ΑΕΚ - ΠΑΟΚ Live Streaming | AEK - PAOK Live Streaming

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ Live Streaming

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ Live Streaming: Το ντέρμπι των «Δικεφάλων» ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ δεσπόζει στο σημερινό ποδοσφαιρικό πρόγραμμα (20:30). Μάλιστα, αποτελεί τεστ ετοιμότητας ενόψει της έναρξης των πλέι οφ για τις δύο ομάδες.

AEK – PAOK Live Streaming

Το εξ αναβολής ματς της 17ης αγωνιστικής στο ΟΑΚΑ αναμένεται να δώσει ενέργεια στον νικητή. Ενώ αναμφισβήτητα ο ηττημένος θα δει τα προβλήματά του να αυξάνονται. Η ΑΕΚ βρίσκεται σε αγωνιστική κρίση και ο προπονητής της Αργύρης Γιαννίκης αποτέλεσε παρελθόν μία μέρα πριν από το μεγάλο ντέρμπι! Ο Οφρυδόπουλος αναλαμβάνει προσωρινά τα ηνία.

Η διοίκηση της «Ένωσης» αναζητεί ένα ηλεκτροσόκ στον πάγκο για να αλλάξει το κλίμα, αφού η ομάδα παρουσιάζει απογοητευτική εικόνα πάνω στο χορτάρι. Αυτό φάνηκε και στο ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ να χάνει με κατεβασμένα τα χέρια (3-0) από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Πλέον, νιώθει καυτή την ανάσα του «τριφυλλιού» σχετικά με την 3η θέση της βαθμολογίας.

Η «Ένωση» απέχει 20 βαθμούς από την κορυφή, βρίσκεται στο -7 από τη 2η θέση και μόλις στο +3 από την 4η θέση. Αποτελεί κοινό μυστικό ότι στην ΑΕΚ τρέμουν στο ενδεχόμενο να μείνουν εκτός Ευρώπης, καθώς υπενθυμίζουμε ότι έχει υπάρξει και ο αποκλεισμός από τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο.Super League Live Streaming

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ Live Streaming

Ο ΠΑΟΚ μετά την ισοπαλία με τον Ιωνικό (1-1) στην Τούμπα, απέχει πλέον 13 βαθμούς από την κορυφή της βαθμολογίας. Και βλέπει τις ελπίδες του για τον τίτλο να μειώνονται αισθητά. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, μετά την πρόκριση εις βάρος της Μίντιλαντ, έδειξε ότι χρειάζεται ανάσες και αυτό στοίχισε απέναντι στον Ιωνικό.

Πάντως, οι Θεσσαλονικείς στη Super League έχουν χτίσει ένα αήττητο σερί 12 παιχνιδιών με 9 νίκες και 3 ισοπαλίες. Στο ΟΑΚΑ φιλοδοξούν να το διευρύνουν. Ο Λουτσέσκου θα έχει στη διάθεσή του τους Τσούμπα Άκπομ και Τόμας Μουργκ, ενώ τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του Μιτρίτσα.

Η προϊστορία ανάμεσα στις δύο ομάδες δείχνει ότι ο ΠΑΟΚ έχει πάρει τον αέρα της ΑΕΚ. Συγκεκριμένα ο «δικέφαλος του βορρά» έχει να ηττηθεί στην έδρα της «Ένωσης» -ανεξαρτήτως διοργάνωσης- από τον Νοέμβριο του 2017. Έκτοτε μετράει τέσσερις νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες. Στο τελευταίο χρονικά ματς (9/2) ο ΠΑΟΚ νίκησε 2-1 την ΑΕΚ και πανηγύρισε την πρόκριση στον ημιτελικό του Κυπέλλου, με δύο γκολ στις καθυστερήσεις! live streaming σουπερ λιγκα

 

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/2_3_2022_20_30_aek_paok/47-1-0-25645

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News