Αρης – Ολυμπιακος Live Streaming | Aris - Olympiacos

Αρης – Ολυμπιακος Live Streaming

Αρης – Ολυμπιακος Live Streaming: Το παιχνίδι που ξεχωρίζει στο φινάλε της κανονικής περιόδου είναι αυτό ανάμεσα στον Άρη και στον Ολυμπιακό (19:00) στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Aris – Olympiacos Live Streaming

Ο Άρης έκανε δύο πολύ σημαντικές νίκες και πλέον έχει επιστρέψει στην πρώτη εξάδα. Ωστόσο, η μεγαλύτερη επιτυχία του συλλόγου το τελευταίο διάστημα ήταν εκτός γηπέδου! Συγκεκριμένα ήταν ότι δικαιώθηκε από το CAS στην υπόθεση Λάσκοφ, όπου κατηγορούνταν για πλαστογραφία και πήρε πίσω τους έξι βαθμούς. Αυτό σημαίνει ότι από τους 36 βαθμούς, πηγαίνει στους 42 και ουσιαστικά έχει εξασφαλισμένη τη συμμετοχή του στα play off.

Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος, ο Άρης πηγαίνει στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό με την ψυχολογία στα ύψη, αφενός λόγω της απόφασης κι αφετέρου εξαιτίας των δύο συνεχόμενων νικών στα τελευταία παιχνίδια. Αρχικά ήταν το άνετο 3-0 επί του Ατρομήτου όπου επανήλθε η ηρεμία στην ομάδα και στη συνέχεια ήταν το «διπλό» στην Τρίπολη, καθώς ήρθε κόντρα σε ένα αντίπαλο, που έχει τους ίδιους στόχους με τους Θεσσαλονικείς.

Και μάλιστα ήρθε με αρκετά καλή εμφάνιση με γκολ των Καμαρά και Σάσα (2-0). Μπορείς ο Χερμάν Μπούργος να μην έχει προλάβει να κάνει πολλές αλλαγές σε τεχνικό επίπεδο, όμως δε χωράει αμφισβήτηση ότι η έλευσή του έχει εκτοξεύσει στα ύψη την ψυχολογία των παικτών.Super League Live Streaming

Αρης – Ολυμπιακος Live Streaming

Ο Ολυμπιακός έδωσε στη διάρκεια της εβδομάδας και τον εξ αναβολής αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, στον οποίο επικράτησε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Για την ακρίβεια, οι ποδοσφαιριστές του Μαρτίνς πήραν μία πολύ εύκολη νίκη με 5-1. Ο Μασούρας πέτυχε από δύο γκολ και από ένα σκόραραν οι Ροντρίγκες, Μπουχαλάκης και Παπασταθόπουλος.

Η εμφάνιση ήταν αρκετά πειστική και ήταν η δεύτερη συνεχόμενη μετά το 2-0 επί του ΟΦΗ την περασμένη Κυριακή. Ο Ολυμπιακός έφτιαξε πολλές ευκαιρίες και κόντρα στους Κρητικούς. ;Oμως δεν είχε την αντίστοιχη ευστοχία, όπως στο ματς με τους Αρκάδες. Πλέον οι «ερυθρόλευκοι» πηγαίνουν με διαφορά 15 βαθμών, από το δεύτερο ΠΑΟΚ, στο παιχνίδι με τον Άρη. Kαι θέλουν τουλάχιστον να τη διατηρήσουν εν όψει και των play off.live streaming σουπερ λιγκα

 

Αρης – Ολυμπιακος Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το Αρης – Ολυμπιακος

Αρης – Ολυμπιακος Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/6_3_2022_19_00_aris_olympiacos/47-1-0-25716

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News