Αστερας Τριπολης - ΑΕΚ Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (6/11)

Αστερας Τριπολης - ΑΕΚ Live Streaming

Αστερας Τριπολης – ΑΕΚ Live Streaming | Asteras Tripolis – AEK Live Streaming: Δοκιμασία για την ΑΕΚ στην Τρίπολη που αντιμετωπίζει τον Αστέρα (20.30) για την 11η αγωνιστική στη Super League.

Η «Ένωση» θα κυνηγήσει την έβδομη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα, με στόχο να παραμείνει δυναμικά στη διεκδίκηση του τίτλου. Και να εκμεταλλευτεί τις απώλειες που θα προκύψουν από το ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, που θα ξεκινήσει μία ώρα νωρίτερα στη «Λεωφόρο» (19.30).

Φυσικά, ο Ματίας Αλμέιδα θέλει να κρατήσει… κλειστά τα αυτιά των ποδοσφαιριστών του. Και να δει την ομάδα του απόλυτα συγκεντρωμένη στην αποστολή της. Όπως αναμενόταν, η εβδομάδα μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ (2-0) στο πρώτο ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια κύλησε με την ψυχολογία στα ύψη. Τόσο για τους τρεις βαθμούς, όσο και για την εικόνα που παρουσιάζει σταθερά βελτίωση.

Το ζήτημα για τον Αργεντινό τεχνικό ενόψει Τρίπολης έχει να κάνει με τα προβλήματα απουσιών, που έχουν μαζευτεί σε ένα κρίσιμο σημείο της σεζόν. Ο Ντομαγκόι Βίντα υπέστη θλάση και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι της επόμενης εβδομάδας στην έδρα του Ολυμπιακού. Επίσης, δεν υπολογίζεται αυτή την εβδομάδα ο Φαν Βέερτ. Κανονικά θα μπει στην αποστολή ο Τσούμπερ.

Αμφίβολοι για την αναμέτρηση της Κυριακής είναι οι Αραούχο και Μουκουντί. Ο πρώτος νιώθει ενοχλήσεις στον προσαγωγό. Ο δεύτερος ταλαιπωρήθηκε από ίωση. Αν δεν τα καταφέρει ο Αργεντινός, τη θέση του στην ενδεκάδα διεκδικούν οι Άμραμπατ και Μάνταλος. Στην περίπτωση που δεν τα καταφέρει ο Καμερουνέζος, ο Τζαβέλλας θα αγωνιστεί ως παρτενέρ του Μήτογλου στα στόπερ.Super League Ελλάδα Live Streaming

Σε κακό φεγγάρι οι Αρκάδες

Ο Αστέρας Τρίπολης καλείται να αντιδράσει άμεσα καθώς οι μόλις εννέα βαθμοί στο ξεκίνημα, σε συνδυασμό με την αγωνιστική εικόνα μόνο ικανοποίηση δεν φέρνουν. Η ψυχολογία της ομάδας δεν είναι καλή. Θυμίζουμε ότι την περασμένη εβδομάδα ηττήθηκε με ανατροπή στους «Ζωσιμάδες» από τον ΠΑΣ Γιάννινα (2-1).

Βέβαια, περιθώρια για πολύ σκέψη δεν υπάρχουν! Οι αναμετρήσεις κόντρα σε ΑΕΚ, Ατρόμητο και Ιωνικό που ακολουθούν μέχρι τη διακοπή, έχουν κομβικό χαρακτήρα. Τα πλάνα του Ηρακλή Μεταξά για το ματς κόντρα στους «κιτρινόμαυρους» θα εξαρτηθούν σε μεγάλο βαθμό από τις επιστροφές των τραυματιών.

Εκτός παραμένουν σίγουρα οι Βαλιέντε, Γκαρθία, Μπερτόγλιο, αλλά και ο τιμωρημένος Γκαρντάφσκι. Επιστρέφουν στη διάθεση του προπονητή τους οι Μπαράλες και Καρμόνα, ενώ αγωνία υπάρχει σχετικά με τη συμμετοχή των Τιλίκα και Μπαρτόλο.ΑΕΚ Live Streaming

Αστερας Τριπολης – ΑΕΚ Live Streaming: Τρελαμένος με κόσμο ο Γκατσίνοβιτς

Μεγάλη συνέντευξη στο Kicker παραχώρησε ο άσος της ΑΕΚ, Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

«Η ιδέα να πανηγυρίσω με αυτόν τον τρόπο κόντρα στον ΠΑΟΚ είχε να κάνει με τον 3χρονο γιο μου. Ήθελα να πανηγυρίσω το γκολ μαζί του. Η σύζυγός μου, ο αδερφός μου και άλλα μέλη της οικογένειάς μου βρίσκονταν στην εξέδρα και ήταν πολύ χαρούμενοι. Εδώ παίζω πιο επιθετικά και αγωνίζομαι στην ίδια θέση σε μια σειρά αγώνων και συγκεκριμένα από τα αριστερά συγκλίνοντας προς τα μέσα.

Αυτή ήταν πάντα η αγαπημένη μου θέση, έτσι είχα σεζόν με διψήφιο αριθμό γκολ στη Σερβία, εκεί έπαιζα και με την Εθνική ομάδα. Στη Γερμανία αντίθετα είχα κάποιες φορές οκτώ, άλλες έξι, άλλες δέκα. Αλλά ποτέ δεν είχα μια σειρά αγώνων ως αριστερός εξτρέμ. Αυτό μου δίνει ασφάλεια πλέον και το παιχνίδι μου μπορεί να εξελίσσεται».

Για τον κόσμο της ΑΕΚ: «Δεν μπορώ να κάνω συγκρίσεις με πριν γιατί δεν ήμουν στην ομάδα. Αλλά τα πάντα γύρω από το κλαμπ είναι μοναδικά. Λαμβάνοντας υπόψη και το γεγονός ότι οι φίλαθλοι το περίμεναν για χρόνια (σ.σ. το νέο γήπεδο). Ανεξάρτητα από τον αντίπαλο, η ατμόσφαιρα είναι πάντα εξαιρετική. Οι οπαδοί μαζεύονται μπροστά από το γλυπτό του ατσάλινου Δικέφαλου Αετού ώρες πριν το παιχνίδι. Η ώθηση από το νέο γήπεδο είναι τεράστια. Αυτό ήταν ένας σημαντικός λόγος για μένα να έρθω στην ΑΕΚ. Οι οπαδοί μας είναι ένθερμοι και μας δίνουν ορμή».

Τη μάχη του τίτλου: «Οι μεγάλοι στόχοι της ΑΕΚ ήταν καθοριστικοί για μένα. Υπέγραψα τετραετές συμβόλαιο και ελπίζω όλα να πάνε καλά. Δεν θα είναι εύκολο γιατί ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει καλά. Αλλά θα παλέψουμε ως το τέλος και θα τα δίνουμε όλα σε κάθε παιχνίδι. Eπειδή υπάρχουν και τα πλέι οφ, η σεζόν θα είναι μεγάλη».AEK Live Streaming

Κλάτενμπεργκ για την αλλαγή διαιτητή στο ΠΑΟ-ΑΕΚ: «Πού είναι η ανεξαρτησία της ΚΕΔ»;

Πυρά για τον τρόπο λειτουργίας της ΚΕΔ εκτόξευσε ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ, κατά την παρουσία του πλάνου για την επαγγελματική διαιτησία στο Δ.Σ. της Super League. Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε.

Αναφορικά με το ενδεχόμενο χορηγίας για τη διαιτησία: «Στο παρελθόν, από την προηγούμενη εμπειρία μου… εμείς ως Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας αναζητούσαμε χορηγία για τη διαιτησία στη φανέλα των διαιτητών. Στον πίνακα αλλαγής και στο σύστημα VAR, αλλά συνειδητοποιήσαμε ότι η ΕΠΟ δεν μπορούσε να βρει χορηγό. Επειδή η εικόνα της διαιτησίας έχει υποστεί φθορά λόγω καχυποψίας και γενικότερα το προϊόν που λέγεται ελληνικό ποδόσφαιρο».

Σχετικά με τον ρόλο των ΕΠΣ: «Από την πείρα μου, οι ΕΠΣ συμμετέχουν σε θέματα διαιτησίας. Για παράδειγμα, οι πρόεδροι των ΕΠΣ ζητάνε να προωθηθούν οι διαιτητές. Οχι με βάση την απόδοση τους. Αυτό που είναι αποδεκτό και κατανοητό είναι οι τοπικές επιτροπές διαιτησίας να υποστηρίζουν τους εκεί τοπικούς διαιτητές. Και να συνεργάζονται με την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας για την προώθηση των διαιτητών και κανένας άλλος».

Ακολούθως αναφέρθηκε σε αλλαγή διαιτητή που έγινε σε αγώνα, εννοώντας το Παναθηναϊκός-ΑΕΚ: «Γίναμε επίσης μάρτυρες όταν ο πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας έκανε αλλαγή ορισμού διαιτητή. Μόλις ο Πρόεδρος της ΕΠΟ μετά από συμβούλιο της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ έκανε προσωπικό τηλεφώνημα στην ΚΕΔ για να συζητηθεί αλλαγή ορισμού διαιτητών. Μετά από αυτό το τηλεφώνημα, ο ορισμός άλλαξε.

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ;;; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ;;; ΑΥΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΑΧΥΠΟΨΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ;;;»

Αστερας Τριπολης – ΑΕΚ Live Streaming: Μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας με την ΑΕΚ

Ούτε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ -όπως έπραξε και με Ολυμπιακό, Άρη- θα εκδώσει μεμονωμένα εισιτήρια ο Αστέρας Τρίπολης. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση των Αρκάδων.

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ενημερώνει ότι στον αγώνα της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Ελλάδα 2022-2023 με αντίπαλο την ΑΕΚ στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”, την Κυριακή (06/11, 20:30), δικαίωμα εισόδου θα έχουν ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ. Ως εκ τούτου δεν θα εκδοθούν μεμονωμένα εισιτήρια αγώνα και τα εκδοτήρια του γηπέδου θα παραμείνουν κλειστά.

Την φετινή αγωνιστική περίοδο μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας θα έχουν δικαίωμα εισόδου και στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας με αντιπάλους τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ, όπως συνέβη και στους εντός έδρας αγώνες με τον Ολυμπιακό για την 2η αγωνιστική και τον Άρη για την 4η αγωνιστική.»

Αστερας Τριπολης – ΑΕΚ Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News