ΟΦΗ - Ολυμπιακος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (9/10)

ΟΦΗ - Ολυμπιακος Live Streaming

ΟΦΗ – Ολυμπιακος Live Streaming | OFI – Olympiacos Live Streaming: OΦΗ και Ολυμπιακός διασταυρώνουν τα ξίφη τους την Κυριακή στο Ηράκλειο της Κρήτης (16:00), με στόχο να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα.

Κοινό χαρακτηριστικό και στις δύο ομάδες είναι ότι προέρχονται από ήττες. Και το ζητούμενο στο παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής της Super League είναι να βάλουν τέλος στην γκρίνια. Ο ΟΦΗ έχει πραγματοποιήσει κάκιστη εκκίνηση στο φετινό πρωτάθλημα και ο προβληματισμός στις τάξεις της ομάδας είναι έκδηλος. Οι Κρητικοί βρίσκονται στην 11η θέση της βαθμολογίας με μόλις μια νίκη σε 7 αγώνες (1 ισοπαλία και 4 ήττες με 4-10 γκολ).

Η αλήθεια είναι ότι ο προπονητής Νίκος Νιόπλιας αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα είτε από παίκτες που είναι τραυματίες, είτε από αντίστοιχους ποδοσφαιριστές που είναι ανέτοιμοι. Αυτό φάνηκε και στο τελευταίο παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Εκεί ο ΟΦΗ ηττήθηκε με 2-0 και δέχθηκε 2 γκολ σε αντεπιθέσεις.

«Το θετικό είναι ότι έχουμε επιστροφές και αρκετοί παίκτες ανεβάζουν ρυθμό. Μας πλήγωσε στις αντεπιθέσεις ο Αστέρας και πέσαμε στην παγίδα. Όμως δικαιολογίες δεν υπάρχουν. Θα βελτιωθούμε και θα παλέψουμε όλοι μαζί για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα απέναντι στον Ολυμπιακό», υποστήριξε ο Νίκος Νιόπλιας.

Το τεχνικό επιτελείο των γηπεδούχων δεν υπολογίζει τους τραυματίες Νέιρα και Τσιλιανίδη, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Γιάννη Μπουζούκη. Super League Ελλάδα Live Streaming

Πρόβλημα ψυχολογίας διακρίνει ο Μίτσελ

Στο Ολυμπιακό η βαριά ήττα την Πέμπτη με 3-0 στο «Γ. Καραϊσκάκη» από την Κάραμπαγκ στην 3η αγωνιστική του Γιουροπα Λιγκ εκτόξευσε τον προβληματισμό στα ύψη. Οι παίκτες δέχονται κριτική και πλέον ο κλήρος πέφτει στον Μίτσελ για να γυρίσει τον διακόπτη μέσα στο «Γεντί Κουλέ». Οι «ερυθρόλευκοι» με δεδομένο ότι βρίσκονται στο -7 από την κορυφή της βαθμολογίας, δεν έχουν περιθώρια για νέα βαθμολογική απώλεια.

Ο Ισπανός προπονητής οφείλει να βρει την κατάλληλη χημεία και αναμένεται να πάει στο πλάνο που του χάρισε τη νίκη με 2-0 στην πρεμιέρα του απέναντι στον Ατρόμητο την περασμένη αγωνιστική. Ο Σισέ, μετά το φραστικά επεισόδιο που είχε με οπαδούς, θα μπει στον πάγο, κάτι που σημαίνει ότι η άμυνα θα αλλάξει.

Ο Μίτσελ παραδέχθηκε ότι ο Σενεγαλέζος στόπερ έκανε λάθος και στάθηκε στην έλλειψη αυτοπεποίθησης που παρουσιάζει η ομάδα του. «Όταν ένας παίκτης κάνει λάθη στο γήπεδο μπορείς να το δεχθείς. Αλλά όχι όταν κάνει λάθη εκτός γηπέδου. Εάν μιλήσουμε ποδοσφαιρικά κανείς δεν μπορεί να δικαιολογήσει το αποτέλεσμα. Όλη αυτή η αβεβαιότητα και η έλλειψη ασφάλειας έχει να κάνει με την έλλειψη αυτοπεποίθησης που έχουμε δείξει από την αρχή της χρονιάς», τόνισε ο Ισπανός προπονητής.

Η προϊστορία είναι αναμφισβήτητα υπέρ των Πειραιωτών, οι οποίοι έχουν να σκοντάψουν απέναντι στον ΟΦΗ από τον Οκτώβριο του 2018 που ηττήθηκαν με σκορ 1-0. Έκτοτε ο Ολυμπιακός μετράει 9 σερί νίκες, ανεξαρτήτως έδρας, και την περασμένη σεζόν επικράτησε 1-3 μέσα στο Ηράκλειό.

ΟΦΗ – Ολυμπιακος Live Streaming: Ειλικρινής ο Μαρσέλο

Για την πρώτη του εμφάνιση με τον Ολυμπιακό αναφέρθηκε σε δημοσίευσή του στα social media o Μαρσέλο. Με τον Βραζιλιάνο να αναφέρει πως δεν ήταν το επιθυμητό ντεμπούτο για αυτόν και πως δεν υπάρχουν δικαιολογίες.

«Μετά από σχεδόν πέντε μήνες που είχα να αγωνιστώ δεν είναι εύκολη η επιστροφή, αλλά θα επιστρέψω. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Δεν ήταν το επιθυμητό ντεμπούτο μου, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα πάνε όλα καλύτερα από τώρα», ανέφερε ο Βραζιλιάνος άσος.Ολυμπιακος Live Streaming

Από εκεί και πέρα, η σύζυγος του Παπέ Σισέ δεν άντεξε την ατμόσφαιρα στο «Γ. Καραϊσκάκης» και λιποθύμησε. Με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα με το mynews.gr, η βραδιά για τον Αφρικανό δεν έμεινε εκεί, αφού υπήρξε και ένα άσχημο περιστατικό με την σύζυγό του, η οποία λιποθύμησε ενώ τον περίμενε έξω από τα αποδυτήρια κάτω από αρκετή πίεση και αποδοκιμασίες.

Μπακαμπού: «Προτιμώ να κερδίζει η ομάδα και εγώ να μην σκοράρω»

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε ο Μπακαμπού στην συνδρομητική τηλεόραση ενόψει του ΟΦΗ.

Πως αισθανόταν που δεν μπορούσε να βοήθησε την ομάδα του απέναντι στην Καραμπάχ: «Πραγματικά σαν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής αυτό που θέλω να κάνω είναι να παίζω. Και να βοηθάω την ομάδα όπως μπορώ για να πετύχει τους στόχους. Ωστόσο δεν είμαι στη λίστα για την Ευρώπη και το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν παρακολουθώ από την κερκίδα. Χωρίς να μπορώ να κάνω τίποτα παραπάνω. Συνεχίζουμε να δουλεύομε όλοι μαζί ως ομάδα για να βοηθάμε όσο μπορούμε».

Για το ματς με τον ΟΦΗ: «Προσωπικά νιώθω πάρα πολύ καλά. Εδώ και μια εβδομάδα προετοιμάζουμε το παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Όχι όλοι μαζί, αλλά οι παίκτες που δεν είχαμε δικαίωμα συμμετοχής στο ευρωπαϊκό παιχνίδι. Είμαι αποφασισμένος να τα δώσω όλα. Πιστεύω πως βρίσκομαι σε πολύ καλή κατάσταση, ωστόσο δεν είναι ατομικό θέμα. Είναι θέμα όλης της ομάδας. Μαζί πρέπει να δουλεύουμε για να μπορέσουμε να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».

Αν μπορεί να υπολογίσει τον αριθμό των γκολ που μπορεί να πετύχει την φετινή σεζόν: «Δεν έχω καμία ιδέα, ούτε μπορώ να υπολογίσω κάποιο νούμερο γιατί πολύ απλά δεν σκέφτομαι έτσι. Σίγουρα προτιμώ να κερδίζει η ομάδα και να μην σκοράρω, από το να πετυχαίνω γκολ και να μην κερδίζουμε. Το σημαντικό είναι να έχουμε ομαδικό πνεύμα, να προσπαθούμε όλοι μαζί και όποιος αγωνίζεται να κάνει τα πάντα για να κερδίζει η ομάδα. Είμαστε πολλοί ποιοτικοί παίκτες εδώ και από μόνος μου δε θα μπορούσα να πετύχω τίποτα χωρίς τον Ματιέ, τον Γιουσέφ ή τον Χάμες γιατί χωρίς τις πάσες δε μπορεί κάποιος να σκοράρει. Επομένως δεν έχει σημασία ποιος θα βάλει τα γκολ, αλλά η ομάδα να παίρνει τα αποτελέσματα».

ΟΦΗ – Ολυμπιακος Live Streaming: Τα είπε όλα ο Μίτσελ

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε ο Μίτσελ στην συνδρομητική τηλεόραση για τα όσα έγιναν και όσα έπονται.

Τι μπορεί να μάθει η ομάδα από την ήττα από την Κάραμπαχ: «Πάντα μπορείς να μάθεις κάτι μετά από μία ήττα και το κυριότερο είναι πως να μην παραδίνεσαι και να μην τα παρατάς. Πάντα το πίστευα αυτό στη ζωή μου. Αυτή τη στιγμή έχω δύο επιλογές. Η να παραδοθώ και να τα παρατήσω ή να συνεχίσω. Θα επιλέξω να συνεχίσω να προσπαθώ».

Για το ματς με τον ΟΦΗ: «Είναι αλήθεια πως πρέπει να επανέλθουμε πολύ γρήγορα. Έχουμε να παίξουμε έναν αγώνα πρωταθλήματος και πρέπει πολύ γρήγορα να ξεχάσουμε ότι συνέβη. Έτσι γίνεται στο ποδόσφαιρο. Έχουμε απέναντι μας έναν αντίπαλο που γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά την ποιότητα του και τα πλεονεκτήματα του, όμως με όλο τον σεβασμό εμείς είμαστε ο Ολυμπιακός και πρέπει πάντα να προσπαθούμε να νικάμε σε όλα τα ματς».

Αν υπάρχουν νέα προβλήματα ενόψει ΟΦΗ: «Όχι. Σήμερα έχουμε ένα καλό νέο. Επανήλθαν στην προπόνηση ο Χάμες και ο Μπα και αυτό μας δίνει περισσότερες επιλογές, ειδικά στην άμυνα όπου είχαμε αρκετές ελλείψεις».

«Δεν είμαι μάγος, προσπαθώ να διαχειριστώ την κατάσταση»

Για το αν υπολογίζει στον Σισέ: «Θα αποφασίσουμε αύριο μετά την προπόνηση γιατί πρέπει να δούμε σε τι επίπεδο είναι από πλευράς φυσικής κατάστασης όλοι οι ποδοσφαιριστές μετά το τελευταίο παιχνίδι. Πρέπει επίσης να σκεφτούμε πως έχουμε μόνο πέντε θέσεις για ξένους και ο Σισέ είναι ένας από αυτούς».

Το γεγονός πως ο Ολυμπιακός έχει χρησιμοποιήσει ήδη 38 παίκτες και την ομοιογένεια: «Δεν είμαι μάγος. Είμαι απλά ένας προπονητής που προσπαθεί να διαχειριστεί όλους αυτούς τους παίκτες και να τους το εξηγήσει αυτό. Δυστυχώς δεν είναι εύκολο γιατί σε όλους τους παίκτες αρέσει να παίζουν. Για αυτό πρέπει να διαχειριζόμαστε την κάθε περίπτωση ξεχωριστά, να εξηγούμε στους παίκτες πως ακριβώς έχει η κατάσταση και να μπορούμε να κάνουμε τους συνδυασμούς που χρειάζεται χωρίς να υπάρχουν συγκρούσεις. Θα μπορούσαν να δημιουργηθούν προβλήματα λόγω αυτής της κατάστασης, όμως οι παίκτες συνεργάζονται στο μέγιστο βαθμό».

ΟΦΗ – Ολυμπιακος Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News