Ολυμπιακος – Καραμπαγκ Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (6/10)

Ολυμπιακος-Καραμπαγκ Live Streaming (6-10)

Ολυμπιακος – Καραμπαγκ Live Streaming | Olympiacos – Qarabag Live Streaming: Το Europa League επιστρέφει και ο Ολυμπιακός έχει μία πολύ δύσκολη αποστολή μπροστά του, με αντίπαλο την Καραμπάγκ (22:00), στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του θεσμού. Και η αποστολή του είναι εξαιρετικά δύσκολη, λόγω και των αποτελεσμάτων που είχε στους πρώτους αγώνες.

Ο Ολυμπιακός γνώρισε ισάριθμες ήττες τόσο στη Γαλλία από τη Ναντ (1-2) στην πρεμιέρα του ομίλου. Όσο και στη δεύτερη αγωνιστική, εντός έδρας από τη Φράιμπουργκ (0-3). Ειδικά στο δεύτερο παιχνίδι κόντρα στους Γερμανούς, η εικόνα των πρωταθλητών ήταν αποκαρδιωτική.

Πλέον, τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Ο τότε προπονητής των «ερυθρολεύκων», Κάρλος Κορμπεράν αποτέλεσε παρελθόν και στη θέση του ήρθε ο Μίτσελ. Ο Ισπανός προπονητής γνωρίζει πολύ καλά τα δεδομένα στο Λιμάνι, καθώς υπήρξε στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου από τον Φεβρουάριο του 2013 έως τον Ιανουάριο του 2015.

Και όπως φαίνεται η έλευσή του, άλλαξε άρδην το κλίμα. Στον πρώτο επίσημο αγώνα του, ο Ολυμπιακός ήταν φανερά βελτιωμένος. Μάλιστα, επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα, επικρατώντας του Ατρομήτου με 2-0. Η αγωνιστική παρουσία των παικτών του ήταν εξαιρετική και το τελικό σκορ, τους αδικεί, αφού σπατάλησαν κάμποσες ευκαιρίες για γκολ. Europa League Ελλάδα Live Streaming

Σημαντικές απουσίες ο Ολυμπιακός, φορτσάτη η Κάραμπαγκ

Πάντως, για τον αγώνα με την Καραμπάγκ υπάρχουν απουσίες, που προβληματίζουν εντόνως τον Ισπανό. Εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού είναι οι δύο επιθετικοί Ελ Αραμπί και Ουί Τζο Χουάνγκ. Νοκ άουτ τέθηκαν οι στόπερ Μπα και Ρέτσος. Εκτός λίστας βρίσκονται οι Χάμες Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Αγκιμπού Καμαρά, Φορτούνης, Ντε Λα Φουέντε, Λάιτνερ και Κασάμι!

Το δίλλημα του Μίτσελ έχει να κάνει με την κορυφή της επίθεσης. Οι επιλογές του είναι δύο. Είτε να χρησιμοποιήσει εκεί τον Πεπ Μπιέλ είτε τον Αμπουμπακάρ Καμαρά. Η πλάστιγγα γέρνει πάντως προς τον Ισπανό, ώστε ο Καμαρά να έρθει από τον πάγκο αν παραστεί ανάγκη.

Η Καραμπάγκ έρχεται στο Φάληρο με την ψυχολογία στα ύψη. Είναι πρώτη και αήττητη στο πρωτάθλημα της χώρας της, όπου μάλιστα έχει το απόλυτο -έστω και με αγώνα λιγότερο- με επτά νίκες σε ισάριθμα ματς. Επίσης προέρχεται από ένα πολύ μεγάλο αποτέλεσμα στη δεύτερη αγωνιστική του Europa League.

Συγκεκριμένα επικράτησε 3-0 της Ναντ, σε ένα ματς που ήταν κατά πολύ ανώτερη της αντιπάλου της. Στόχος της είναι ένα θετικό αποτέλεσμα στο Φάληρο, ώστε να παλέψει στην είτε για τη 2η είτε για την 3η θέση.

Ολυμπιακος – Καραμπαγκ Live Streaming: «Εγκληματική οργάνωση η UEFA»

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση που εξέδωσε η Θύρα 7 για το κλείσιμο του πετάλου.

«Μετά τον αγώνα με την Φράιμπουργκ και την άδικη τιμωρία μας, -κλείσιμο του ιστορικού μας πετάλου- με το πρόσχημα ότι άναψαν καπνογόνα, οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε την θέση μας! Στον αγώνα αυτό υπήρξε μια καταπληκτική ατμόσφαιρα και έγινε ότι συνηθίζουν να κάνουν οι οπαδοί σε κάθε γωνιά του πλανήτη! Η θέση μας είναι, ότι το ποδόσφαιρο χωρίς τους οπαδούς και την ατμόσφαιρα που αυτοί δημιουργούν ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ! Αυτό το αντιλήφθηκαν ανεξαιρέτως όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι του πλανήτη,στα δύο χρόνια που τα γήπεδα ήταν άδεια λόγω του covid!

Ήταν ανάλατο και βαρετό, με λίγα λόγια δεν ήταν κανονικό ποδόσφαιρο! Αντί λοιπόν αυτή η εγκληματική οργάνωση που λέγεται ουέφα να χαίρεται που οι οπαδοί δημιούργησαν μια ζηλευτή ατμόσφαιρα, που ανεβάζει στα ύψη το προϊόν,αυτή ΤΙΜΩΡΗΣΕ την ομάδα μας χωρίς να υπάρχουν ούτε ρίψεις, ούτε επεισόδια! Δεν θα περάσει έτσι μια ακόμα αδικία! Έχουμε ανοιχτή κόντρα με την ΟΥΕΦΑ και οι εντολές της μπορούν να γίνονται δεκτές μόνο απ’ τους υποτακτικούς της.

Ξεκινώντας από την Πέμπτη δηλώνουμε ότι δεν θα κρατήσουμε ενός λεπτού σιγή στην αρχή του αγώνα, όπως ειναι η εντολή της ΟΥΕΦΑ. ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΠΟΤΙΣΟΥΜΕ φόρο τιμής όπως αρμόζει στα θύματα της Ινδονησίας στο 174ο δευτερόλεπτο (όσα και τα θύματα), δηλαδή στα 2 λεπτά και 54 δευτερόλεπτα! ΚΑΛΟΥΜΕ όλο τον κόσμο στο Καραϊσκάκη,να τιμήσουμε τα θύματα αυτά την δεδομένη χρονική στιγμή και όχι οπότε θέλουν οι καλοπληρωμένοι χαρτογιακάδες, δήθεν ποδοσφαιρικοί παράγοντες της ΟΥΕΦΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΜΕ σε αυτούς που επιλέξανε για ακόμα μια φορά να κάνουνε ΖΗΜΙΑ στον Ολυμπιακό!

Όλος ο κόσμος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ θα κρατήσει ενός λεπτού σιγή στο 174ο δευτερόλεπτο! Θεοδωρίδη μην πατήσεις στο Καραισκάκη!».Ολυμπιακος Live Streaming

Βόσνιος διαιτητής κόντρα στην Κάραμπαγκ

Διαιτητή από την πρώτη κατηγορία επέλεξε η UEFA για την αναμέτρηση του “Γ.Καραϊσκάκης”, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

Ο λόγος για τον 38χρονο Βόσνιο Ιρφάν Πελίτο. Ο έμπειρος ρέφερι δεν έχει σφυρίξει ξανά αγώνα ελληνικής ομάδας στην Ευρώπη, ωστόσο έχει διευθύνει τέσσερα παιχνίδια στην Ελλάδα στο παρελθόν: Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 2-1, ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 1-2, ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης 2-2, ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 1-2. Αξίζει να σημειωθεί ότι είχε οριστεί ως πρώτος διαιτητής και τις δύο πρώτες αγωνιστικές των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ φέτος (Κοπεγχάγη-Σεβίλλη 0-0, Κλαμπ Μπριζ-Λεβερκούζεν 1-0).

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Νταβόρ Μπέλιγιο, Νταμίρ Λάζιτς και 4ος ο Άντονι Μπάντιτς. Στο VAR θα βρίσκονται οι Ολλανδοί Γέροεν Μάνσοτ, Έρβιν Μπλανκ.

Ολυμπιακος – Καραμπαγκ Live Streaming: Νέα επίθεση Μαρινάκη σε Μπαλτάκο

Διαβάστε αναλυτικά όσα αναφέρει η επιστολή Μαρινάκη, με την ιδιότητα του προέδρου της Super League:

«Κύριε Μπαλτάκο,

Επ’ αφορμής της σημερινής συνεδρίασης της Ε.Ε.Π., της πρώτης μετά την πρόσφατη Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ, θα ήθελα να επισημάνω τα εξής :
Για ακόμη μια φορά, κατά την πρόσφατη Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ και ενώπιον του Σώματος των Μελών της, δείξατε την πρόδηλη διάθεση και πρόθεσή σας να πολεμήσετε το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Η επιθυμία σας αυτή δεν είναι κάτι καινούριο.

Τα ψέματα που είπατε στην Γενική Συνέλευση σε σχέση με την έλλειψη αρμοδιότητας του επαγγελματικού ποδοσφαίρου να χρηματοδοτεί απευθείας Ενώσεις και ερασιτεχνικά σωματεία θα τα βρείτε μπροστά σας. Η επιθυμία του επαγγελματικού ποδοσφαίρου η οποία θα γίνει και πραγματικότητα είναι οι πόροι του επαγγελματικού ποδοσφαίρου που προορίζονται για την χρηματοδότηση του ερασιτεχνικού είναι να καταλήγουν απευθείας σε αυτό.

Xωρίς την διαμεσολάβηση του συστήματος κατασπατάλησης πόρων της ΕΠΟ, που κατευθύνει τα χρήματα σε αμοιβές πλουσιοπάροχα αμειβόμενης γραφειοκρατίας αποτελούμενης από φίλους, συγγενείς, και κηφήνες, που επιβαρύνουν την Ομοσπονδία και τη ζωή των ελάχιστων υπαλλήλων που εργάζονται έντιμα και με ευσυνειδησία.

Επιδεικνύεται απείθεια στους νόμους

Καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίας σας στην θέση του Προέδρου της ΕΠΟ επιδεικνύετε μια διαρκή απείθεια στους νόμους του Ελληνικού κράτους. Ενώ έκδηλη είναι και η απροθυμία σας να πειθαρχήσετε στις προβλέψεις περί της Επαγγελματικής Διαιτησίας. Δυο φορές το τελευταίο διάστημα απειλήσατε δημοσίως τους Έλληνες διαιτητές που θα αποφασίσουν να ενταχθούν στον θεσμό. Την πρώτη απειλώντας τους με τιμωρίες. Και την δεύτερη φορά με διαγραφές – και μάλιστα από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης.

Το ερώτημα είναι για ποιο λόγο εσείς φοβάστε την Επαγγελματική Διαιτησία; Ποιους εξυπηρετεί αυτή η στάση σας;  Που διατηρεί τους Έλληνες Διαιτητές σε καθεστώς «εξάρτησης» από ένα σύστημα διευθετήσεων και συντηρεί την παρακμή της ελληνικής διαιτησίας;

Την ίδια στιγμή, αρνείστε πεισματικά την παρουσία του «Αρχιδιαιτητή» κ. Μπένετ στα γραφεία της Superleague 1. Όπου έχει προσκληθεί για να μας παρουσιάσει και να μας εξηγήσει το πλάνο του για την ελληνική διαιτησία και τη λειτουργία της Κ.Ε.Δ.. Όσο μπορεί να λειτουργήσει όντας αιχμάλωτη μιας συμμορίας που λυμαίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η Super League 1 είναι ο βασικός χρηματοδότης του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα. Kαι το κύριο αντικείμενο των αρμοδιοτήτων του κ. Μπένετ. Κι αντί η παρουσία του στα γραφεία μας να είναι θεσμοθετημένη και υποχρεωτική σε τακτική βάση. Aντιθέτως εσείς του έχετε ρίξει «απαγορευτικό», περιορίζοντας τον στην επιμέλεια και την φροντίδα των συμβούλων του».

Ολυμπιακος – Καραμπαγκ Live Streaming: Συστηματική άρνηση για την ανεξαρτησία της διαιτησίας

«Έχετε γελοιοποιήσει πλήρως την διαδικασία ενσωμάτωσης της Ολιστικής Μελέτης την οποία εφαρμόζετε κατά το δοκούν και στα μέτρα σας. Με μεγαλύτερη απόδειξη προς αυτό ότι το κύριο Όργανο που προβλέπεται για τα θέματα του Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, δηλαδή η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, στήθηκε και οργανώθηκε με τέτοιο τρόπο ώστε το επαγγελματικό ποδόσφαιρο να μειοψηφεί!

Αρνείστε συστηματικά την δημιουργία ενός κανονισμού λειτουργίας της Επιτροπής. Μετατρέποντας την στην ουσία σε ένα όργανο περιορισμένης ευθύνης, έρμαιο στις διαθέσεις της Ομοσπονδίας. Την ίδια στιγμή εξευτελίσατε πλήρως την διαδικασία επιλογής νέου CEO με την τοποθέτηση Φιλιππούση. Αντί να λάβετε υπόψη σας τις υποδείξεις των υπερεθνικών Συνομοσπονδιών. Αντί να κάνετε έστω μια υποτυπώδη πρόσκληση ενδιαφέροντος και να απευθυνθείτε στην αγορά για να βρείτε ικανά και έμπειρα στελέχη που να αναλάβουν αυτή την κρίσιμη θέση ευθύνης.

Εσείς αποφασίσατε απλά να υλοποιήσετε τις επιθυμίες ενός αόρατου διευθυντηρίου. Χωρίς έστω για τα μάτια του κόσμου να εξετάσετε δυο βιογραφικά. Μπλέκοντας στην υπόθεση αυτή και την κα Μπιτζούνη για να επιχρίσει με «επιστημονικό κύρος» την αυθαιρεσία σας.

Ο ευτελισμός κάθε έννοιας διεθνούς υποχρέωσης της Ομοσπονδίας είναι μια πραγματικότητα. Την στιγμή που εσείς κραυγάζετε και απειλείτε με Grexit το ελληνικό ποδόσφαιρο, δηλαδή την Εθνική Ομάδα και τον Ολυμπιακό. Προφανώς όνειρό σας είναι να μετατρέψετε το ελληνικό ποδόσφαιρο σε συνοικιακό μαγαζί. Για να ταιριάζει στη λογική όσων πραγματικά διοικούν την Ομοσπονδία.

Αυτή σας την επιθυμία κρατείστε την για την προσωπική σας ζωή και μη τη μεταφέρετε στο ποδόσφαιρο. Όπως και τη φασίζουσα νοοτροπία των απειλών και του «αποφασίζομεν και διατάσσομεν» κρατείστε την για το φάσμα των πολιτικών σας φαντασιώσεων και της φασιστικής σας ιδεοληψίας.

Ο Πρόεδρος της SuperLeague
Ευάγγελος Μαρινάκης»

Ολυμπιακος – Καραμπαγκ Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News