Αρης– ΠΑΟΚ Live Streaming | Aris - PAOK

Αρης – ΠΑΟΚ Live Streaming

Αρης – ΠΑΟΚ Live Streaming: Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ δεσπόζει την Κυριακή (19:30), στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 24η αγωνιστική της Super League.

Aris – PAOK Live Streaming

Οι δύο ομάδες «καίγονται» για τη νίκη, αφού ο μεν Άρης τρέχει για να προλάβει την εξάδα και να μπει στα πλέι οφ. Ο δε ΠΑΟΚ επιθυμεί να παραμείνει στο κυνήγι του Ολυμπιακού και παράλληλα να πάρει μια άτυπη ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου.

Αναμφισβήτητα το ντέρμπι θα διεξαχθεί στην… σκιά της δολοφονίας του 19χρονου φίλαθλου του Άρη, Άλκη Κομπανού. Και οι δυο σύλλογοι αναμένεται να στείλουν το δικό τους ποδοσφαιρικό μήνυμα προς όσους συνεχίζουν να βλέπουν την αντιπαλότητα των δύο ομάδων ως πόλεμο. Ο Άρης μετά τις δύο σερί ήττες από Βόλο (0-2) και ΠΑΣ Γιάννενα (2-0) έπεσε στην 8η θέση της βαθμολογίας. Πλέον, απέχει 4 βαθμούς από την 6η που οδηγεί στα πλέι οφ.

Η διοίκηση έκρινε ότι η ομάδα χρειάζεται «ηλεκτροσόκ» και έλυσε τη συνεργασία με τον προπονητή, Άκη Μάντζιο. Παράλληλα, ήρθε σε συμφωνία με τον Αργεντινό προπονητή Χέρμαν Μπούργος, ο οποίος στο παρελθόν ήταν βοηθός του Ντιέγκο Σιμεόνε στην Ατλέτικο Μαδριτής. Ο Μπούργος συμφώνησε για 2,5 χρόνια και θα πιάσει δουλειά από τη Δευτέρα. Τους «κιτρινόμαυρους» θα καθοδηγήσει κόντρα στον ΠΑΟΚ ο υπηρεσιακός Τόλης Τερζής. Super League Live Streaming

Αρης – ΠΑΟΚ Live Streaming

Ο ΠΑΟΚ θέλει τη νίκη για πάρει μια άτυπη ρεβάνς για την ήττα στον πρώτο γύρο. Και παράλληλα να μην δει τον Ολυμπιακό να ξεφεύγει ακόμα περισσότερο στην κορυφή. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» βρίσκεται στο -9 από τον Ολυμπιακό και πλέον το ζητούμενο είναι διαχειριστεί και τον παράγοντα της κούρασης.

Υπενθυμίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ την Πέμπτη αντιμετώπισε στη Δανία τη Μίντιλαντ για τη νοκ άουτ φάση του Europa Conference League και ηττήθηκε με 1-0. Η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Πέμπτη. Κάτι που σημαίνει ότι οι παίκτες του Λουτσέσκου έχουν διαδοχικά και κρίσιμα παιχνίδια χωρίς ανάσα. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η ήττα από τη Μίντιλαντ σταμάτησε αήττητο σερί 14 παιχνιδιών που είχαν χτίσει οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Όσον αφορά την παράδοση των μεταξύ τους μονομαχιών, 12 φορές (ανεξαρτήτως και διοργάνωσης) έχουν αναμετρηθεί οι δύο ομάδες μετά την επιστροφή του Άρη στα σαλόνια της Super League. Ο ΠΑΟΚ μετράει 4 νίκες, τις τρεις στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με σκορ 0-1, 0-2, 1-2. O Αρης έχει πανηγυρίσει 3 νίκες, δύο στην έδρα του με 1-0, 4-2 και μια στην Τούμπα με 1-0. Ενώ 5 ματς έληξαν ισοπαλία.live streaming σουπερ λιγκα

 

Αρης – ΠΑΟΚ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το Αρης – ΠΑΟΚ

Αρης – ΠΑΟΚ Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/20_2_2022_19_30_aris_paok/47-1-0-25489

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News