ΠΑΟΚ - Αστερας Τριπολης Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (23/10)

ΠΑΟΚ-Αστερας Τριπολης Live Streaming 23-10

ΠΑΟΚ – Αστερας Τριπολης Live Streaming | PAOK – Asteras Tripolis Live Streaming: Ένας από τους αγώνες που ξεχωρίζει στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής διεξάγεται στην Τούμπα, όπου ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τον Αστέρα Τρίπολης (19:30).

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από το μεγάλο διπλό στο Φάληρο επί του Ολυμπιακού. Oι φιλοξενούμενοι από δύο άσχημα αποτελέσματα την τελευταία εβδομάδα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Ο ΠΑΟΚ χρειαζόταν ένα μεγάλο αποτέλεσμα. Αυτό του έλειπε μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, ώστε να ξεκινήσει την αντεπίθεσή του. Και την επιστροφή του στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Αυτό έγινε την περασμένη Δευτέρα στο «Γ. Καραϊσκάκης. Οι Θεσσαλονικείς έκαναν αρκετά καλή εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό.

Αλλά αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι το τελικό αποτέλεσμα και η νίκη! Έτσι κατάφεραν να φτιάξουν σε μεγάλο βαθμό την ψυχολογία τους και παράλληλα να βελτιώσουν και τη βαθμολογική τους θέση. Τώρα το ζητούμενο για τον Ραζβάν Λουτσέσκου είναι η συνέχεια, έτσι ώστε να έχει αντίκρισμα και η νίκη στο Φάληρο.

Το παιχνίδι με τον Αστέρα κρύβει πολλές παγίδες, γεγονός που γνωρίζει πολύ καλά ο Ρουμάνος προπονητής. Τουλάχιστον το θετικό είναι ότι δεν υπάρχουν πολλά προβλήματα. Δεδομένες είναι οι απουσίες των Μπράντον Τόμας και Αντελίνο Βιεϊρίνια, οι οποίοι είναι τραυματίες. Ο Ζίβκοβιτς επιστρέφει, αφού εξέτισε την ποινή του, ενώ ο Γιάννης Μιχαηλίδης προπονείται πλέον κανονικά. Ωστόσο είναι αρκετά πίσω σε φυσική κατάσταση. SuperLeague Ελλάδα Live Streaming

Ντεφορμέ και με κακή ψυχολογία ο Αστέρας

Ο Αστέρας προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του, από δύο πολύ άσχημα αποτελέσματα των τελευταίων ημερών. Και μάλιστα και τα δύο ήταν εντός έδρας. Αρχικά για το πρωτάθλημα υποδέχθηκε τον Παναιτωλικό, όπου παρά τα υψηλά ποσοστά κατοχής δεν κατάφερε να γίνει ιδιαίτερα απειλητικός. Έτσι έμεινε στο 0-0.

Στη συνέχεια ακολούθησε το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ατρόμητο, επίσης εντός έδρας. Το 0-0 έμεινε στο 90λεπτο και το ματς πήγε στην παράταση. Εκεί ο Ατρόμητος πήρε την πρόκριση με 3-1, προκαλώντας ακόμη μεγαλύτερη αναστάτωση στις τάξεις του Αστέρα.

Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος, οι Αρκάδες πηγαίνουν στην Τούμπα με αρκετά προβλήματα. Σίγουρα εκτός είναι ο μέσος Βαλιέντε, που χειρουργήθηκε στη διάρκεια της εβδομάδας, ενώ αμφίβολοι είναι ο αμυντικός Γκάρσία και ο μέσος Μπερτόγλιο. Ο Ριέρα υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα μετά την αλλαγή του την Τετάρτη στο Κύπελλο.

Ο Ισπανός μέσος αντικαταστάθηκε στο 36’ από τον Τιλίκα, αντέδρασε βγάζοντας τη φανέλα κι έφυγε απευθείας για τα αποδυτήρια. Η διοίκηση των τιμώρησε με πρόστιμο, αλλά θα είναι διαθέσιμος για το ματς.

ΠΑΟΚ – Αστερας Τριπολης Live Streaming: Μίλησε για όλα ο Μπότο

Ο Ζοσέ Μπότο βρέθηκε στην Πορτογαλία λόγω των γενεθλίων του γιου του και άνοιξε τα χαρτιά του στους συμπατριώτες του. Διαβάστε τι ανέφερε ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ.

-Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από τότε που βρίσκεσαι στον ΠΑΟΚ, είσαι περίπου 10 μήνες στην θέση του αθλητικού διευθυντή. Ποιο είναι το πρόσημο μέχρι στιγμής: Το πρόσημο είναι θετικό, λαμβάνοντας υπόψιν αυτό που ζήτησε ο ιδιοκτήτης του συλλόγου να γίνει ανανέωση στην ομάδα. Προσπαθούμε να φτιάξουμε μια ομάδα που θα μπορούσε να επιστρέψει στους τίτλους, αλλά ταυτόχρονα να διαρκέσει στο χρόνο. Στον ΠΑΟΚ κάνω ό,τι έκανα σε άλλους συλλόγους.

Ψάχνω για νεότερους παίκτες, με δυνατότητες να είναι ανταγωνιστικοί, αλλά και εξελίξιμοι και που μπορούν να κάνουν τον σύλλογο βιώσιμο. Αυτή ήταν η ιδέα που έχουν και αυτό είναι που μου αρέσει να κάνω, αυτό που νιώθω πιο άνετα να δουλεύω. Έχουμε μια εντελώς ανανεωμένη ομάδα, με έντεκα νέους παίκτες, συν τρεις στην ενδεκάδα που αγωνίζονται. Αυτό κάνουμε. Μερικές φορές με κάποιο κόστος, αλλά στο τέλος πιστεύω ότι τα πράγματα θα πάνε καλά.

– Ήταν το πρότζεκτ του ΠΑΟΚ που σου παρουσιάστηκε που σε έκανε να φύγεις από την Σαχτάρ και να συνεχίσεις στην Θεσσαλονίκη: Ένιωσα τέλεια στη Σαχτάρ. Ταυτίστηκα με τον σύλλογο και ο σύλλογος με τις ιδέες μου. Νόμιζα ότι ο σύλλογος είχε ήδη φτάσει σε ένα σημείο όπου τα πράγματα κινούνταν ήδη αυτόματα και χρειαζόμουν μια νέα πρόκληση στην καριέρα μου.

Από την άλλη, υπήρχαν ήδη φήμες ότι κάτι μπορεί να συμβεί στην Ουκρανία και δυστυχώς αυτό έγινε. Όλα ήρθαν να συμβάλουν στην αλλαγή συλλόγου, σε ένα εντελώς διαφορετικό πλαίσιο. Η Ελλάδα είναι ένα πολιτισμικά διαφορετικό πλαίσιο από οτιδήποτε άλλο στην Ευρώπη όσον αφορά το ποδόσφαιρο.

«Η πόλη έχει τεράστιο πάθος για τον ΠΑΟΚ»

– Ήταν εύκολες οι συζητήσεις – διαπραγματεύσεις με τον Ιβάν Σαββίδη: «Ναι, ήταν εύκολες. Μου παρουσίασε ποια είναι η ιδέα του για το μέλλον του συλλόγου. Ο σύλλογος έχει όλες τις δυνατότητες να βγει νικητής, ακόμα και για την εγκατάστασή του σε εκείνη την περιοχή της Ελλάδας, για το πάθος των φιλάθλων. Ιστορικά, δεν έχει κερδίσει πολλούς τίτλους, ανάλογα με το πόσο μεγάλη είναι η ομάδα. Η ιδέα, περισσότερο από το να κερδίσει ήδη έναν τίτλο, είναι να δημιουργήσει μια σταθερή βάση επιτυχίας.

Αυτή είναι η ιδέα που προσπαθώ να κάνω πράξη. Έχοντας μια νεότερη ομάδα, κρατώντας αυτή την ομάδα για τέσσερα ή πέντε χρόνια, δίνοντας μεγαλύτερη προσοχή στην ακαδημία, όπου υπάρχει πολύ ταλέντο. Ο σύλλογος έχει μια εντυπωσιακή μάζα οπαδών που δεν έχω δει ποτέ πουθενά, ακόμα και όταν δούλεψα στην Μπενφίκα.

Το πάθος που έχει η πόλη για τον σύλλογο είναι κάτι που δεν έχω ξαναδει! Αυτό μας βοηθά πολλές φορές, αλλά λόγω έλλειψης κατανόησης και αντίληψης για τη δουλειά που γίνεται, ασκείται πίεση και αρνητικότητα σε αυτή τη διαδικασία. Αυτό θα πάρει μερικούς μήνες, για να εδραιωθεί η ομάδα. Η ομάδα παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, αλλά χάσαμε επτά βαθμούς στα τελευταία λεπτά.

Κάτι που δείχνει ότι υπάρχει η ιδέα, ότι υπάρχει η ποιότητα, αλλά και η έλλειψη συνέπειας, κάτι που η ομάδα θα κερδίσει με τον καιρό. Αυτό που χρειαζεται είναι οι οπαδοί να έχουν λίγη υπομονή, μέσα στην υποστήριξη που δίνουν στον ΠΑΟΚ. Σε 4-5 μήνες αυτή η ομάδα θα τους κάνει πολύ περήφανους».

ΠΑΟΚ – Αστερας Τριπολης Live Streaming: Άψογη η συνεργασία με τον Ράζβαν

– Πώς είναι η συνεργασία σας με τον Ραζβάν Λουτσέσκου: «Μου είναι εξαιρετικά εύκολο να συνεργαστώ με τον Λουτσέσκου Είναι εύκολο να συνεργαστείς μαζί του. Εκτός από εξαιρετικός προπονητής, όπως έχει δείξει όπου κι αν έχει βρεθεί, είναι και ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Πολύ ευγενικός. Κάποιος με τον οποίο μπορείς να μιλήσεις ανοιχτά για θέματα της ομάδας. Με μια έστω και λίγο προχωρημένη ποδοσφαιρική ιδέα για το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Είναι εξαιρετικά εύκολο να δουλέψεις μαζί του.

Πάντα χαίρομαι όταν κάποιος δεν κοιτάζει ταυτότητα. Και χαίρομαι που έχω κάποιον στην ομάδα μου που ήδη προκαλεί την περιέργεια των μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων. Ο τερματοφύλακάς μας, Ντόμινικ Κοτάρσκι. Σε αυτό το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό υπήρχαν πολλοί σκάουτερ, το οποίο σχολιάστηκε πολύ, γιατί στην Ελλάδα δεν υπάρχει… εμπιστοσύνη στους νέους και γι’ αυτό η Λίγκα δεν προσελκύει τόσους σκάουτερ. Έχουμε πέντε παίκτες κάτω των 22 ετών. Αυτό προκαλεί μεγαλύτερη… εισροή σκάουτερ στους αγώνες μας».ΠΑΟΚ Live Streaming

 

ΠΑΟΚ – Αστερας Τριπολης Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News