ΠΑΟΚ - Βολος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (13/11)

ΠΑΟΚ - ΒΟΛΟΣ Live Streaming

ΠΑΟΚ – Βολος Live Streaming | PAOK – Volos Live Streaming: Ένα από τα παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής με ιδιαίτερο ενδιαφέρον διεξάγεται στην Τούμπα την Κυριακή. Εκεί όπου ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει τον Βόλο (13/11, 21:30).

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει περιθώρια για απώλειες βαθμών και θέλει να εκμεταλλευτεί οποιοδήποτε αποτέλεσμα στο «Γ. Καραϊσκάκης». Για να πλησιάσει ακόμη περισσότερο στην πρώτη τριάδα. Ο Βόλος από την πλευρά του είναι η έκπληξη του πρώτου γύρου και θα ψάξει το καλύτερο δυνατό στην Θεσσαλονίκη.

Οι Θεσσαλονικείς πάνε στο φινάλε του πρώτου γύρου με αρκετά καλή ψυχολογία. Έχουν πετύχει δύο συνεχόμενες νίκες, κόντρα σε ΠΑΣ Γιάννινα και Ιωνικό με 2-0 και 3-0 αντίστοιχα. Μάλιστα με αρκετά πειστικές εμφανίσεις. Ήταν άλλωστε κάτι που ζητούσε και ήθελε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, μετά την εύκολη ήττα που γνώρισε η ομάδα του από την ΑΕΚ.

Ο Ρουμάνος τεχνικός μιλώντας για την επικράτηση επί του Ιωνικού, εμφανίστηκε ικανοποιημένος. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

«Το ποδόσφαιρο δεν είναι μια στιγμή. Χρειάζεται χρόνο. Ο χρόνος είναι σύμμαχος και βοηθάει τους παίκτες να προσαρμοστούν καλύτερα σε αυτά που ζητάμε. Ο χρόνος βοηθάει να βάλουμε τους παίκτες σε καλύτερο κλίμα. Όσο περνάει ο καιρός θα είμαστε καλύτεροι.

Είμαι χαρούμενος σήμερα γιατί κερδίσαμε με καθαρό σκορ. Αν με απογοητεύει κάτι είναι που δεν πετύχαμε ένα ακόμα γκολ. Κάτι που θα μπορούσε να συμβεί αν εκμεταλλευόμασταν καλύτερα τις πολλές ευκαιρίες που δημιουργήσαμε».Super League Ελλάδα Live Streaming

Συνεχίζει ακάθεκτος ο Βόλος

Ο Βόλος, ο οποίος είναι χωρίς καμία αμφιβολία η ομάδα αποκάλυψη του πρώτου γύρου, προέρχεται επίσης από νίκη με 2-1 επί του ΠΑΣ Γιάννινα. Η εμφάνιση των παικτών του Κώστας Μπράτσου δεν ήταν πολύ καλή, αλλά τουλάχιστον ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ανεξαρτήτως από το τι θα γίνει την Κυριακή στην Τούμπα, οι Βολιώτες θα κλείσουν τον πρώτο γύρο στην πρώτη πεντάδα. Κάτι που πρόκειται για πολύ σημαντικό επίτευγμα.

Αδιαμφισβήτητος και απόλυτος πρωταγωνιστής δεν ήταν άλλος από τον Όγκνιεν Οζέγκοβιτς. Ο Σέρβος, σκόραρε δις, πίεσε αρκετά την άμυνα του ΠΑΣ και έτρεξε αρκετά στους χώρους. Ο στράικερ της ομάδας του Κώστα Μπράτσου έκανε πραγματικά μεγάλο παιχνίδι και έφτασε τα 4 γκολ στη Super League 1.

Ο Έλληνας προπονητής αναφέρθηκε στη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και στη συνολική εικόνα της ομάδας του στον πρώτο γύρο. Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε.

«Στο πρώτο μέρος ήμασταν αγχωμένοι. Δεν δημιουργήσαμε καθαρές ευκαιρίες. Το διορθώσαμε στο δεύτερο μέρος. Στο σημείο που έπρεπε να ελέγξουμε τον ρυθμό, μας έπιασε ένας παρορμητισμός που μας έκανε να υποφέρουμε και ήμασταν τυχεροί που δεν ισοφαριστήκαμε».ΠΑΟΚ Live Streaming

ΠΑΟΚ – Βολος Live Streaming: Μίλησε για όλα ο Ζίφκοβιτς

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς θα είναι παρών, για λογαριασμό της Εθνικής Σερβίας, στο μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό ραντεβού του πλανήτη! Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε σε μεγάλη αθλητική ιστοσελίδα.

Για την κλήση στο Μουντιάλ: «Σίγουρα είναι πολύ μεγάλο βήμα για την καριέρα μου, η παρουσία μου στο Μουντιάλ. Και είμαι χαρούμενος. Δεν θέλω όμως να βιάζομαι και πάω βήμα βήμα. Τώρα με ενδιαφέρει να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Και μετά θα αφοσιωθώ στην Εθνική. Δεν κρύβω πως είναι ένα σπουδαίο βήμα για την καριέρα μου. Δεν κρύβω πως είμαι περήφανος που θα αγωνιστώ στο Μουντιάλ με την Εθνική που έχει φιλοδοξίες να διακριθεί».

Το πρώτο παιχνίδι στη φάση των ομίλων απέναντι στη Βραζιλία των Νεϊμάρ, Βινίσιους και άλλων αστέρων: «Είναι σημαντικό και σίγουρα κάθε ποδοσφαιριστής θα ήθελε να παίξει απέναντι τους».

Πόσο σημαντική ήταν η νίκη αυτή για την ομάδα στη Νίκαια: «Σίγουρα ήταν μια σημαντική νίκη για την ομάδα μας. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς όχι μόνο λόγω του αντιπάλου. Aλλά και του αγωνιστικού χώρου που δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Είναι σημαντικό που φύγαμε από το γήπεδο με τους τρεις βαθμούς. Πλέον αφοσιωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι που είναι αυτό με τον ΝΠΣ την Κυριακή στην έδρα μας».

Στα τελευταία παιχνίδια βλέπουμε παίκτες όπως ο Ράφα, ο Φιλίπε Σοάρες αλλά και ο Κωνσταντέλιας να αγωνίζονται: «Όλοι μας είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και οφείλουμε ανά πάσα στιγμή να είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε την ομάδα εφόσον μας χρειαστεί. Όπως έδειξαν τα παιδιά αυτά είναι έτοιμα να προσφέρουν στην ομάδα όπου τους χρειάζεται. Ο δρόμος που έχει η ομάδα μπροστά της είναι ένας: να είμαστε ενωμένοι και να μαχόμαστε σαν να είμαστε ένα».

Χαρούμενος ο Φιλίπε Σοάρες

Ο Φιλίπε Σοάρες πήρε για πρώτη φορά φανέλα βασικού στο ματς της 12ης αγωνιστικής του ΠΑΟΚ απέναντι στον Ιωνικό. Δικαιώνοντας μέσα από μια γεμάτη εμφάνιση τον προπονητή του για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του. Μάλιστα, με ασίστ του Ράφα Σοάρες, άνοιξε το δρόμο για τη νίκη του Δικεφάλου στο γήπεδο της Νίκαιας.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο Πορτογάλος έδωσε ένα πρώτο στίγμα των σκέψεων του. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

«Είμαι χαρούμενος. Ήμουν στην αρχική ενδεκάδα, κερδίσαμε, παίξαμε καλά. Βρήκαμε τον εαυτό μας, βρήκαμε τον τρόπο. Ξέρω ότι δεν είχαμε μία ιδανική αρχή στο πρωτάθλημα αλλά θεωρώ ότι μεγαλώνουμε ως ομάδα, εξελισσόμαστε. Και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι κομμάτι αυτής της ομάδας. Είτε είμαι στον πάγκο είτε παίζω. Είμαι περήφανος που ανήκω σε αυτήν την ομάδα. Το σημαντικότερο είναι πως ο ένας βοηθάει τον άλλον».

ΠΑΟΚ – Βολος Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News