Απολλων Σμυρνης - Ολυμπιακος Live Streaming | Apollon - Olympiacos

Απολλων Σμυρνης - Ολυμπιακος Live Streaming

Απολλων Σμυρνης – Ολυμπιακος Live Streaming

Απολλων Σμυρνης – Ολυμπιακος Live Streaming:

Ματς που κρύβει αρκετούς κινδύνους έχει ο Ολυμπιακός με τον Απόλλων Σμύρνης στη Ριζούπολη (19:30), για την 16η αγωνιστική της Super League.

Apollon – Olympiacos Live Streaming

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» πριν την αλλαγή του έτους ταλαιπωρήθηκε από τον κορωνοϊό, καθώς εντός ομάδας υπήρξαν αρκετά κρούσματα. Ανάλογα προβλήματα με νέα κρούσματα υπάρχουν και στην εκκίνηση του 2022. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αναβληθούν δύο παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Βόλο. Το τελευταίο δείγμα γραφής χρονολογείται στις 4 Δεκεμβρίου και η βαριά ήττα από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (4-1).

Πάντως, ο Απόλλων το νέο έτος αναμένεται να εμφανίσει διαφορετικό πρόσωπο. Η διοίκηση ενίσχυσε το ρόστερ με μεταγραφές πρώτης γραμμής, με στόχο την παραμονή στην κατηγορία. Συγκεκριμένα αποκτήθηκαν οι ποιοτικοί Νίκολα Γιακιμόφσκι, Τόμας Ρόνγκε, Γιάννης Γιαννιώτας και Νικολάι Σίγκνεβιτς, οι οποίοι θα προσφέρουν λύσεις σε άμυνα και επίθεση. Super League Live Streaming

Ο Ολυμπιακός το 2021 έχτισε διαφορά 11 βαθμών από τη 2η της βαθμολογίας ΑΕΚ. Έτσι, απέδειξε και εμπράκτως ότι είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση και του φετινού τίτλου. Οι «ερυθρόλευκοι» παραμένουν αήττητοι (13-2-0) και απέναντι στον Απόλλων φοβούνται μονάχα τον κακό τους εαυτό.

Απολλων Σμυρνης – Ολυμπιακος Live Streaming

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα στερηθεί των υπηρεσιών πέντε ποδοσφαιριστών λόγω του Κόπα Άφρικα, γεγονός που ανακατεύει τα πλάνα. Εκτός αποστολής μέχρι νεοτέρας, λοιπόν, βρίσκονται οι Κούντε, Ροντρίγκες, Σισέ, Ονιεκούρου και Αγκιμπού Καμαρά. Στην άμυνα δίπλα στον Παπασταθόπουλο αναμένεται να αγωνιστεί ο Μπα, αφού ο Κώστας Μανωλάς δεν βρίσκεται στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον μεταγραφικό τομέα οι Πειραιώτες βρίσκονται σε διαπραγμάτευση για την ανανέωση συμβολαίου του Ελ Αραμπί. Επίσης έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία ότι ενδιαφέρονται για τον πρώην μπακ του Παναθηναϊκού, τον 20χρονο Βασίλη Ζαγαρίτη.

Ο Ολυμπιακός στις τελευταίες δύο επισκέψεις του στη Ριζούπολη μετράει ισάριθμες νίκες (1-3, 0-2), ενώ τη σεζόν 17/18 ηττήθηκε από τον Απόλλων με 1-0. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς επικράτησαν εύκολα με 4-1, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τικίνιο, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ. Live Streaming σουπερ λιγκα

Απολλων Σμυρνης – Ολυμπιακος Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το Απολλων Σμυρνης – Ολυμπιακος

Απολλων Σμυρνης – Ολυμπιακος Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/5_1_2022_19_30_apollon_smyrnis_olympiacos/47-1-0-24813

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News