ΟΦΗ – ΠΑΟΚ Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (18/9)

ΟΦΗ-ΠΑΟΚ Live Streaming 18-9

ΟΦΗ – ΠΑΟΚ Live Streaming | OFI – PAOK Live Streaming: Ο ΟΦΗ βρίσκεται από νωρίς με την πλάτη στον τοίχο, έπειτα από τις άσχημες εμφανίσεις των πρώτων αγωνιστικών. Ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ (19:00) είναι κάτι παραπάνω από οριακός.

Οι Κρητικοί ηττήθηκαν σχετικά εύκολα από τον Παναιτωλικό την περασμένη εβδομάδα (1-2). Αυτή ήταν η τρίτη ήττα σε τέσσερις αγωνιστικές για την ομάδα του Νίκου Νιόπλια, που ακόμη ψάχνει την αγωνιστική της ταυτότητα.Στη διάρκεια της εβδομάδας έγιναν και κάποιες αλλαγές σε διοικητικές θέσεις, λόγω των άσχημων αποτελεσμάτων.

Συγκεκριμένα, οι Γιάννης και Γιώργος Σαμαράς αποτελούν παρελθόν από την ομάδα. Ενώ αποχώρησε και ο σκάουτερ Αλέξης Αλεξούδης. Αντίθετα, το θετικό για το ποδοσφαιρικό τμήμα είναι ότι αποκτήθηκαν δύο παίκτες στο χώρο της επίθεσης. Ο φορ Γκερέρο, που είναι γνωστός και από το πέρασμά του στον Ολυμπιακό. Αλλά και ο 30χρονος Κονγκολέζος εξτρέμ, Τιεβί Μπιφούμα.

Στο αγωνιστικό σκέλος, οι Μεγιάδο, Ντουρμισάι, Τοράρινσον, Λάρσον και Ντίκο προπονήθηκαν κανονικά τις τελευταίες μέρες. Και υπολογίζονται από τον προπονητή, δίνοντας σημαντική ενίσχυση. Αντίθετα, δεδομένη είναι η απουσία των Τοράλ, Νέιρα, αλλά και του Γιαννούλη, που είναι τραυματίες και κάνουν αποθεραπεία.Super League Ελλάδα Live Streaming

Καθόλου πειστικός, αλλά παραμένει ουσιαστικός

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, τα πράγματα στον ΠΑΟΚ είναι πολύ καλύτερα. Αυτό φαίνεται και από τα αποτελέσματα. Ο ΠΑΟΚ είναι αήττητος με τρεις νίκες και μία ισοπαλία (στο ντέρμπι με τον Άρη εκτός έδρας). Οι εμφανίσεις δεν είναι πολύ πειστικές, όπως φάνηκε και από τη νίκη επί της Λαμίας. Αυτή ήρθε δύσκολα με 1-0. Πάντως, ο ΠΑΟΚ έχει πάρει τους βαθμούς που χρειάζεται και στο τέλος αυτό μετράει.

Μετά το «Κλεάνθης Βικελίδης», ο «Δικέφαλος του Βορρά» δοκιμάζεται  σε μία εξίσου δύσκολη έδρα. Και θέλει να δώσει συνέχεια στις νίκες. Πέρυσι επικράτησε με 3-1 στην Κρήτη, αλλά φέτος μπορεί να έχει πιο δύσκολο έργο μπροστά του, απέναντι σε έναν αντίπαλο που χρειάζεται αποτέλεσμα.

Το θετικό για τον Ραζβάν Λουτσέσκου είναι ότι εκτός από την απουσία του Γιάννη Μιχαηλίδη, όλοι οι υπόλοιποι είναι στη διάθεση του. Ο Ελ Καντουρί εξέτισε την τιμωρία του και θα είναι διαθέσιμος. Ο Κοτάρσκι προπονήθηκε κανονικά μετά το χτύπημα στο κεφάλι, κόντρα στη Λαμία. Ο Κροάτης πορτιέρο αναμένεται να βρεθεί και πάλι στο αρχικό σχήμα.

ΟΦΗ – ΠΑΟΚ Live Streaming: Άγνοια ΠΑΟΚ για την ανακοίνωση της Super League

Πλήρης άγνοια του ΠΑΟΚ για την ανακοίνωση της Super League. Κάνοντας σαφές πως δεν έχει προηγηθεί οποιαδήποτε συζήτηση και ψηφοφορία των μελών γι΄αυτήν την «πρωτοβουλία».

Από πλευράς ΠΑΟΚ δηλώνουν άγνοια για την ανακοίνωση της Λίγκας. Κάνοντας σαφές πως δεν έχει προηγηθεί οποιαδήποτε συζήτηση και ψηφοφορία προκειμένου τα μέλη να καταλήξουν σε μία θέση/ανακοίνωση. Και κατ΄επέκταση να κινηθούν ως σύνολο! Αντ΄αυτού πρόκειται επί της ουσίας για μία «πρωτοβουλία» της Λίγκας…

Όπως χαρακτηριστικά σημειώνουν στη Μ.Ασίας: «Έχουμε πλήρη άγνοια και είναι εκτός θεσμικών ορίων οποιαδήποτε ανακοίνωση της Super League κατά μέλους της, πόσω μάλλον όταν δεν έχει προηγηθεί οποιαδήποτε συζήτηση και ψηφοφορία…».ΠΑΟΚ Live Streaming

Πρώτο θέμα ο Σβαμπ στην Αυστρία, απάντησε στην Λαμία η ΠΑΕ

Για την εμπειρία του κάτω από τα γκολπόστ του ΠΑΟΚ μίλησε ο Στέφαν Σβαμπ, ο οποίος κέντρισε το ενδιαφέρον των συμπατριωτών του. Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε.

«Πραγματικά περίεργο ξεκίνημα φέτος. Όταν είδα πως ο Κοτάρσκι δεν μπορεί να συνεχίσει και πριν αρχίσει ξανά το παιχνίδι, σκέφτηκα ότι θα το αναλάβω εγώ. Δεν έκανα και πολλά! Φόρεσα την φανέλα του Κοτάρσκι και τα γάντια και εκτέλεσα ένα άουτ. Εξάλλου, δεν το βιώνει κάθε επαγγελματίας. Δεν είναι πολλοί που έχουν παίξουν και μέσα το γήπεδο αλλά και και ως τερματοφύλακες».

Ο ΠΑΟΚ «σήκωσε» το γάντι και απάντησε στην ανακοίνωση της Λαμίας, χαρακτηρίζοντας «ανέκδοτο» την επίκληση των ξένων διαιτητών. ηΛαμία εξέφρασε μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε τα παράπονά της από την διαιτησία των τεσσάρων αγωνιστικών. Κάτι που δημιούργησε απορίες εντός του ΠΑΟΚ, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως: «Η πρώτη απορία που δημιουργείται είναι γιατί περίμεναν την 4η αγωνιστική, για να εκφράσουν διαμαρτυρίες και για τις τρεις προηγούμενες;»

Στην ανακοίνωση της Λαμίας μεταξύ άλλων αναφέρεται πως υπάρχουν φριχτά παράπονα με «αποκορύφωμα την ανύπαρκτη αποβολή του Boakye στο 95΄, διότι τόλμησε να διεκδικήσει με σοβαρό αλλά όχι επικίνδυνο παιχνίδι την μπάλα και την ισοφάριση του αγώνα», με τους Θεσσαλονικείς να απαντούν, λέγοντας πως: «Μάθαμε τουλάχιστον που η χρήση πολεμικών τεχνών στο ποδόσφαιρο είναι σοβαρό και όχι επικίνδυνο παίξιμο…».

Όσο για την απαίτηση από πλευράς Λαμίας να διεξάγονται τα παιχνίδια της αποκλειστικά με ξένους διαιτητές, ο ΠΑΟΚ προχώρησε σε μία «φιλική υπενθύμιση» της ιστορίας, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως: «Αναφορικά με τους ξένους διαιτητές, η επιλογή να τους επικαλεστούν μετά από αγώνα με την ομάδα που τους επέβαλε, μπορεί να εκληφθεί και ως ανέκδοτο. Με ξένο διαιτητή, αμφιβάλλουμε αν ο Γιώργος Κασναφέρης θα παρέμενε στον πάγκο της ομάδας του μέχρι την λήξη της αναμέτρησης…».

ΟΦΗ – ΠΑΟΚ Live Streaming: Παίκτης του ΟΦΗ είναι και με τη βούλα ο Μπιφουμά

Νέα σημαντική προσθήκη για τους Κρητικούς στην επιθετική γραμμή τους, κάνοντας δικό τους την τελευταία ημέρα των μεταγραφών τον αρχηγό της εθνικής Κονγκό, Τιεβί Μπιφουμά, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο ως το 2024. Διαβάστε αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνούς επιθετικού, Thievy Bifouma, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας διάρκειας δυο ετών. Διεθνής και αρχηγός στην Εθνική ομάδα του Κονγκό και με θητεία σε μερικά από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης (Primera Division, Premier League, Ligue 1), γεννήθηκε στις 13 Μαϊου 1992 στην πόλη Saint Denis της Γαλλίας.

Προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της Strasburg και της Espanyol, ενώ αγωνίστηκε και στην πρώτη ομάδα (39 συμμετοχές, 4 γκολ). Στην Ισπανία έχει αγωνιστεί με τα χρώματα των UD Las Palmas, UD Almeria και Granada CF. Το β’ μισό της σεζόν 2014-15, αγωνίστηκε στην Premier League με την West Brom.

Τον Ιανουάριο του 2016 μετακόμισε στην Γαλλία, για την Stade Reims, ενώ τον Ιούλιο του ίδιου έτους αποκτήθηκε από την SC Bastia. Έγινε κάτοικος Τουρκίας τον Ιανουάριο του 2017, έχοντας φορέσει τις φανέλες των Osmanlispor, Sivasspor, Ankaragücü και Malatyaspor. Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν το κινέζικο πρωτάθλημα, όπου έπαιξε με τις φανέλες των Shenzhen FC και Heilongjiang Ice City.

Επέστρεψε στην Τουρκία τον Φεβρουάριο του 2022, για την Bursaspor. Thievy, καλώς ήρθες στον ΟΦΗ!»

ΟΦΗ – ΠΑΟΚ Live Streaming | Links:

shorturl.at/bclT6

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News