσι και αυτή του Κόουλμαν, έκανε μίνι προετοιμασία, επί ελληνικού εδάφους.

Στο σημαντικότερο φιλικό, επικράτησαν με 3-2 της Νότιγχαμ Φόρεστ, αποδεικνύοντας εκ νέου τις επιθετικές αρετές τους. Αυτό που προβληματίζει όμως εξακολουθεί να είναι η κακή αμυντική συμπεριφορά. Η αγγλική ομάδα προηγήθηκε με αυτογκόλ στο 4ο λεπτό, ο Κούεν «απάντησε» στο 13΄, για να ξαναπάρει προβάδισμα η Φόρεστ στο 21΄ με τον Γέιτς. Οι «κυανόλευκοι» κατάφεραν να ανατρέψουν την κατάσταση στο β΄ ημίχρονο και να φτάσουν στη νίκη με τέρματα των Τζοβάρα στο 73΄ και Κωτσόπουλου στο 86΄, είδαν όμως τον Κιβρακίδη να αποχωρεί τραυματίας και υπάρχει ανησυχία για την κατάστασή του.

Στα αγωνιστικά νέα, ο Κρις Κόουλμαν έχει μία πολύ σημαντική απουσία, αφού ο Κιβρακίδης θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Δεν υπολογίζονται επίσης ο Κεσχρίντα και ο Σουάρεθ.

Όσον αφορά την παράδοση, μέχρι στιγμής οι δύο ομάδες έχουν δώσει δύο παιχνίδια στο παρελθόν για την προημιτελική φάση του θεσμού.  Και στα δύο που έγιναν στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο Ατρόμητος απέσπασε ισοπαλία χωρίς γκολ (0-0).

Ολυμπιακος – Ατρομητος Live Streaming: Τα μεταγραφικά σενάρια

Εντός των προσεχών ημερών αναμένεται να ολοκληρώσει ο Ολυμπιακός τις υποθέσεις των Μαντσίνι Ντάνιελ Μαντσίνι και Τζούλιαν Λάρσον από Άρη και Νότιγχαμ Φόρεστ αντίστοιχα.

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν ουσιαστικά κλεισμένη τη μεταγραφή του Αργεντινού εξτρέμ ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Άρη κι αν όχι την τρέχουσα εβδομάδα, το αργότερο μέσα στην επόμενη, αναμένεται ο παίκτης να πιάσει λιμάνι, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου.

Παράλληλα οι Πειραιώτες βρίσκονται στην τελική ευθεία και για τον επιθετικό της Νότιγχαμ Φόρεστ Κ23, Τζούλιαν Λάρσον, ο οποίος προορίζεται για τον Ολυμπιακό Β. Ολυμπιακος Live Streaming

Νέα… ελληνικά σενάρια για τον 26χρονο Μαροκινό άσο της Σταντάρ Λιέγης, που βρίσκεται με την εθνική του ομάδα στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Μετά τις αναφορές των προηγούμενων ημερών περί ενδιαφέροντος του Παναθηναϊκού (που πάντως δεν έχουν βάση), νέα σενάρια που κυκλοφορούν θέλουν τον Ολυμπιακό να παρακολουθεί διακριτικά την περίπτωσή του.

Παρουσιάστηκε ο Ροντινέι, το 2023 το ντεμπούτο του

Το πρώτο του μήνυμα ως παίκτης του Ολυμπιακού έστειλε ο Ροντινέι μέσω social media, με τον Βραζιλιάνο δεξιό μπακ να δηλώνει πολύ ευτυχισμένος για αυτήν την ευκαιρία.

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι με κάθε επισημότητα έως το 2025 ο Ροντινέι, με τον Βραζιλιάνο δεξιό μπακ να στέλνει το πρώτο του μήνυμα στα social media. Συγκεκριμένα, ο 30χρονος αμυντικός δήλωσε πως είναι πολύ ευτυχισμένος για αυτήν την ευκαιρία, λέγοντας παράλληλα πως μία νέα ιστορία ξεκινάει τώρα. Διαβάστε τι αναφέρει το ποστ.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος για αυτήν την ευκαιρία, μια νέα ιστορία ξεκινάει τώρα. Πάμε Ολυμπιακέ!»

Ολυμπιακος – Ατρομητος Live Streaming: Μίλησε για την επιστροφή του ο Κασάμι

Ο μέσος του Ολυμπιακού, Παϊτίμ Κασάμι, μίλησε για το πρώτο του γκολ στην επιστροφή του αλλά και την προετοιμασία στην Ισπανία. Διαβάστε αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ελβετός μέσος.

Για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό: «Είναι πολύ ωραίο, ονειρευόμουν αυτήν τη στιγμή πολλά χρόνια. Να επιστρέψω στην ομάδα και σ’ αυτό το γήπεδο. Είμαι ευτυχισμένος που είμαι εδώ, όλοι γνωρίζουν ότι αγαπώ τον Ολυμπιακό και είμαι ευγνώμων για το καλωσόρισμα. Θα δώσω τα πάντα για να υπηρετήσω την ομάδα. Η διακοπή μας βοήθησε πολύ. Ο προπονητής ήξερε τι ήθελε να βελτιώσουμε και στην επιστροφή στους επίσημους αγώνες θα δείξουμε ενδιαφέροντα πράγματα».

Παράλληλα, ευχαριστημένος από την εικόνα του Ολυμπιακού στο φιλικό με τη Νότιγχαμ ο τεχνικός του Ολυμπιακού Μίτσελ. Και συνολικά από την προετοιμασία της ομάδας. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα ανέφερε.

«Είδαμε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα. Είμαστε ευχαριστημένοι από τη δουλειά που γίνεται εδώ και κάποιες εβδομάδες. Η ομάδα έπαιξε χαρακτήρα και προσωπικότητα, ο Ολυμπιακός ειναι βελτιωμένος, η ομάδα βελτιώνεται».

Ολυμπιακος – Ατρομητος Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News