Ολυμπιακος - Αλμπα Βερολινου Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (24/11)

Ολυμπιακος - Αλμπα Βερολινου Live Streaming

Ολυμπιακος – Αλμπα Βερολινου Live Streaming | Olympiacos – Alba Berlin Live Streaming: Στο κλείσιμο της «διαβολοβδομάδας» ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο ΣΕΦ την Άλμπα Βερολίνου στη 10η στροφή της Euroleague (21:00)!

Οι «ερυθρόλευκοι», μετά την ήττα την Τρίτη από τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ (90-84), βρίσκονται στο 6-3. Στόχος τους είναι να επιστρέψουν στις νίκες, για να διατηρήσουν την επαφή τους με την κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Ολυμπιακός στο Ισραήλ έχασε τη νίκη μέσα από τα χέρια του. Το «black out» στο 4ο δεκάλεπτο στοίχισε στην ομάδα του Γώργου Μπαρτζώκα, αφού οι «ερυθρόλευκοι» ξέμειναν από δυνάμεις και σταμάτησαν να παίζουν άμυνα. Ενδεικτικά στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Ολυμπιακός δέχθηκε 27 πόντους και όπως ήταν λογικό ο Μπαρτζώκας χτύπησε καμπανάκι και ενόψει του αγώνα με τους Γερμανούς. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

«Όταν βρεθήκαμε δέκα πόντους μπροστά στο σκορ, έπρεπε να κάνουμε καλύτερη διαχείριση. Είναι ανεπίτρεπτο να χάνεται μια διαφορά διψήφια. Κάναμε πολλά λάθη και τους επιτρέψαμε να γυρίσουν στο παιχνίδι. Πολλές φορές τους δίναμε τη μπάλα στα χέρια, έπρεπε να έχουμε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας.

Πιο καθαρό μυαλό και στο τέταρτο δεκάλεπτο θεωρώ πως άλλαξε το μομέντουμ υπέρ της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Εκείνοι πήραν τον έλεγχο σε εκείνο το σημείο και στη συνέχεια τη νίκη. Πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη. Δεν έχουμε χρόνο αφού με την επιστροφή μας περιμένει νέο παιχνίδι με την Άλμπα Βερολίνου. Η γερμανική ομάδα όταν βρει ρυθμό είναι ικανή να νικήσει οποιονδήποτε αντίπαλο». Euroleague Ελλάδα Live Streaming

Ντεφορμέ η Άλμπα, αλλά θέλει προσοχή

Πάντως, στο παιχνίδι στο Τελ Αβίβ το «ερυθρόλευκο» επιτελείο είδε τους Γιαννούλη Λαρεντζάκη (21 πόντους), Σάσα Βεζένκοφ (17 πόντους, 10 ρ.) και Κώστα Σλόυκα (15 π.) να πιάνουν υψηλά στάνταρ απόδοσης για πολλοστή φορά. Παράλληλα, καταπληκτική δουλειά έκανε ο Τόμας Γουόκαπ με 4 κλεψίματα και 9 ασίστ. Μάλιστα, οι 21 πόντοι που σκόραρε ο «Λάρε» αποτελούν και ρεκόρ καριέρας για τον διεθνή γκαρντ, ο οποίος δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα.

Η Άλμπα ψάχνει τον τρόπο να βγει από το αγωνιστικό αδιέξοδο. Την Τρίτη ηττήθηκε από τον Ερυθρό Αστέρα στην παράταση μέσα στο Βερολίνο και πλέον μετράει 6 σερί ήττες στην Euroleague (84-88). Τα λάθη και η αστοχία στο έξτρα πεντάλεπτο στοίχισαν. Οι Γερμανοί έπεσαν στο 3-6 και το ζητούμενο είναι να μπει τέλος στο αρνητικό σερί.

Ο προπονητής της ομάδας, Ίσραελ Γκονζάλες, με τη λήξη της αναμέτρησης ήταν απογοητευμένος από την εμφάνιση των παικτών του. Μάλιστα, δεν το έκρυψε στην συνέντευξη τύπου. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

«Κάναμε αρκετά πράγματα σωστά όμως δεν ήταν αρκετά για να πάρουμε τη νίκη. Η αστοχία από τη γραμμή του τριπόντου μας στοίχισε, όμως οφείλουμε να κοιτάξουμε μπροστά. Μας περιμένει δύσκολο μας στην Ελλάδα κόντρα σε μια ομάδα που πρωταγωνιστεί».

Η προϊστορία ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι υπέρ του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ. Συγκεκριμένα οι Πειραιώτες από το 2020 μετρούν 2 νίκες (87-83, 75-71) και μια ήττα (86-93).     

Ολυμπιακος – Αλμπα Βερολινου Live Streaming: Απογοήτευση Λαρεντζάκη και Μποζίκα

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης ήταν ο κορυφαίος του Ολυμπιακού με 21 πόντους, όμως αυτό δεν έφτανε για τη νίκη στο Τελ Αβίβ. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε ο Έλληνας γκαρντ.

«Κάναμε ένα κακό τρίλεπτο, δεχθήκαμε εύκολους πόντους, κάποια σουτ που δεν βάλαμε. Η Μακάμπι είναι πολύ καλή ομάδα και μας έκανε ζημιά. Δεν έπαιξε ρόλο το γήπεδο και η έδρα. Είχαμε κακές επιλογές στην επίθεση με άστοχα σουτ και δεν βρήκαμε σωστές άμυνες στο τέλος. Στα τελευταία 5 λεπτά δεν υπάρχει θέμα κούρασης, όταν θέλεις το ματς. Όταν είσαι τόσο κοντά λειτουργεί το ένστικτο της επιβίωσης. Στο τρίλεπτο αυτό χάθηκε το παιχνίδι».

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Μποζίκας στάθηκε στα στοιχεία που δεν έδειξε ο Ολυμπιακός και έχασε από τη Μακάμπι. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της συνδρομητικής τηλεόρασης.

«Ελέγχαμε για 30′ το παιχνίδι και χάσαμε τη συγκέντρωση μας στη συνέχεια. Στους 10 πόντους που περάσαμε δεν τελειώσαμε το παιχνίδι. Το αντιαθλητικό (και η αποβολή του Κάνααν) και κάποια επιπλέον στοιχεία έφταναν για να βρει ρυθμό και αυτοπεποίθηση η Μακάμπι. Δεν είχαμε καλή αντίδραση στην πίεσή τους και κάναμε πολλά λάθη δίνοντάς τους την ευκαιρία να σκοράρουν».Ολυμπιακος Live Streaming

Προβληματισμός για Κάνααν, άπειρη διαιτητική τριάδα

Ο Αϊζάια Κάνααν αποβλήθηκε με δύο αντιαθλητικά φάουλ σε τέσσερα λεπτά στο ματς της Τρίτης. Προφανώς, αυτό στέρησε από την ομάδα ένα παίκτη βασικού ροτέισον. Γενικότερα, η αστάθεια στην απόδοση του Αμερικανού γκαρντ έχει δημιουργήσει προβληματισμό στο τεχνικό επιτέλειο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις αν δεν αλλάξει η εικόνα έως το τέλος του 2022.

Η Ευρωλίγκα ανακοίνωσε τους διαιτητές της αναμέτρησης Ολυμπιακός-Άλμπα Βερολίνου που θα γίνει την Πέμπτη στο ΣΕΦ (21:00). Το παιχνίδι για την δέκατη αγωνιστική της διοργάνωσης ορίστηκαν να διευθύνουν οι Ντανιέλ Ιερεθουέλο (Ισπανία), Λεάντρο Λεσκάνο (Αργεντινή) και Γιόζιπ Ραντοΐκοβιτς (Κροατία).

Ολυμπιακος – Αλμπα Βερολινου Live Streaming: Sold out το ματς με Εφές

Μπορεί ακόμα η διαβολοβομάδα να μην έχει ολοκληρωθεί, ωστόσο η επόμενη αγωνιστική έχει ξεκινήσει ήδη για την Εφές! Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για την αναμέτρηση Εφές-Ολυμπιακός, περίπου δέκα μέρες πριν γίνει το ματς για την 11η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Η αναμέτρηση έχει προγραμματιστεί για την επόμενη Πέμπτη, 1η Δεκεμβρίου στις 19:30 και οι φίλοι των πρωταθλητών Ευρώπης έκαναν sold out για το παιχνίδι… επανάληψη του ημιτελικού του Final 4.

Στο final-four του Βελιγραδίου (2021) αναδείχθηκε ο πρώτος σκόρερ και ο MVP. Αλλά αυτό που θα μείνει ανεξίτηλο στην μνήμη του Βασίλιε Μίσιτς είναι το νικητήριο σουτ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό. Διαβάστε τι είπε σε συνέντευξή του στην Euroleague TV.

«Ήταν σαν παραμύθι πραγματικά. Ολόκληρο το final-four, ήμουν στην γενέτειρα μου, μπροστά στους γονείς και φίλους. Ήταν κάτι που θα μείνει για πάντα στην μνήμη μου. Μόλις έβαλα το σουτ, έπεσα κάτω επειδή δεν μπορούσα να νιώσω τα πόδια μου. Ένιωθα ένα ρίγος να με διαπερνάει, ακόμα και τώρα που το συζητάω αισθάνομαι το ίδιο πράγμα».

Ολυμπιακος – Αλμπα Βερολινου Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News