ΠΑΟΚ - Ολυμπιακος Live Streaming: Ζωντανά σήμερα (4/5)

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακος Live Streaming

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακος Live Streaming | PAOK – Olympiacos Live Streaming: Μόλις μία εβδομάδα μετά τον επαναληπτικό του Κυπέλλου στο «Γ. Καραϊσκάκης», ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός θα διασταυρώσουν εκ νέου τα ξίφη τους την Τετάρτη. ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός με σέντρα στις 19:00.

Αυτή τη φορά η αναμέτρηση είναι για τον εξ αναβολής αγώνα από την 4η αγωνιστική των play offs. Τα πράγματα έχουν ξεκαθαρίσει σε αρκετά μεγάλο βαθμό σχετικά με τη μάχη του τίτλου και της έκβαση του φετινού πρωταθλήματος. Μετά και τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής, δηλαδή τη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΣ Γιάννινα (3-2), αλλά και την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ (1-1), τα πράγματα είναι αρκετά απλά.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να εξασφαλίσει το 47ο πρωτάθλημα της ιστορίας του, την Τετάρτη στην Τούμπα, αρκεί να μην ηττηθεί από τον ΠΑΟΚ. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δεκατρείς βαθμούς διαφορά από το «Δικέφαλο του Βορρά». Αν μείνει ή αυξηθεί η διαφορά κι ενώ θα απομένουν τέσσερα ματς, ο εν ενεργεία πρωταθλητής θα εξασφαλίσει τον τίτλο εκ νέου.

Πάντως, οι Πειραιώτες τείνουν να ξεχάσουν τη νίκη μακριά από την έδρα τους. Η τελευταία φορά που κατάφεραν να πανηγυρίσουν ήταν στις 20 Φεβρουαρίου και το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο (1-0). Έκτοτε μετρούν δύο ήττες και δύο ισοπαλίες, αποτυγχάνοντας να σκοράρουν στις δύο πιο πρόσφατες εξορμήσεις τους (η μία εξ αυτών στην Τούμπα).

Η ισοπαλία με την ΑΕΚ αλλάζει ουσιαστικά τα πλάνα του ΠΑΟΚ, αφού οι πιθανότητες να μπει στη μάχη του πρωταθλήματος είναι μηδαμινές. Αυτό που ουσιαστικά ενδιαφέρει πλέον τους Θεσσαλονικείς είναι η κατάκτηση ενός ακόμα Κυπέλλου. Τα εναπομείναντα παιχνίδια αποτελούν προετοιμασία για το σύνολο του Ράζβαν Λουτσέσκου, που θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στις 21 Μαΐου στο ΟΑΚΑ.Super League Live Streaming

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακος Live Streaming: Τι είπε ο Λουτσέσκου

Για το αήττητο των 13 ματς κόντρα στην ΑΕΚ, και για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ είναι 7 ματς χωρίς νίκη: «Όχι. Πρέπει να καταλαβαίνεις τις προτεραιότητες που υπάρχουν. Αυτή τη στιγμή η προτεραιότητα είναι το κύπελλο. Φυσικά και τα παιχνίδια των πλέι-οφ μας ενδιαφέρουν, θέλουμε να τερματίσουμε στην καλύτερη δυνατή θέση. Η ομάδα έχει ξεπεράσει τον εαυτό της. Έχουμε παίξει δύσκολα παιχνίδια. Αυτά με την Μαρσέιγ είναι τοπ επιπέδου. Μας μένει και μια πικρία γιατί παίξαμε πάρα πολύ καλά και ίσως δικαιούμασταν και κάτι παραπάνω.

Τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό στην έδρα μας δε θέλαμε να δεχτούμε γκολ ενόψει της ρεβάνς. Στο δεύτερο παιχνίδι πήραμε μια ισοπαλία που μας έδωσε την πρόκριση. Η ομάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο τη δεδομένη στιγμή. Πρέπει να σκεφτούμε ότι έχουμε παίξει πολλά παραπάνω παιχνίδια από άλλες ομάδες. Υπάρχουν και οι τραυματισμοί, τα θέματα διαχείρισης που πρέπει να ανταπεξέλθουμε. Δεν κάνουμε τις αλλαγές που θέλουμε να κάνουμε, δεν χρησιμοποιούμε τους παίκτες όπως θέλουμε να τους χρησιμοποιήσουμε, όμως πηγαίνουμε καλά.

Παιχνίδια που μπορεί να δίναμε σε 3-4 μήνες, τα δίνουμε σε πολύ μικρό διάστημα και μάλιστα σερί δύσκολα παιχνίδια. Αποδίδουμε όμως καλά και είμαστε ευχαριστημένοι. Τεράστια προσπάθεια από όλους τους παίκτες. Είμαι πολύ χαρούμενος. Να είμαστε προετοιμασμένοι για ότι θα ακολουθήσει».

Τις επιδόσεις του Τσόλακ: «Γιατί είναι αργά που σκοράρει τώρα; Δίνει τα πάντα στις προπονήσεις, στους αγώνες. Είναι από τους πιο εργατικούς παίκτες. Μόνο καλά έχω να πω. Ίσως να έχασε λίγο την αυτοπεποίθηση του στο προηγούμενο πέρασμα του από την ομάδα, αλλά είναι ένας σημαντικός παίκτης για εμάς».

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακος Live Streaming: Τι είπε ο Πέδρο Μαρτίνς

Για το εάν το ματς με τον ΠΑΟΚ είναι σαν ευκαιρία για εκδίκηση: «Δεν βλέπω το ποδόσφαιρο ως μία ευκαιρία για εκδίκηση απέναντι στις ομάδες. Είναι διαφορετική διοργάνωση. Το πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος και η ομάδα που θα είναι πιο συνεπής και πιο σταθερή θα κερδίσει τον τίτλο. Το βλέπουμε ως ευκαιρία να κερδίσουμε τον άμεσο αντίπαλό μας και να βρεθούμε κοντά στην κατάκτηση του στόχου μας».

Τα αγωνιστικά προβλήματα που έχουν προκύψει: «Εκτός από την περίπτωση του Μανωλά, που παραμένει μη διαθέσιμος, έχουμε ακόμα 24 ώρες για επανεκτίμηση. Έχουμε κάποιους παίκτες που είναι προφανώς πιο κουρασμένοι από όλους».

Το αν θα δούμε άλλα πρόσωπα στη συνέχεια: «Θα παίζουν πάντα οι παίκτες στην καλύτερη δυνατή κατάσταση μέχρι να γίνουμε πρωταθλητές. Μέχρι να εκπληρωθεί ο στόχος μας. Μετά θα γίνει διαφορετική ανάλυση».

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακος Live Streaming: «Δεν είμαστε ικανοποιημένοι»

Το γκολ και την παραλίγο ασίστ στη φάση του Ολιβέιρα: «Στην φάση του γκολ πιέσαμε ψηλά τον αντίπαλο στην άμυνα, είδα τον Τσόλακ και πάσαρα. Στην φάση του Νέλσον είδα ότι έκανε κίνηση στον άξονα και του πάσαρα».

Τις τελευταίες εμφανίσεις του Τσόλακ: «Ξέρω το τραγούδι που έχει βγάλει ο Κούρτιτς για αυτόν. Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Αντόνιο τον βλέπουμε καθημερινά πως δουλεύει στις προπονήσεις και χαίρομαι που σκόραρε σήμερα και στο Καραϊσκάκη την προηγούμενη βδομάδα».

Ενώ τέλος δήλωσε για τα πρόσφατα αποτελέσματα: «Δεν είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι. Θέλουμε πάντα τη νίκη. Είχαμε την ευκαιρία στο τέλος, αλλά το 1-1 μπορώ να πω ότι ήταν δίκαιο αποτέλεσμα. Κρατήσαμε τη διαφορά από τις ομάδες που βρίσκονται πιο πίσω μας βαθμολογικά στη μάχη των πλέι-οφ. Είμαστε χαρούμενοι που πήραμε την πρόκριση στον τελικό κυπέλλου, αλλά στην Τούμπα πάντα θέλουμε να κερδίζουμε και η ισοπαλία μας αφήνει μια μικρή πικρία».

Ισορροπημένη παράδοση και προετοιμασία

Μέχρι όμως τον τελικό με τους «πράσινους», ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει ακόμη πέντε ματς για τα playoffs. Στόχος του Λουτσέσκου είναι να κρατήσει φρέσκους και ετοιμοπόλεμους τους παίκτες του. Παράλληλα όμως θέλει και να επιστρέψει στις νίκες, κάτι που δεν έχει συμβεί από το «διπλό» στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ στις 20 Μαρτίου (0-3-4 σε όλες τις διοργανώσεις έκτοτε).

Όσον αφορά την παράδοση, και τα τρία τελευταία ραντεβού των δύο έληξαν ισόπαλα (2/3 με σκορ 1-1, ανεξαρτήτως έδρας). Στην Θεσσαλονίκη, ο Ολυμπιακός αγνοεί τη νίκη από τον Ιούνιο του 2020, έκτοτε ο ΠΑΟΚ επικράτησε μία φορά και σε άλλες τρεις περιπτώσεις είχαμε ισοπαλία.

 

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακος Live Streaming | Links:

Κλικ για να δείτε το ματς

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/4_5_2022_19_00_paok_olympiacos/47-1-0-26330

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News