Μπασκονια - Ολυμπιακος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (21/10)

Μπασκονια-Ολυμπιακος Live Streaming 21-10

Μπασκονια – Ολυμπιακος Live Streaming | Baskonia – Olympiacos Live Streaming: Ο Ολυμπιακός στο κλείσιμο της πρώτης διαβολοβδομάδας της Euroleague, αντιμετωπίζει την Μπασκόνια στην Ισπανία (21:30).

Οι δύο ομάδες, αήττητες, συγκατοικούν με 3-0 στην κορυφή της βαθμολογίας. Και υπόσχονται ένα μεγάλο παιχνίδι. Οι «ερυθρόλευκοι» μοιάζουν με τρένο που δεν κάνει στάσεις και η αυτοπεποίθησή τους έχει εκτοξευθεί στα ύψη. Ειδικά μετά το νικηφόρο πέρασμά τους από την έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης με 87-89!

Ο συνήθης ύποπτος Σάσα Βεζένκοφ έστησε πάρτι στις δύο ρακέτες με 23 πόντους και 12 ριμπάουντ. Ο Κώστας Σλούκας με 14 πόντους ακόλουθησε, ενώ σημείωσε και το νικητήριο καλάθι λίγο πριν ακουστεί η κόρνα της λήξης. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναγνωρίζει ότι υπάρχει κούραση, όμως ευελπιστεί ότι οι παίκτες του θα συνεχίσουν με το πόδι στο γκάζι και θα διευρύνουν το αήττητο σερί. Διαβάστα τα όσα είπε μετά το ματς.

«Είμαι χαρούμενος για τον Σλούκα, ήταν κρίσιμο σουτ, ένα σουτ νίκης. Αλλά πρέπει να πω πως ήμασταν πραγματικά υπομονετικοί. Παρόλο που δεν παίξαμε καλά. Πιστεύω ότι μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα. Αλλά διεκδικήσαμε τις πιθανότητές μας. Ήταν ένα κλειστό ματς και είχαμε τις απαντήσεις σε ό,τι μας ζήτησε η Ρεάλ. Είχαμε την ευκαιρία με ένα φανταστικό σουτ του Σλούκα και κερδίσαμε.

Είναι μία πολύ σημαντική νίκη εκτός έδρας. Ειδικά αφού έγινε στη Μαδρίτη, αλλά πάντοτε λέω πως είναι το ξεκίνημα της σεζόν. Ο Βεζένκοβ είναι ο Βεζένκοβ. Είναι ένας παίκτης που με 1.000 τρόπους μπορεί να σκοράρει. Από επιθετικό ριμπάουντ, στο τρανζίσιον, με floater, με τρίποντο, με ντράιβ. Πάντοτε έτσι ήταν αλλά δουλεύει πολύ και για αυτό παίζει έτσι. Το ζητούμενο είναι συνέχεια μας περιμένει νέο δύσκολο παιχνίδι σε λίγες ώρες». Euroleague Ελλάδα Live Streaming

Τρομερό μπάσιμο από τους Βάσκους, με μπροστάρη τον Χάουαρντ

Η Μπασκόνια είναι μέχρι στιγμής η ευχάριστη έκπληξη της διοργάνωσης. Στις δύο πιο πρόσφατες νίκες με Ερυθρό Αστέρα (92-75) και Παρτιζάν (103-96), ο Μάρκους Χάουαρντ σκόρπισε τρόμο, πετυχαίνοντας συνολικά 66 πόντους! Οι Βάσκοι βγάζουν αστείρευτη ενέργεια σε άμυνα και επίθεση και υπό τις οδηγίες του Χοάν Πεναρόγια παίζουν μοντέρνο μπάσκετ.

Η παράδοση του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπασκόνια «φωτογραφίζει» ματς θρίλερ. Οι «ερυθρόλευκοι» στις 4 τελευταίες τους επισκέψεις στην έδρα της Μπασκόνια μετρούν 2 νίκες, ισάριθμες ήττες και την περασμένη σεζόν επικράτησαν με 62-72.

H Euroleague έκανε γνωστούς τους διαιτητές των αναμετρήσεων των δύο ελληνικών ομάδων στην 4η αγωνιστική. Το παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στη Μονακό (21:00) θα διευθύνουν οι Σρέτεν Ράντοβιτς, Όλεγκς Λάτισεβς και Άνταρ Πιρ. Ενώ το ματς του Ολυμπιακού απέναντι στην Μπασκόνια (21/10, 21:30) στην Ισπανία οι Ματέι Μπολτάουζερ, Γιοσέπ Μπισάνγκ και Μάρτσιν Κοβάλσκι.

Μπασκονια – Ολυμπιακος Live Streaming: Όσα είπε ο Μπαρτζώκας για την Μπασκόνια

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας σε δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπασκόνια (21:30), στάθηκε στους τομείς που πρέπει να προσέξουν οι «ερυθρόλευκοι» για να φτάσουν στη νίκη. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

«Το ξεκίνημα είναι πραγματικά πολύ ενθαρρυντικό για την ομάδα μας. Εχουμε παίξει σε δύο δύσκολες έδρες και κερδίσαμε. Κάτι που για εμένα δεν ήταν εύκολο. Ήταν πονηρά ματς. Από κει και πέρα, όπως έχω πει κάθε παιχνίδι στην Ευρωλίγκα είναι μια διαφορετική ιστορία. Είναι τελείως διαφορετικό ματς αυτό με την Μπασκόνια, σε σχέση με την Ρεάλ.

Είναι τελείως διαφορετικό το πλάνο που πρέπει να ακολουθήσεις, τελείως άλλα πράγματα πρέπει να κάνεις και αμυντικά και επιθετικά. Φυσικά στην είναι άτρωτη η Μπασκόνια, είναι, όμως, σε καλή κατάσταση, είναι μια ομάδα που παίζει με μεγάλη αυτοπεποίθηση και φυσικά ο έλεγχος του ρυθμού σε αυτό το ματς και αυτό το γήπεδο είναι πάντα σημαντικός».

Για το τι πρέπει να κάνει η ομάδα του για να κατακτήσει ένα ακόμη μεγάλο διπλό: «Εκτός από το να προσέξουμε την άμυνά μας, πρέπει να προσέξουμε στην επίθεση με υπομονή. Να χαμηλώσουμε λίγο τον ρυθμό του παιχνιδιού, χωρίς να παίρνουμε βιαστικές επιλογές. Αν δεν έχουμε αιφνιδιασμό με καλές προϋποθέσεις, πρέπει να έχουμε καλή κυκλοφορία της μπάλας. Να μετακινήσουμε λίγο την άμυνα για να ανοίξουμε τον ρυθμό». Ολυμπιακος Live Streaming

Κάνααν: «Πρέπει να εκτελούμε το πλάνο του κόουτς»

Ο Αϊζάια Κάνααν σε δηλώσεις του πριν το παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπασκόνια για την 4η αγωνιστική της Euroleague. Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του Αμερικανού γκαρντ.

«Ο κόουτς θα μας δώσει το πλάνο του αυριανού αγώνα και εμείς θα πρέπει να το εκτελέσουμε. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να ακολουθούμε το πλάνο του κόουτς, να πιστεύουμε ο ένας στον άλλον και να είμαστε ένα. Σίγουρα έχουμε πιθανότητες. Ξέρουμε ότι θα παίξουμε σε ένα γήπεδο με ωραία ατμόσφαιρα κόντρα σε μια ομάδα που αυτή την περίοδο παίζει πραγματικά καλά. Αν κάνουμε, όμως, ότι μας ζητήσει ο κόουτς, θα τα καταφέρουμε».

Αν νιώθει πως έχει προσαρμοστεί, ως νεοφερμένος, στην ομάδα: «Αυτή τη στιγμή το πιο σημαντικό είναι ότι κερδίζουμε τα παιχνίδια. Εγώ θα συνεχίσω να προσπαθώ να κάνω αυτά που είμαι ικανός να κάνω στο παρκέ. Ξέρω πως όλη η ομάδα πιστεύει σε εμένα, ο κόουτς πιστεύει σε εμένα και θα κάνω ότι χρειάζεται για να κερδίζουμε… Αν αυτό είναι να σκοράρω ή να παίζω άμυνα, είναι οκ για εμένα. Θα κάνω ότι χρειάζεται για να κερδίζει η ομάδα».

Μπασκονια – Ολυμπιακος Live Streaming: Ξεκάθαρος ο Μπόλομποϊ

Ο Τζοέλ Μπολομπόι τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν έπαιξε καλά στο WiZink Center, όμως κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στην Ρεάλ. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε ο σέντερ των πρωταθλητών στην συνδρομητική τηλεόραση.

«Είναι δύσκολο να παίζεις κόντρα στον Ταβάρες. Δεν παίξαμε πολύ καλά αλλά κερδίσαμε. Χάσαμε πολλά σουτ από την περίμετρο και από την στεφάνι. Αρχίζω και μπαίνω στο σκεπτικό του Ολυμπιακού να παλεύω για τη νίκη παρ’ όλο που κάποιες βραδιές δεν παίζουμε καλά. Είναι μια φοβερή επιθετική ομάδα, να κλειδώσουμε την Μπασκόνια αμυντικά».

Ο Σάσα Βεζένκοφ σε δηλώσεις του αμέσως μετά το ματς του Ολυμπιακού κόντρα στη Ρεάλ στάθηκε στην εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου. Και στη δύσκολη συνέχεια με την Μπασκόνια. Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του.

Για το ματς: «Ήταν ένα πραγματικά δύσκολο παιχνίδι. Δεν κάναμε το καλύτερο αμυντικό παιχνίδι μας, αλλά πιστεύω ότι επιθετικά κάναμε εξαιρετική δουλειά στο δεύτερο ημίχρονο. Κάποια παιδιά είχαν καταπληκτικά σουτ, πολύ δύσκολα σουτ. Νομίζω ότι πρέπει να βελτιώσουμε πολύ την άμυνά μας αν θέλουμε να πάμε πιο μακριά στη διοργάνωση, αλλά είμαστε χαρούμενοι που κάναμε μια τόσο δύσκολη νίκη σε αυτό το γήπεδο».

Την προσωπική του εμφάνιση: «Η ομάδα κερδίζει, οπότε είμαι πολύ χαρούμενος μετά από αυτό. Και πρέπει να συνεχίσουμε γιατί την Παρασκευή, έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με την Μπασκόνια, μια πολύ καλή ομάδα, μια διαφορετική ομάδα από τη Ρεάλ Μαδρίτης, οπότε πρέπει να είμαστε έτοιμοι να κερδίσουμε και αυτό το παιχνίδι».

Μπασκονια – Ολυμπιακος Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News