Αρης - Λαμια Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (8/11)

Αρης - Λαμια Live Streaming

Αρης – Λαμια Live Streaming | Aris – Lamia Live Streaming: Με στόχο την επιστροφή στις νίκες έπειτα από τρεις αγωνιστικές αναμένεται να παραταχθούν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την Τρίτη (20:00) ο Άρης με τη Λαμία.

Η προτελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου (12η) είναι εμβόλιμη. Καθώς την προσεχή Κυριακή πρέπει να ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις ενόψει Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο Άρης ψάχνει να βρει μία αγωνιστική ταυτότητα, έτσι ώστε να χτίσει πάνω της και να επιστρέψει στις νίκες.

Είναι εμφανές ότι έχουν γίνει αλλαγές στην ομάδα, τουλάχιστον σε όσο έχει να κάνει με την αρχική εικόνα επί ημερών του Χερμάν Μπούργος. Πλέον, ο Άρης είναι πολύ καλύτερος τακτικά μέσα στο γήπεδο. Ωστόσο έχει απωλέσει το εύκολο γκολ κι αυτό του έχει στοιχίσει πολλούς βαθμούς έως τώρα.

Αυτό φάνηκε πολύ στα τρία τελευταία παιχνίδια, στα οποία πέτυχε μόλις ένα γκολ. Ο λόγος για το απίστευτο γυριστό του Γκρέι κόντρα στον ΟΦΗ. Στα άλλα δύο με Παναθηναϊκό και Ατρόμητο δε βρήκε δίχτυα. Ωστόσο, οι «κίτρινοι» δημιουργούν αρκετές φάσεις στην αντίπαλη εστία, χωρίς πάντως να σκοράρουν. Στο Περιστέρι η εμφάνισή τους ήταν πολύ καλή, απλά δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα. Γεγονός που τους στέρησε δύο πολύτιμους βαθμούς.

Ο Πάρντιου δε θέλει να σκέφτεται ότι υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης στον αγώνα με τη Λαμία. Όμως έχει και μερικά προβλήματα που μπορεί να παίξουν το ρόλο τους στα πλάνα της αρχικής ενδεκάδας. Οι Μπράμπετς και Οντουμπάτζο αποχώρησαν με ενοχλήσεις από τον αγώνα με τον Ατρόμητο και είναι αμφίβολοι. Επιπλέον, εκτός είναι και ο Ντουκουρέ.Super League Ελλάδα Live Streaming

Ανεβασμένη επιθετικά η Λαμία

Η Λαμία προέρχεται επίσης από ισοπαλία εντός έδρας με τον Βόλο. Ο Τζιανλούκα Φέστα είδε τους παίκτες του να κάνουν μία από τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις, αλλά δεν κατάφεραν να πανηγυρίσουν τη νίκη. Ωστόσο έμεινε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα.

Τώρα η ομάδα του έχει δύσκολο έργο στη Θεσσαλονίκη, εκεί όπου τα τελευταία δύο χρόνια, οι Φθιώτες έχουν φύγει αήττητοι με ισάριθμες ισοπαλίες (0-0). Το θετικό για τον Ιταλό τεχνικό είναι ότι δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα από τραυματισμούς και τιμωρίες. Όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεσή του και όσοι μένουν εκτός αποστολής είναι καθαρά λόγω τακτικής.

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε από την απόδοσή του συνόλου του, ο Τζιανλούκα Φέστα, αλλά και ο αρχηγός Τόμας Ντε Βισέντι. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπαν.

Φέστα: «Είχαμε μια πάρα πολύ καλή απόδοση, ωστόσο δεν πετυχαίνουμε τα ανάλογα γκολ σε σχέση με τις ευκαιρίες που δημιουργούμε. Ο αντίπαλος μας σκόραρε δύο τέρματα, χωρίς να πατήσει περιοχή. Υπό την έννοια αυτή αξίζαμε τη νίκη και είμαστε απογοητευμένοι. Θεωρώ πως η απόδοση μας βελτιώνεται συνεχώς. Πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο, έχουμε σωστή νοοτροπία φέτος. Δεν πρέπει να ρίξουμε την απόδοση μας, οι νίκες θα έρθουν».

Ντε Βισέντι: «Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, ήταν πολύ καλό γενικά το παιχνίδι, είχαμε πολλές φάσεις βάλαμε δύο γκολ και δεχθήκαμε δύο. Αυτό δεν μας αφήνει χαρούμενους αλλά αυτή είναι η εικόνα που πρέπει να έχουμε, πρέπει να αλλάξουμε κάποια πράγματα».

Αρης – Λαμια Live Streaming: Οργισμένη απάνηση της ΠΑΕ Άρης για την αστυνομία

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Άρης εκφράζει την οργή της για τη στάση που κράτησε η αστυνομία κατά τη προχθεσινή επίθεση που δέχθηκαν φίλαθλοι των «κιτρινόμαυρων», οι οποίοι είχαν ταξιδέψει στην Αθήνα, για τον αγώνα με τον Ατρόμητο. Διαβάστε τι αναφέρει η ανακοίνωση.

«Σε μια εποχή, που όλοι οι φορείς του ελληνικού ποδοσφαίρου συνεργαζόμαστε για την επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα. Και στην παρουσία τους σε αυτά, η Ελληνική Αστυνομία, λογικά, είτε δεν έχει αντιληφθεί το ρόλο της, είτε δεν μπορεί να επιτελέσει το καθήκον της. Ή τέλος δεν θέλει την επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα.

Αν κρίνουμε από όσα θλιβερά διαδραματίστηκαν χθες στο Περιστέρι, είμαστε υποχρεωμένοι να εξάγουμε το συμπέρασμα, ότι μάλλον, η ΕΛ.ΑΣ δεν θέλει την παρουσία των φιλάθλων στα γήπεδα. Διότι για όσα συνέβησαν φέρει την αποκλειστική ευθύνη. Η ΠΑΕ Άρης εκφράζει την έντονη οργή της για τη στάση της Αστυνομίας και των δυνάμεων των ΜΑΤ, τόσο κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου όσο και μετά το τέλος του αγώνα.

Είναι αδιανόητο πως μια χούφτα 10-15 χούλιγκανς με κουκούλες εκτόξευσαν με πιστόλια ευθείας βολής (τα λεγόμενα φονικά στυλό) φωτοβολίδες εναντίον των φιλάθλων μας. Με τους αστυνομικούς να παρακολουθούν σαν θεατές. Το περιστατικό διήρκεσε περίπου 15 λεπτά με τις δυνάμεις της Αστυνομίας να παρακολουθούν απαθείς!!!».

«Από θαύμα γλιτώσαμε τα χειρότερα»

«Από θαύμα αποφύγαμε τα χειρότερα και φυσικά, χάρη στη θαυμαστή ψυχραιμία που επέδειξαν οι φίλαθλοι μας. Οι οποίοι δεν αντέδρασαν και δεν ενέδωσαν στις προκλήσεις. Είναι αδιανόητη και εξοργιστική η απάθεια της Αστυνομίας και περιμένουμε μια εξήγηση από τον επικεφαλής των Μέτρων Τάξης στο χθεσινό παιχνίδι.

Όπως περιμένουμε εξηγήσεις για την απρόκλητη επίθεση και ξυλοδαρμό των φιλάθλων μας από τις δυνάμεις των ΜΑΤ έξω από το γήπεδο κατά την αποχώρησή τους. Χωρίς καμία αφορμή! Είναι προφανές ότι τα… γκλομπ οπλίζουν το χέρι κάποιων αστυνομικών. Σε σημείο που πιστεύουν ότι μπορούν να πάρουν το νόμο στα χέρια τους.

Η κατάχρηση εξουσίας από την μεριά τους, όμως, θα αποδεχτεί ότι δεν είναι υπεράνω του νόμου. Θα κληθεί, άλλωστε, η Αστυνομία να απολογηθεί δημόσια για τις σκληρές εικόνες που έχουν καταγραφεί σε πλήθος βίντεο. Που έχουν βγει στο φως και θα συνεχίσουν να βγαίνουν.

Η ΠΑΕ Άρης δεν πρόκειται να αφήσει όσα συνέβησαν χθες στο Περιστέρι, με την ανοχή και την αποκλειστική ευθύνη της Αστυνομίας, να ξεχαστούν τόσο γρήγορα. Συγκεντρώνει όλο το υλικό (και είναι άφθονο…) που αποδεικνύει την ανευθυνότητα και της αστυνομίας και την ανεπάρκεια του επικεφαλής των Μέτρων Τάξης, προκειμένου να πράξει τα δέοντα.

Τα άμεσα αντανακλαστικά που επέδειξε σήμερα ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Θεοδωρικάκος, ο οποίος επικοινώνησε με τον κ. Καρυπίδη, θεωρούμε πως είναι ένα πρώτο βήμα προς την κατεύθυνση του να αποδοθούν ευθύνες.

Ο ίδιος δεσμεύτηκε ότι θα βρεθούν και θα τιμωρηθούν άμεσα οι υπεύθυνοι των χθεσινών γεγονότων. Και συμφώνησε ότι αυτοί δεν βρίσκονται ανάμεσα στους φιλάθλους του Άρη. Οι υπεύθυνοι θα πρέπει να αναζητηθούν, να εντοπιστούν, να λογοδοτήσουν. Και φυσικά να υποστούν τις συνέπειες των πράξεών τους. Να πάνε σπίτι τους.

Κλείνοντας, θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε για την παρουσία τους και να τους συγχαρούμε για την ψυχραιμία που επέδειξαν».Αρης Live Streaming

Αρης – Λαμια Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News