ΠΑΟΚ - Ολυμπιακος Live Streaming: Ζωντανά σήμερα (21/4)

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακος Live Streaming

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακος Live Streaming | PAOK – Olympiacos Live Streaming: Σπουδαίο παιχνίδι μας υπόσχονται ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός τη Μεγάλη Πέμπτη στην Τούμπα στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου. ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός με σέντρα στις 19:30.

Οι δύο μονομάχοι διεκδικούν ένα θετικό αποτέλεσμα εν όψει της ρεβάνς και φιλοδοξούν να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στο μεγάλο τελικό. Κοινό χαρακτηριστικό τους είναι ότι προέρχονται από ήττα και ένα νέο αρνητικό αποτέλεσμα θα εκτοξεύσει την «γκρίνια» στα ύψη.

Ο ΠΑΟΚ την Κυριακή ηττήθηκε με 1-0 στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης από τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και παρέμεινε στο -11 από την κορυφή της βαθμολογίας στη Super League. Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου εμφάνισαν σημάδια κούρασης από τα διαδοχικά παιχνίδια με τη Μαρσέιγ και όσο και αν προσπάθησε ο Ρουμάνος τεχνικός να φρεσκάρει την 11αδα, δεν κατάφερε να δώσει ρυθμό.

Ο ΠΑΟΚ, μετά το αρνητικό αποτέλεσμα στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, συμπλήρωσε 4 σερί ήττες σε όλες τις διοργανώσεις. Είχαν προηγηθεί οι δύο ήττες από την Μαρσέιγ και αυτή στη Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα. Στα συγκεκριμένα παιχνίδια ο ΠΑΟΚ σκόραρε μόλις δύο γκολ! 

Πλέον, το ζητούμενο είναι μπει τέλος στο αρνητικό σερί. Και ο «δικέφαλος του Βορρά» να επιτρέψει στις επιτυχίες στην προσπάθεια που κάνει να υπερασπιστεί τον τίτλο του Κυπέλλου που κατέκτησε πέρυσι. Αλλά και 4 φορές την τελευταία πενταετία.

Ο Ολυμπιακός την Κυριακή λύγισε με 1-0 στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και αναμφισβήτητα η ήττα από τον Παναθηναϊκό σκόρπισε προβληματισμό. Σ’ ένα ακόμη ματς οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς ήταν ασύνδετοι επιθετικά και απείλησαν ελάχιστα τους «πράσινους». Ο Πορτογάλος προπονητής ανέλαβε την ευθύνη και περιμένει αντίδραση από τους παίκτες του στην Τούμπα.

Πάντως, η ήττα στη Λεωφόρο δεν στοίχισε βαθμολογικά στους Πειραιώτες, καθώς συνεχίζουν να οδηγούν με άνεση (+11) την κούρσα στο πρωτάθλημα. Και έστειλαν μήνυμα ανασυγκρότησης λέγοντας «πάμε για το ντάμπλ», μετά την τελευταία προπόνηση.Super League Live Streaming

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακος Live Streaming: Τι είπε ο Μαρτίνς

«Δεν ήμασταν καλοί. Δεν ήμασταν δυναμικοί, δεν κάναμε ευκαιρίες. Ο Παναθηναϊκός έπαιζε με αυτοπεποίθηση στην έδρα του. Φταίμε εμείς. Η ευθύνη είναι η δική μου. Στο α’ ήμασταν καλύτεροι. Δεχτήκαμε γκολ στο τέλος του, έγινε αυτό με τον Ματιέ, ο Κώστας ένιωσε επίσης μια ενόχληση. Δεν πήραμε ποτέ τον έλεγχο του παιχνιδιού. Με το πρώτο λάθος δεχτήκαμε γκολ. Πρέπει γρήγορα να το ξεπεράσουμε, έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας».

Πάντως, η διοίκηση στηρίζει τον Πορτογάλο προπονητή. Έπειτα από το αποτέλεσμα αυτό, το κλίμα στου Ρέντη είναι βαρύ, ενώ αντιπροσωπεία της Θύρας 7 βρέθηκε στην προπόνηση της Δευτέρας (18/4), όπου και εξέφρασε την δυσαρέσκεια της στους παίκτες από τους οποίους ζήτησε «να γυαλίζει το μάτι τους από εδώ και πέρα».

Σύμφωνα με το «ΦΩΣ» άπαντες στους «ερυθρόλευκους» είναι υπό κρίση, ωστόσο οι ιθύνοντες του συλλόγου εξακολουθούν να στηρίζουν τον Πέδρο Μαρτίνς. Ωστόσο, όπως τονίζεται στο εν λόγω δημοσίευμα, σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός μείνει εκτός συνέχειας του Κυπέλλου, αλλά και συνέχισης των αρνητικών αποτελεσμάτων στο πρωτάθλημα, ο Πορτογάλος κόουτς θα βρεθεί υπό πίεση. 

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακος Live Streaming: Τι είπε ο Κούρτιτς

Για την έλλειψη συγκέντρωσης: «Μπορούμε να πούμε ότι άξιζαν να κερδίσουν σήμερα, πρέπει να προχωρήσουμε, ξέρουμε ότι παίξαμε πολλά παιχνίδια κάθε τρεις μέρες με δύσκολους αντιπάλους, δεν θέλουμε να ψάξουμε για δικαιολογίες και άλλοθι. Ο αντίπαλος έκανε περισσότερα πράγματα, ήταν καλύτερος στον αγωνιστικό χώρο. Να συγκεντρωθούμε για να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι.

Για τον παράγοντα της ψυχολογίας μετά από τέσσερις σερί ήττες: «Είναι δύσκολο να παίζεις με δύσκολους αντιπάλους κάθε τρεις μέρες, η συγκέντρωση μπορεί να επηρεαστεί, κάποιες φορές πέφτει η ψυχολογία, πρέπει να είμαστε δυνατοί. Πονάνε οι τέσσερις ήττες, είμαι ψυχολογικά δυνατός και εγώ αλλά και η ομάδα, θα αντιδράσουμε».

Για τη συνέχεια και αν αισιοδοξεί: «Εξαρτάται από μας, αν θα έχουμε ένα δύσκολο τέλος ή θα είμαστε χαρούμενοι, το πώς θα αντιδράσουμε και θα προπονηθούμε, πώς θα μπούμε στον αγωνιστικό χώρο, από μας εξαρτάται η συνέχεια».

Για την επιστροφή του Ολιβέιρα σε δράση μετά από καιρό: «Ξέρουμε τι παίκτης είναι, μπορεί να μας δώσει πολλά, μας έδωσε και πριν τραυματιστεί όταν όμως επιστρέφεις μετά από τέτοιο τραυματισμό είναι σημαντικό να δοθεί χρόνος για να επανέλθει. Παίζει καλά για την ομάδα βοηθώντας όλο το σύνολο, είμαι χαρούμενος που επέστρεψε». 

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακος Live Streaming: Δεν είχαμε καθαρό μυαλό

Για το καθαρό μυαλό που ίσως να έλειψε στο σημερινό παιχνίδι: «Είναι ξεκάθαρο ότι μας έλειψε το καθαρό μυαλό, η Πέμπτη μας «πήρε» πολλές δυνάμεις, κόντρα σε μία ομάδα που δεν κάνει κάτι άλλο πέραν του να ετοιμάζει τα παιχνίδια βδομάδα ανά βδομάδα. Προσπαθήσαμε να πιέσουμε ακόμα και με 10 παίκτες αλλά είναι ξεκάθαρο ότι έλειπε η φρεσκάδα από την ομάδα».

Αν τον ανησυχεί το γεγονός ότι πρόκειται για την τέταρτη συνεχόμενη ήττα: «Ήταν τέσσερα δύσκολα παιχνίδια, είναι δύσκολο μέσα σε δύο μέρες να βρεις την πνευματική ενέργεια για να επανέλθεις, σίγουρα όμως θα ανακάμψουμε».

Για την επιστροφή του Ολιβέιρα: «Βήμα βήμα πρέπει να επιστρέψει, είμαστε χαρούμενοι γι’αυτό καθώς έιναι ένας ποιοτικός παίκτης».

Ισορροπημένη παράδοση

Όσον αφορά την παράδοση, οι δύο φετινές αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα ανάμεσα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Ο Ολυμπιακός επικράτησε στο Φάληρο 2-1, ενώ στην Τούμπα το ματς σταμάτησε στο «Χ» (1-1). Πριν περίπου ένα χρόνο (τον Μάιο του 2021) Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ διασταύρωσαν τα ξίφη τους στον τελικό του Κυπέλλου και ο Δικέφαλος επικράτησε με 2-1.

Από τη σεζόν 18/19 κι ανεξαρτήτως διοργάνωσης η παράδοση μέσα στην Τούμπα είναι ισορροπημένη. Ο ΠΑΟΚ μετράει τρεις νίκες (3-1, 3-2, 2-0), ο Ολυμπιακός δύο (0-1, 0-1) και δύο ματς έληξαν ισοπαλία (1-1, 1-1).

 

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακος Live Streaming | Links:

Κλικ για να δείτε το ματς

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/21_4_2022_19_30_paok_olympiacos/47-1-0-26231

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News