Μπαγερν - Ολυμπιακος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (17/11)

Μπαγερν - Ολυμπιακος Live Streaming

Μπαγερν – Ολυμπιακος Live Streaming | Bayern – Olympiacos Live Streaming: Σε εξέλιξη είναι η «μάχη» στην Euroleague και αισίως έφτασε η 8η αγωνιστική της διοργάνωσης. Ο Ολυμπιακός την Πέμπτη αντιμετωπίζει την Μπάγερν και στο Μόναχο και η αποστολή του δεν είναι εύκολη (21:30).

Οι Βαυαροί μπορεί να βρίσκονται στη 16η θέση της βαθμολογίας με 2 νίκες και 5 ήττες, όμως στα τελευταία δύο παιχνίδια τους έχουν ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή τους. Μάλιστα, μετρούν ισάριθμες νίκες. Συγκεκριμένα, την περασμένη βδομάδα επικράτησαν στο γερμανικό ντέρμπι μέσα στο Βερολίνο κόντρα στην Αλμπα (77-79). Ενώ είχε προηγηθεί μεγάλη νίκη με 81-78 απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, Εφές.

Ο προπονητής Μπάγερν, Αντρέα Τρινκέρι, μετά το αρνητικό ξεκίνημα δείχνει να βρίσκει την κατάλληλη χημεία. Oι παίκτες του έχουν πλέον ανεβασμένη αυτοπεποίθηση και αυτό είναι επικίνδυνο για την ελληνική ομάδα. Στο ντέρμπι με την Άλμπα, ο Ιταλός προπονητής έβγαλε αρκετούς άσους από το μανίκι του. Ένας από αυτούς ο Αντρέας Ομπστ με 4/6 τρίποντα, που ήταν εκείνος που έκανε τη διαφορά πάνω στο παρκέ.

«Έχουμε βελτιωθεί σε σχέση με την εικόνα που είχαμε στα πρώτα παιχνίδια. Η νίκη μέσα στο Βερολίνο, σ’ ένα ντέρμπι Γερμανίας ανεβάζει την ψυχολογία όλων. Το ζητούμενο είναι πλέον να συνεχίσουμε να παρουσιάζουμε μαχητικότητα και να πανηγυρίσουμε νίκες. Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη διοργάνωση», τόνισε ο Τρινκέρι παραμονή της αναμέτρησης με τους «ερυθρόλευκους». Euroleague Ελλάδα Live Streaming

Αντέδρασε ο Ολυμπιακός και παρέμεινε 2ος

Ο Ολυμπιακός, μετά τις δύο σερί ήττες στο ΣΕΦ από Μονακό και Βαλένθια, επέστρεψε στις επιτυχίες. Πιο συγκεκριμένα την περασμένη Πέμπτη επικράτησε με χαρακτηριστική ευκολία (87-58) της Παρτιζάν. Έτσι, οι Πειραιώτες έφτασαν στο 5-2 και διατήρησαν την επαφή τους με την κορυφή της βαθμολογίας.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές απέναντι στην ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ήταν οι Σλούκας και Βεζένκοφ με 17 και 15 πόντους αντίστοιχα. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα κληθεί να κάνει σωστή διαχείριση, αφού τη Δευτέρα οι Λαρεντζάκης, Παπανικολάου και Λούντζης αγωνίστηκαν με την Εθνική ομάδα. Και κατανάλωσαν αρκετές δυνάμεις στην αγχωτική επικράτηση επί του Βελγίου (72-70), που έστειλε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στην τελική φάση του Παγκόσμιου!

«Στο μυαλό μου βρίσκεται μόνο το παιχνίδι με την Μπάγερν. Αντιμετωπίσαμε αρκετές δυσκολίες στην προετοιμασία. Τους παίκτες που δώσαμε στην Εθνική θα τους βρούμε στο Μόναχο. Ελπίζω κόντρα στην Μπάγερν να είμαστε συγκεντρωμένοι για να χτίσουμε νέο σερί νικών», υποστήριξε ο Μπαρτζώκας.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι φέτος ο Ολυμπιακός μετράει μόνο νίκες μακριά από το ΣΕΦ κόντρα σε Μπαρτσελόνα, Ρεάλ και Μπασκόνια! Η προϊστορία στα παιχνίδια των δύο ομάδων στο Μόναχο είναι ισορροπημένη. Συγκεκριμένα στα 4 τελευταία ματς ο Ολυμπιακός μετράει δύο νίκες (88-98 πέρυσι και 62-72 τη σεζόν 18/19) και ισάριθμε ήττες (74-68, 85-82).

Η Euroleague ανακοίνωσε τη διαιτητική τριπλέτα της αναμέτρησης Μπάγερν Μονάχου – Ολυμπιακός για την 8η αγωνιστική της regular season (17/11, 21:30). Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό από τη διοργανώτρια αρχή, στο παιχνίδι των Πειραιωτών στη Γερμανία θα σφυρίξουν οι Ματέι Μπολτάουζερ, Μπένζαμιν Χιμένεθ και Σεμπαστιέν Κλιβάζ.

Μπαγερν – Ολυμπιακος Live Streaming: Σίγουρος ο Μπαρτζώκας

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπάγερν στο Μόναχο (17/11, 21:30), αλλά και την κούραση των τριών διεθνών των Πειραιωτών. Διαβάστε αναλυτικά τι είπε ο Έλληνας τεχνικός.

Για την προετοιμασία: «Ήταν ελλιπής γιατί μας έλειπαν τρεις βασικοί παίκτες στην περιφέρεια».

Την Μπάγερν: «Ξεκίνησε άσχημα αλλά αυτή τη στιγμή δείχνει να έχει καλό momentum. Έχει κερδίσει τα τελευταία ματς και ειδικά αυτό στο Βερολίνο είναι πάντα σημαντικό γι’ αυτούς. Τους δίνει έξτρα ώθηση. Στο Μόναχο παίζουν με ιδιαίτερο τρόπο, βγάζουν ενέργεια, πιέζουν την μπάλα. Πρέπει να ματσάρουμε την ενέργειά τους για να είμαστε όπως πρέπει στο παιχνίδι. Δε συμφωνώ ότι είναι μία ομάδα που δε σφύζει από ταλέντο. Έχουν μεγάλο ρόστερ, όπως μου έχει πει και ο προπονητής της.

Το γερμανικό πρωτάθλημα απαιτεί μεγάλο βάθος γιατί είναι πολλά τα παιχνίδια. Έχουν πολλές λύσεις στην περιφέρεια και μεγάλη εμπειρία μέσα στο καλάθι. Πάντα είναι δύσκολα τα ματς με την Μπάγερν. Και λόγω του προπονητή της. Αλλά και της ομάδας, που διεκδικεί τίτλο συνέχεια στη Γερμανία και είναι στα πλέι – οφ τα τελευταία χρόνια. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι στην Εuroleague, αυτό είναι σίγουρο, αλλά και το συγκεκριμένο, με τα δεδομένα της ελλιπούς προετοιμασίας μας χωρίς τρεις βασικούς το κάνει ακόμα πιο δύσκολο».

Την πρόκριση της Εθνικής και τη συμμετοχή τριών «ερυθρόλευκων»: «Αισθάνομαι πολύ καλά και χαίρομαι που η Εθνική πέρασε και τρεις παίκτες μας είχαν σημαντική προσφορά σε αυτό. Χρειάζεται να συζητήσουμε μαζί τους, γιατί υπάρχει κούραση, ο Παπανικολάου έπαιξε 38 λεπτά, ο Λαρεντζάκης πάνω από 30, ο Λούντζης 20, σε ένα ματς που απαιτούσε μεγάλη ενέργεια, όχι μόνο σωματικά, αλλά και λόγω του στρες γιατί ήταν πολύ σημαντικό παιχνίδι. Συνήθως μετά από τέτοια ματς χαλαρώνεις λίγο, αλλά μετά από δύο μέρες πρέπει να ξαναπαίξουν. Θα μιλήσουμε μαζί τους στο Μόναχο όπου θα τους δούμε».Ολυμπιακος Live Streaming

Αισιόδοξος και μετρημένος ο Πίτερς

Ο Άλεκ Πίτερς μίλησε για τις δυσκολίες του αγώνα με την Μπάγερν, στο Μόναχο και επεσήμανε πως ο Ολυμπιακός πρέπει να χτίσει στις εκτός έδρας νίκες του. Διαβάστε τι είπε.

«Ήταν ωραία που ήμασταν ‘σπίτι’ μας, όμως, τώρα είναι ώρα να επιστρέψουμε στα εκτός έδρας ματς. Θεωρώ πως είμαστε έτοιμοι να ‘χτίσουμε’ πάνω στις νίκες που είχαμε πετύχει εκτός. Η Μπάγερν είναι σκληρή ομάδα και προέρχεται από δύο σερί νίκες. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Μερικές φορές χρειάζεσαι ένα μικρό διάλειμμα, προκειμένου να προπονηθείς και να επανέλθει το σώμα σου ή να εκμεταλλευτείς το Σαββατοκύριακο και να κάνεις ότι χρειάζεται για επιτύχεις. Θεωρώ πως το κάναμε αυτό και είμαστε έτοιμοι για ένα ακόμη πολυάσχολο διάστημα της σεζόν».

Όταν του ζητήθηκε αν σχολιάσει το γεγονός πως η προετοιμασία του Ολυμπιακού έγινε χωρίς τρεις διεθνείς παίκτες του: «Ξέρω πως πολλοί σχολιάζουν το πρόγραμμα και όλο αυτό ανάμεσα στην FIBA και την Ευρωλίγκα. Αλλά όπως και να έχει, εμείς πρέπει να πάμε να παίξουμε το ματς κόντρα στην Μπάγερν. Οι περισσότερες ομάδες είναι στην ίδια ή σε παρόμοια κατάσταση, οπότε δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Θα πρέπει να πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και είμαι σίγουρος πως οι συμπαίκτες μου θα προσαρμοστούν πολύ γρήγορα».

Τέλος, αποκάλυψε τι… περιμένει τους Παπανικολάου, Λαρεντζάκη και Λούντζη στο «αντάμωμα» στο Μόναχο: «Μια μεγάλη αγκαλιά και πολλά συγχαρητήρια! Μου άρεσε πολύ που το παρακολούθησα, είμαι πολύ χαρούμενος για εκείνους και δεν βλέπω την ώρα να τους παρακολουθήσω στο Παγκόσμιο Κύπελλο την επόμενη χρονιά».

 

Μπαγερν – Ολυμπιακος Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News