Ολυμπιακος - Χαποελ Χολον Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (23/9)

Ολυμπιακος - Χαποελ Χολον Live Streaming

Ολυμπιακος – Χαποελ Χολον Live Streaming | Olympiacos – Hapoel Holon Live Streaming: Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει της νέας σεζόν. Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στην Κύπρο για το τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης». Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα θα αντιμετωπίσουν την Παρασκευή (20:30) τη Χάποελ Χολόν και ο βασικός στόχος είναι να δέσουν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα με την… παλιά φρουρά.

Ο Ολυμπιακός κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού πραγματοποίησε εντυπωσιακές προσθήκες. Βασική του φιλοδοξία είναι να διατηρήσει τα σκήπτρα εντός συνόρων και να διεκδικήσει εκ νέου την είσοδο στο Final 4 της Euroleague. Τους καλοκαιρινούς μήνες υπήρξαν δύο μεταγραφικά σίριαλ που βρέθηκαν στην «ερυθρόλευκη» επικαιρότητα. Η παραμονή του Σάσα Βεζένκοφ, που είχε αίσιο τέλος. Αντίθετα εκείνο του Τάιλερ Ντόρσεϊ όχι, διότι λύγισε στις σειρήνες από το ΝΒΑ και μετακόμισε στους Ντάλας Μάβερικς.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας πραγματοποίησαν αρκετά δυνατές προσθήκες. Ο λόγος για τους Αλεκ Πίτερς (φόργουορντ από Μπασκόνια), Τζόελ Μπολομπόι (σέντερ από ΤΣΣΚΑ), Αϊζάια Κάναν (γκαρντ από Γαλατασαράι), Τάρικ Μπλακ (σέντερ από Ζενίτ) και Τζορτζ Πάπας (γκαρντ). Με αυτό τον τρόπο ενισχύθηκε σε όλες τις θέσεις και το ζητούμενο είναι να βρεθεί άμεσα η χημεία. EuroLeague Ελλάδα Live Streaming

Ζητούμενο η χημεία, ανέτοιμη ακόμα η Χάποελ

Στην Κύπρο, ο Έλληνας τεχνικός θα κάνει τις κατάλληλες δοκιμές, όμως σε καμία περίπτωση δεν θα αλλάξει τον τρόπο που έκανε πέρσι το σύνολό του να πρωταγωνιστήσει. Ο Μπαρτζώκας ζητάει ενέργεια και στις δύο πλευρές του παρκέ κι αυτό φάνηκε στα δυο φιλικά που έδωσε επί τουρκικού εδάφους με τη Φενερμπαχτσέ. Στο πρώτο οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 74-66 με πρωταγωνιστές τους Μπολομπόι και Πίτερς. Στο δεύτερο έδειξαν τις επιθετικές τους αρετές νικώντας 93-79.

Την αποστολή στην Κύπρο δεν ακολούθησε ο Κώστας Σλούκας. Ο υπαρχηγός ταλαιπωρείται από οστικό οίδημα, ενώ κανονικά εντάχθηκαν οι υπόλοιποι διεθνείς Γιαννούλης Λαρετζάκης, Κώστας Παπανικολάου, Μιχάλης Λούντζης και Σάσα Βεζένκοφ.

Η Χάποελ Χολόν είναι ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης! Τη χρονιά που πέρασε έκανε την έκπληξη κατακτώντας το πρωτάθλημα στο Ισραήλ. Υπό τις οδηγίες του Γκάι Γκουντές έχει και φέτος υψηλές βλέψεις εντός των συνόρων. Οι Τζο Ράγκλαντ είναι ο ιθύνων νους της Χάποελ και από τις εμπνεύσεις τους εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό το επιθετικό παιχνίδι.

Ολυμπιακος – Χαποελ Χολον Live Streaming: Θετική εικόνα στα φιλικά

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Προμηθέα Πατρών, στο τελευταίο χρονικά φιλικό προετοιμασίας στην Πάτρα. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για την προετοιμασία της ομάδας του αλλά και τις απουσίες των τελευταίων ημερών.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού είπε μετά το φιλικό στην Πάτρα: «Είναι δύσκολο να βγάλουμε συμπεράσματα προς το παρόν. Είναι μία διαδικασία που ακολουθούμε, περιμένοντας τους υπόλοιπους διεθνείς και στην ουσία είμαστε “μισή ομάδα”. Έχουμε παίξει πέντε φιλικά με τους παίκτες που είναι στη διάθεσή μας. Και είναι αρκετά κουρασμένοι από την προετοιμασία, επειδή δεν έχουν χρόνο ξεκούρασης στο ίδιο το παιχνίδι.

Σήμερα ήμασταν μέτριοι. Ο Προμηθέας είναι καλή ομάδα, ίσως ακόμα καλύτερη ομάδα φέτος. Εμείς πρέπει να μπούμε στην τελική ευθεία γιατί έχουμε ένα τουρνουά στην Κύπρο και αμέσως μετά το Super Cup. Και είναι σημαντικό να γυρίσουν όλοι οι παίκτες μας τη Δευτέρα, εκτός του Φαλ που θα έρθει την Τρίτη, ώστε να μαζευτούμε και να δούμε την εικόνα μας ολοκληρωμένη».

«Γέφυρες» Φουρνιέ και πάλι προς τον Ολυμπιακό

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να φορέσει κάποια στιγμή τη φανέλα του Ολυμπιακού άφησε γι’ ακόμη μια φορά ο Εβάν Φουρνιέ. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της δημόσιας τηλεόρασης.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν κοιτάζω τόσο μακριά, αλλά πάντα έλεγα ότι ο Ολυμπιακός έχει την καλύτερη ατμόσφαιρα. Ελπίζω να έρθω κάποια στιγμή για να παρακολουθήσω τον Φαλ και να νιώσω την ατμόσφαιρα. Όσον αφορά το να επιστρέψω στην Ευρώπη προς το τέλος της καριέρας μου. Είναι νωρίς για να πω, θα εξαρτηθεί από πολλά πράγματα. Όπως τραυματισμούς και άλλα. Είναι μακρινό. Αν όμως επιστρέψω στην Ευρώπη, θα ήθελα να πάω σε μία μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Είναι νωρίς όμως, είμαι μόλις 29 χρονών και έχω μπροστά μου πολλά χρόνια στο NBA».

Υπενθυμίζεται ότι ο 29χρονος άσος, προφανώς εντυπωσιασμένος από τη στήριξη των φιλάθλων του Ολυμπιακού στην ομάδα στο φάιναλ φορ του Βελιγραδίου, είχε γράψει στο Twitter: «Αν κάποια μέρα έπρεπε να επιστρέψω στην Ευρώπη και είχα την επιλογή να πάω όπου θέλω, νομίζω ότι θα πήγαινα στον Ολυμπιακό. Εξακολουθεί να είναι ένα φοβερό κλαμπ». Ολυμπιακος Live Streaming

Ολυμπιακος – Χαποελ Χολον Live Streaming: Στην διάθεση του κοινού τα εισιτήρια του Super Cup

Το Super Cup πλησιάζει και η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε για όλους με πακέτα και για τις δύο μέρες του μίνι – τουρνουά (1-2/10). Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

«Όσες και όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν το Super Cup 2022 by aegean islands το οποίο θα γίνει στην Ρόδο το Σάββατο 1η Οκτωβρίου (Παναθηναϊκός – Κολοσσός H Hotels και Ολυμπιακός – Προμηθέας) και την Κυριακή 2/10 (Μεγάλος και μικρός τελικός) καλό είναι να σπεύσουν γιατί η προπώληση εισιτηρίων αρχίζει σήμερα (22/9).

Εάν θέλετε να μπείτε στην ομάδα του Super Cup 2022 by aegean islands η πώληση των εισιτηρίων θα γίνεται από τα γραφεία της ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels στην Πλατεία Βρούχου 1 στην Ρόδο τις ημέρες Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10:00 έως τις 15:00 και το Σάββατο 24 και Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου από 10:00-13:00.

Τα εισιτήρια – που ισχύουν και τις δύο ημέρες της διοργάνωσης – τιμώνται 100 (για τις κεντρικές θύρες) και 80 (για τις πλαϊνές θύρες) ευρώ και τα παιδικά (για ηλικίες από 6 έως 16 ετών) 70 και 50 ευρώ. Η αγορά των εισιτηρίων αλλά και η είσοδος στις δύο ημέρες του τουρνουά θα γίνει με ταυτοπροσωπία (αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο). Συνεπώς τα εισιτήρια είναι ονομαστικά, ενώ στην είσοδο θα γίνεται σωματικός έλεγχος από την Αστυνομία. Απαγορεύονται τα διακριτικά ομάδων.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου. Κρατήσεις εισιτηρίων δεν γίνονται. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των Ατόμων με Αναπηρία (ΑμεΑ), τα οποία αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα και χρησιμοποιούν για το λόγο αυτό ειδικά αμαξίδια μπορούν να δηλώνουν την κράτηση της θέσης τους στο mail esake@esake.gr».

Ολυμπιακος – Χαποελ Χολον Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News