ΑΕΚ - ΠΑΣ Γιαννινα Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (20/10)

ΑΕΚ - ΠΑΣ Γιαννινα Live Streaming 19/10

ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιαννινα Live Streaming | AEK – PAS Giannina Live Streaming: Η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα (19:00) σε νοκ-άουτ αναμέτρηση για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο στόχος δεν αλλάζει για την «Ένωση», που θέλει να παραμείνει σε τροχιά νικών. Αφού εννοείται πως και το Κύπελλο την απασχολεί έντονα. Την περασμένη Κυριακή συμπλήρωσε τέσσερις διαδοχικές νίκες στη Super League. Με πέναλτι του Άμραμπατ στις καθυστερήσεις επικράτησε 1-0 εντός έδρας κόντρα στον Ατρόμητο και διατηρήθηκε στο -6 από την κορυφή και τον Παναθηναϊκό.

Ο Ματίας Αλμέιδα θέλει να δει την ομάδα του να κάνει το «3 στα 3» στο νέο της γήπεδο, που και πάλι αναμένεται να είναι κατάμεστο. Ο Αργεντινός τεχνικός αναμένεται να ανοίξει ελαφρώς το ροτέισον, καθώς στο μυαλό του έχει και το προσεχές εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος κόντρα στον Λεβαδειακό (Δευτέρα, 18:00).

Στο τελευταίο ματς είδε αρκετούς παίκτες από τον βασικό «κορμό» να χρειάζονταν ανάσες. Κι αυτό γιατί δεν μπορούσαν να ανταποκριθούν στα επίπεδα έντασης που ήθελε. Αυτή τη φορά φαίνεται πιο βέβαιη από ποτέ η πρώτη συμμετοχή του Τζιμπρίλ Σιντιμπέ στο δεξί άκρο της άμυνας. Απρόοπτο προέκυψε με τον Άμραμπατ, που υπέστη θλάση και θα απουσιάσει μαζί με τους Τσούμπερ και Φαν Βέερτ, που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα.SuperLeague Ελλάδα Live Streaming

Αναζητά αντίδραση ο ΠΑΣ Γιάννινα

Οι Γιαννιώτες, από την πλευρά τους, πηγαίνουν στη Νέα Φιλαδέλφεια θέλοντας να αφήσουν πίσω την «πικρή» γεύση που τους άφησε η εντός έδρας ισοπαλία απέναντι στον ΟΦΗ (2-2). Η ομάδα του Θανάση Στάικου έμεινε για τέταρτο διαδοχικό ματς χωρίς νίκη (0-1-3). Παρότι προηγήθηκε δύο φορές με τα γκολ των Ροσέρο (19’) και Μπαλάν (76’).

Στον «Άγιαξ της Ηπείρου» είναι λογικό να υπάρχει έξτρα πίεση, αφού η ομάδα έχει συγκεντρώσει μόλις 5 βαθμούς στο ξεκίνημα της Super League. Ενώ ακολουθεί πολύ σημαντικό εκτός έδρας ματς απέναντι στον Ιωνικό την ερχόμενη Κυριακή (16:00).

Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που θα αναμετρηθούν οι δύο ομάδες τη φετινή σεζόν. Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, η ΑΕΚ είχε υποδεχθεί τον ΠΑΣ στη Ριζούπολη και είχε επικρατήσει σχετικά άνετα με σκορ 2-0, με γκολ των Πινέδα (39’) και Άμραμπατ (87). Κύπελλο Ελλάδας Live Streaming

ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιαννινα Live Streaming: «Να φύγει η τοξικότητα»

Κατά την καθιερωμένη ετήσια συνάντησή του με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ο Δημήτρης Μελισσανίδης αναφέρθηκε και στην κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ.

-Για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Θέλω να δείχνουμε αγάπη. Να φύγει το μίσος, να φύγει η τοξικότητα. Να ανεβάσουμε επίπεδο το ποδόσφαιρο, δεν χρειάζεται τόση αντιπαλότητα. Κάποιοι λίγοι που έχουν μείνει, θα μπουν κι αυτοί στον ίσιο δρόμο».

-Την άποψη του για τη διαιτησία στην Ελλάδα γιατί βλέπουμε ότι υπάρχουν λάθη: «Για να είμαι ειλικρινής, εγώ πιστεύω ότι η διαιτησία έχει φτιάξει στην Ελλάδα. Τα παλαιότερα χρόνια, τέτοια εποχή, ξέραμε τον πρωταθλητή. Τα λάθη πάντα θα υπάρχουν. Κάποια φορά θα έχουν παράπονα οι μεν κάποια οι δε. Πιστεύω ότι η διαιτησία έχει φτιάξει, αν συγκρίνουμε λέω πάντα με όσα γίνονταν».

-Τον Πογιέτ που ήρθε στην Αγιά Σοφιά και φαίνεται να έχει αποφασίσει πως θα είναι η επόμενη έδρα της Εθνικής ομάδας: «Με μεγάλη μας χαρά να έρθει η Εθνική και να κάνει έδρα της την Αγιά Σοφιά. Έχει καλή ομάδα. Μακάρι να έρθει η Εθνική, το γήπεδο έχει όλες τις προδιαγραφές να την φιλοξενήσει, γιατί όχι».AEK Live Streaming

«Χίλιες φορές να το πάρει ο Παναθηναϊκός»

-Πως θα καλυτερεύσουν τα πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Πρέπει να γίνει αναβάθμιση, πρέπει να σταματήσει η τοξικότητα από όλους. Θα μείνουν στο τέλος μόνοι τους οι τοξικοί, θα το καταλάβουν. Έτσι σκέφτομαι εγώ το ποδόσφαιρο. Άλλοι θέλουν να έχουν Γκρανκάσες στις Ομοσπονδίες. Τον Μπαλτάκο εγώ τον εκτιμώ σαν άνθρωπο και επιστήμονα. Του κάνουν πόλεμο. Θέλουν να βάλουν τους δικούς τους. Και να σας πω και κάτι άλλο, κανένας ΑΕΚτζής δεν είναι στην ΕΠΟ. Ο Μπαλτάκος είναι Παναθηναϊκός. Πιο Παναθηναϊκός από τον Αλαφούζο. Είναι έντιμος. Άστον να δούμε τι θα κάνει. Θα κριθεί και αυτός».

-Για τη μάχη του τίτλου: «Κανείς δεν ξέρει ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα. Κάποτε ξέραμε από πριν τι θα γίνει. Πιστεύουμε ότι έχουμε καλή ομάδα. Έχουμε έδρα, η διαδρομή θα δείξει. Και ο Παναθηναϊκός είναι δυνατός, μια νοικοκυρεμένη ομάδα. Θέλω να το πάρει η ΑΕΚ φυσικά! Αλλά να σας πω κάτι, αν δεν το πάρει η ΑΕΚ, χίλιες φορές να το πάρει ο Παναθηναϊκός. Μεγάλη ομάδα είναι, μετά από τόσα χρόνια μπορεί να το δικαιούται. Στη διεκδίκηση όμως είναι και ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ, θα δούμε».

Αν η ΑΕΚ είναι αυτοδύναμη: «Είμαι υπερήφανος γιατί σήμερα αυτό το κλαμπ δεν χρωστάει πουθενά και έχει έσοδα 40 εκατομμύρια. Ένας νοικοκύρης μπορεί να το τρέξει, είναι σαν μια επιχείρηση. Δεν μπορεί μια διοίκηση με 38 εκατομμύρια να τρέξει την ΑΕΚ; Έτσι λειτουργεί όλη η Ευρώπη. Κάποια στιγμή και εγώ θα φύγω και ηλικιακά, ίσως είμαι ο μοναδικός παράγοντας που συμπληρώνω μια 15ετία στην ΑΕΚ παραγοντικά. Ιδιοκτήτες δεν υπάρχουν, ιδιοκτήτης σε αυτά τα κλαμπ είναι ο κόσμος. Εμείς είμαστε όλοι περαστικοί. Ναι λοιπόν η ΑΕΚ είναι αυτοδύναμη, δεν χρωστάει πουθενά, νοικοκυριό θέλει».

ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιαννινα Live Streaming: Διαμαντόπουλος σφυρίζει στη Φιλαδέλφεια

Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές για τα παιχνίδια της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Στην αναμέτρηση της “Opap Arena” την Πέμπτη (20/10) ορίστηκε ο διεθνής Διαμαντόπουλος. Βοηθοί του θα είναι οι Μεϊντάνας, Ψαρρής και τέταρτος ο Βάτσιος.

Τη σημασία του να νικά η ΑΕΚ και στα ματς, όπου δεν είναι καλή, επισήμανε σε δηλώσεις του ο Ελίασον. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε ο Σουηδός.

«Γνωρίζουμε ότι κάποιες φορές θα υπάρχουν παιχνίδια που θα είναι δύσκολα, όταν ο αντίπαλος αμύνεται έξω από την περιοχή του και αμύνεται σκληρά. Είναι σημαντικό να καταφέρνουμε σε μέρες που δεν παίζουμε πολύ καλά να παίρνουμε τους τρείς βαθμούς».

ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιαννινα Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News