Αρης - ΠΑΟΚ Live Streaming: Ζωντανά σήμερα (17/4)

Αρης - ΠΑΟΚ Live Streaming

Αρης – ΠΑΟΚ Live Streaming | Aris – PAOK Live Streaming: Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» είναι στραμμένη η προσοχή της ποδοσφαιρικής Θεσσαλονίκης -και όχι μόνο- για το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ. Σέντρα στο Άρης-ΠΑΟΚ στις 19:30.

Το ντέρμπι της πόλης έχει πολύ ιδιαίτερο χαρακτήρα για τις δύο ομάδες και φυσικά δεν είναι μόνο για το γόητρο. Ο Άρης προέρχεται από ένα πολύ μεγάλο αποτέλεσμα την προηγούμενη αγωνιστική των playoffs. Οι «κίτρινοι» πραγματοποίησαν το καλύτερο παιχνίδι τους μέχρι τώρα στη διαδικασία και με το «διπλό» στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ ανέβηκαν στην τρίτη θέση της κατάταξης.

Παρουσίασαν ένα οργανωμένο σύνολο, έκαναν ελάχιστα λάθη στον αγωνιστικό χώρο και κυρίως εκμεταλλεύτηκαν τις καλές στιγμές που τους παρουσιάστηκαν. Ο Χερμάν Μπούργος δούλεψε πολύ στο διάστημα που μεσολάβησε από την εντός έδρας ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Μίλησε στους παίκτες του, τους επεσήμανε τα λάθη που έκαναν και όπως φάνηκε όλα αυτά έπιασαν τόπο. Εν όψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ υπολογίζεται και πάλι ο Μπράμπετς, ο οποίος και θα πάρει θέση στο βασικό σχήμα στο κέντρο της άμυνας, δίπλα στον Φαμπιάνο.

Στο αντίπαλο «στρατόπεδο», ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να γιατρέψει τις πληγές του, μετά τον αποκλεισμό από τη Μαρσέιγ. Ο Δικέφαλος έφτασε πολύ κοντά στα ημιτελικά του Europa Conference League, αλλά βρήκε απέναντί του ένα εξαιρετικό Μανταντά, ο οποίος αποσόβησε όλους τους κινδύνους μπροστά από την εστία του. Πλέον, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου στρέφει αποκλειστικά την προσοχή τους στις εγχώριες διοργανώσεις, αρχικά στο πρωτάθλημα και στη συνέχεια στο Κύπελλο.Super League Live Streaming

Αρης – ΠΑΟΚ Live Streaming: Συγχαρητήρια από ΕΠΟ στον ΠΑΟΚ

«Μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη διοργάνωση του Europa Conference League, εκ μέρους της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, θέλουμε να σας συγχαρούμε θερμά για τη φετινή ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας. Η ομάδα επέδειξε ποιότητα, πάθος και προσήλωση στον στόχο. Και απέδειξε σε όλο τον ευρωπαϊκό φίλαθλο κόσμο το επίπεδο και τις δυνατότητες που έχει το Ελληνικό Ποδόσφαιρο.

Ταυτόχρονα, με τη συγκομιδή των βαθμών των ελληνικών ομάδων στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις, με τον ΠΑΟΚ να έχει τη μεγαλύτερη συνεισφορά, η χώρα μας βρίσκεται στην 15η θέση. Και θα εκπροσωπείται πλέον από 5 ομάδες από τη σεζόν 2023/2024. Κάτι που αποτελεί τεράστιο επίτευγμα. Σας συγχαίρουμε και πάλι, σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία για το υπόλοιπο της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου».

Αρης – ΠΑΟΚ Live Streaming: Τι είπε ο Κουέστα

Για τα κέρδη της νίκης επί της ΑΕΚ: «Κερδίσαμε πάνω απ’ όλα ψυχολογία. Η ομάδα είναι μία οικογένεια και δουλεύουμε πολύ σκληρά για να βρισκόμαστε στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Δουλεύουμε ως ομάδα, ο ένας βοηθάει τον άλλο».

Οι αλλαγές που έχει φέρει ο Μπούργος στην ομάδα: «Έφερε μια νοοτροπία που είναι διαφορετική, μια νοοτροπία νικητή σε κάθε παιχνίδι. Και δουλεύουμε πάρα πολύ πάνω στην αντίπαλη ομάδα, να δούμε ποια είναι τα αδύναμά της σημεία και να τα εκμεταλλευτούμε ώστε να μπορέσουμε να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι. Οι νίκες μας δίνουν ψυχολογία. Κάνει μια πολύ σοβαρή και καλή δουλειά για να βοηθήσει την ομάδα κι αυτό του βγαίνει».

Το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Είναι παιχνίδια ζωής ή θανάτου. Δεν είμαι σίγουρος ότι σε τέτοια ματς κερδίζει ο καλύτερος, αλλά σίγουρα αυτός που το θέλει περισσότερο, που μάχεται για τη νίκη. Εμείς παίζουμε με ένα υπέρ, ότι το παιχνίδι θα γίνει στην έδρα μας, με τον κόσμο μας στο πλευρό μας κι αυτό είναι σα να έχουμε ήδη σκοράρει ένα γκολ. Ελπίζω σε ένα καλό παιχνίδι για μας, για την οικογένεια του Άρη και να πάρουμε τη νίκη».

Η σημασία του ντέρμπι από βαθμολογικής άποψης: «Η δική μας νοοτροπία είναι να παίζουμε σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη και τους τρεις βαθμούς και φυσικά στο τέλος να φτάσουμε όσο ψηλότερα στη βαθμολογική θέση. Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό και προφανώς αν πάρουμε τους τρεις πόντους, ερχόμαστε ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο μας».

Το μέλλον του είναι στον Άρη: «Περιμένουμε ακόμη να δούμε τι θα γίνει όσον αφορά σε αυτό το ζήτημα. Είμαι πολύ ευτυχισμένος στην πόλη και στην ομάδα, με τον κόσμο μας. Αλλά πρέπει να δούμε κι άλλα πράγματα και θα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει».

Αρης – ΠΑΟΚ Live Streaming: Ετοιμος ο Χερμάν Μπούργος

Ποια είναι τα επιπλέον κέρδη του Άρη από το «διπλό» επί της ΑΕΚ, εκτός από τους βαθμούς της νίκης: «Εμείς πάντα σκεφτόμαστε τη νίκη, γιατί αυτό μας δίνει την ώθηση να συνεχίζουμε στα παιχνίδια που απομένουν».

Για τις πολλές τακτικές που έχει εφαρμόσει στην ομάδα: «Αυτό που ψάχνουμε, είναι δρόμοι για να κερδίζουμε».

Αναφορικά με τι του άρεσε τακτικά στο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ: «Αυτό που βλέπω είναι το πως αντικατοπτρίζεται η τακτική μας στο παιχνίδι, αλλά αυτό πρέπει να το βλέπετε και εσείς». 

Αν αναμένει με ανυπομονησία τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ: «Οπωσδήποτε όπως όλοι. Αδημονώ, ήμουν και στο προηγούμενο παιχνίδι και ήξερα την ατμόσφαιρα. Όλα τα παιχνίδια μας είναι τελικοί, όχι μόνο απέναντι στον ΠΑΟΚ».

Τι περιμένει από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Περιμένω να κερδίσουμε».

Σχετικά με το αν ετοιμάζει ο ίδιος κάποια έκπληξη: «Θα το δείτε την Κυριακή».

Μονόδρομος η νίκη για τον ΠΑΟΚ

Η ήττα από τον Παναθηναϊκό, στο τελευταίο ματς των playoffs, άνοιξε τη διαφορά του ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό στους 11 βαθμούς. Στο μυαλό του Λουτσέσκου δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη και με αυτό το σκεπτικό θα παρατάξει και την ομάδα του στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Μάλιστα στα δύο προηγούμενα φετινά ντέρμπι ο ΠΑΟΚ απέτυχε να κερδίσει τον Άρη.

Ο Ρουμάνος τεχνικός έχει να διαχειριστεί την κούραση και την απογοήτευση, ενώ προέκυψαν και δύο πολύ σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα. Ο Ελ Καντουρί αποχώρησε τραυματίας στη διάρκεια της προθέρμανσης την Πέμπτη και ο αρχηγός Αντρέ Βιεϊρίνια έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ματς με τους Γάλλους, με τη συμμετοχή των δύο στο ντέρμπι να θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη έως αδύνατη.

 

Αρης – ΠΑΟΚ Live Streaming | Links:

Κλικ για να δείτε το ματς

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/17_4_2022_19_30_aris_paok/47-1-0-26174

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News