Ολυμπιακος - Βιρτους Μπολονια Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (9/12)

Ολυμπιακος – Βιρτους Live Streaming

Ολυμπιακος – Βιρτους Μπολονια Live Streaming | Olympiacos – Virtus Bologna Live Streaming: Μεγάλο παιχνίδι υπόσχονται ο Ολυμπιακός και η Βίρτους Μπολόνια την Παρασκευή το βράδυ στο ΣΕΦ, για τη 12η αγωνιστική της Euroleague (21:00). Οι δύο ομάδες έχουν τεράστιο κίνητρο για τη νίκη και το παιχνίδι μαγνητίζει τους φίλους του μπάσκετ.

Ο Ολυμπιακός, μετά την ήττα (82-71) από την Εφές στην Τουρκία την περασμένη αγωνιστική, «απάντησε» με νίκη (68-66) στο ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό. Πλέον, φιλοδοξεί να επιστρέψει στις επιτυχίες και εκτός συνόρων. Οι «ερυθρόλευκοι» στην Euroleague βρίσκονται στο 7-4 και απέχουν μια νίκη από την προνομιούχο τετράδα.

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα με πιθανή νίκη θα διατηρήσουν την επαφή τους με την κορυφή της βαθμολογίας. Ενώ σε ενδεχόμενη ήττα θα κάνουν μεγάλο πισωγύρισμα. Το «ερυθρόλευκο» τεχνικό επιτελείο χτύπησε… καμπανάκι, αφού φέτος οι Πειραιώτες μετρούν ήδη 2 ήττες στο ΣΕΦ σε 5 παιχνίδια στην Euroleague και στόχος είναι να μην τριτώσει το κακό.

Η εικόνα του Ολυμπιακού τη Δευτέρα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό δεν ήταν το ίδιο ενθαρρυντική όσο σε προηγούμενα ματς. Οι «ερυθρόλευκοι» κινδύνεψαν με ήττα και σύμφωνα με τον Μπαρτζώκα στοίχησε, η αστοχία στα ελεύθερα σουτ. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε ο Έλληνας τεχνικός.

«Πιεστήκαμε ενώ ήταν ένα παιχνίδι που μπορούσε να έχει ανοίξει από νωρίς και να ‘χει άλλη εξέλιξη. Είχαμε 1/9 τρίποντα στο 2ο δεκάλεπτο και 4 χαμένες βολές που θα ‘λεγα ότι είναι πολύ μεγάλο νούμερο. Είχαμε ανοιχτά σουτ που μπορούσαμε να είχαμε βάλει και η εξέλιξη να ήταν διαφορετική. Όσο δεν τα καθαρίζεις νωρίς ο αντίπαλος παίρνει αυτοπεποίθηση. Το θετικό είναι ότι κερδίσαμε. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, αφού ακολουθεί δύσκολο παιχνίδι με τη Βίρτους».Euroleague Ελλάδα Live Streaming

Τρομερός ο Βεζένκοφ, επιστροφές στην Βίρτους

Κορυφαίος στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ήταν ο Σάσα Βεζένκοφ. Ο διεθνής φόργουορντ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 22 πόντους, 7 ριμπάουντ και 4 κλεψίματα, ενώ καταπληκτική εμφάνιση έκανε και ο Μουσταφά Φαλ με 17 πόντους και 9 ριμπάουντ. Ο Βεζένκοφ πραγματοποιεί εξωπραγματική σεζόν και στην Euroleague φιγουράρει στην κορυφή των σκόρερ (19.9 μέσο όρο πόντων) και των ριμπάουντ (8.2 μ.ο.)!

Η Βίρτους Μπολόνια προέρχεται από 3 διαδοχικές ήττες στην Euroleague και το 4-7 κρίνεται απογοητευτικό, αν αναλογιστεί κανείς το ρόστερ που έχει στη διάθεσή του ο Σκαριόλο. Οι Ιταλοί, μετά την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα (83-74), αναζητούν μια εκτός έδρα επιτυχία για να μπουν εκ νέου σε σωστή τροχιά.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο Σκαριόλο έχει δύο σημαντικές επιστροφές. Ο λόγος για τους Σενγκέλια και ο Οτζελέγε. Ο πρώτος ξεπέρασε το πρόβλημα στον αστράγαλο και πλέον είναι ετοιμοπόλεμος. O δεύτερος είναι υγιής μετά την ίωση που τον ταλαιπώρησε και τέθηκε στην διάθεση του προπονητή του.

Με δεδομένο ότι η ιταλική ομάδα απουσίαζε από την Euroleague, οι δύο τους έχουν να συναντηθούν από τη σεζόν 2007-08. Τότε οι «ερυθρόλευκοι» πανηγύρισαν δύο νίκες (104-76 εντός και 80-91 εκτός) και έφτασαν το συνολικό σερί στις νίκες στο 6-0!  

Ολυμπιακος – Βιρτους Μπολονια Live Streaming: Ξεκάθαρος ο Μπαρτζώκας

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για τη νίκη στο ντέρμπι και σχολίασε τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπολόνια.

«Δεν θα ήθελα να μιλήσω για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Πάντα αφήνει ένα αποτύπωμα λόγω της σημασίας τους και της έντασης που παίζεται. Δεν συμφωνώ αναφορικά με το αν έπαιξε καλά ο Ολυμπιακός ή δεν έπαιξε. Προφανώς αυτό που μετράει είναι να κερδίζεις τα ματς. Το εξήγησα και προχθές. Ήταν δύσκολη ομάδα και παίξαμε καλά αμυντικά για να κερδίσουμε.

Για τον αγώνα με την Βίρτους δεν θα ήθελα να πω τα τετριμμένα αναφορικά με τον βαθμό δυσκολίας. Αν δείτε τους παίκτες που έχει στην αποστολή της η Βίρτους για το αυριανό ματς, θα καταλάβετε το μέγεθος της ποιότητας της ομάδας. Έχει ποιότητα και εμπειρία όχι μόνο στο ρόστερ. Αλλά και στον πάγκο. Οπότε είναι ένα πολύ δύσκολο ματς, όπως φυσικά όλοι περιμένουμε. Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ καλοί σε σημαντικούς τομείς του παιχνιδιού για το κερδίσουμε.

Έχει ταλέντο σε όλες τις θέσεις. Έχει δύο ψηλούς τον Τζαιτέ και τον Μπακό που είναι πολύ καλοί στο pick & cut. Στο 4 μεγάλη ποιότητα με τον Μίκι και τον Σεγκέλια που επανέρχεται. Περιφερειακούς με αθλητικότητα τον Κορντινιέ, τον Γουίμς. Και τέσσερα γκαρντ που έχουν δημιουργία και σκορ. Για παράδειγμα ο Τεόντοσιτς, που έχει σε 15 λεπτά 12 πόντους και 5 ασίστ μέσο όρο.

Είναι μια ομάδα που έχει πολύ καλό post up. Από το ποστ έχει μεγάλο σκορ και δημιουργία. Ο Χάκετ είναι πολύ καλός παίκτης και ο Λούντμπεργκ επίσης. Θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλή προσωπική, αλλά και ομαδική άμυνα. Να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και αν θεωρήσουμε πως και οι δύο ομάδες θα παίξουμε με το ταλέντο, θα συμβεί ότι και με την Ρεάλ στην Μαδρίτη. Όπου η Βίρτους πήγε και κέρδισε. Πρέπει να παίξουμε σκληρά για να κερδίσουμε».Ολυμπιακος Live Streaming

«Ο κόσμος μας έδωσε τη δύναμη για να κερδίσουμε»

Ο Σάσα Βεζένκοφ ήταν εκ των πρωταγωνιστών του Ολυμπιακού στο ντέρμπι «αιωνίων» απέναντι στον Παναθηναϊκό και μιλώντας για τη νίκη στάθηκε στην άμυνα και την ώθηση που πήρε η ομάδα από τον κόσμο. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

«Ακόμη είναι Δεκέμβρης. Πρέπει τα πράγματα να εξελιχθούν ακόμη καλύτερα, να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε ώστε να παρουσιαστούμε την εποχή που κρίνονται οι τίτλοι στο 100%. Σίγουρα είναι μια αρκετά σημαντική νίκη για εμάς. Από ψυχολογικής πλευράς είναι σημαντικό να νικάς σε ένα ντέρμπι, που είναι «κλειστό», έχει «μάχες» και στο τέλος δείχνεις ψυχικά αποθέματα.

Πρακτικά έχουμε δύο νίκες περισσότερες από τον Παναθηναϊκό στο Πρωτάθλημα, αλλά δεν θα σημαίνουν απολύτως τίποτα εάν δεν συνεχίσουμε με ταπεινότητα, συγκέντρωση και να αντιμετωπίζουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι, σοβαροί και να δίνουμε το 100%. Έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας, πρέπει να πάρουμε τις νίκες ώστε να έχουμε το απόλυτο πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ».

Ολυμπιακος – Βιρτους Μπολονια Live Streaming: Το διαιτητικό τρίο

Ο Μπόρις Ρίζικ θα είναι ο crew chief στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Βίρτους Μπολόνια (9/12, 21:00). Όπως έγινε επίσημα γνωστό, οι Μπόρις Ρίζικ, Ζοσέφ Μπισάνγκ και Μίλαν Νέντοβιτς θα σφυρίξουν στον αγώνα των «ερυθρόλευκων» με τους Ιταλούς, που θα διεξαχθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Σε αγωνισικό επίπεδο, μετά τον Αλέξανδρο Νικολαϊδη ένας ακόμα παίκτης παραχωρείται δανεικός από τον Ολυμπιακό στο Λαύριο. Η ομάδα του Πειραιά ανακοίνωσε τον δανεισμό και του Ιωσήφ Κολοβέρου στην ομάδα της Λαυρεωτικής. Διαβάστε αναλυτικά τι αναφέρει η ανακοίνωση.

«H KAE Ολυμπιακός ανακοινώνει τον δανεισμό του 20χρονου γκαρντ, Ιωσήφ Κολοβέρου, στο Λαύριο MEGABOLT, μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν».

Ολυμπιακος – Βιρτους Μπολονια Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News