Λαμια - ΑΕΚ Live Streaming | Lamia - AEK

Λαμια - ΑΕΚ Live Streaming

Λαμια – ΑΕΚ Live Streaming

Λαμια – ΑΕΚ Live Streaming:

Λαμία και ΑΕΚ τίθενται αντιμέτωπες στο πρώτο παιχνίδι τους για τη νέα χρονιά, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστική της Super League (17:15).

Lamia – AEK Live Streaming

Κοινό χαρακτηριστικό αμφότερων είναι ότι «καίγονται» για να ξεκινήσουν με το «δεξί» στο 2022. Αυτό συνεπάγεται ότι αναμένεται να ένα ανοιχτό παιχνίδι. Η Λαμία βρίσκεται στη 12η θέση της βαθμολογίας με 11 πόντους και ψάχνει αποτέλεσμα σωτηρίας. Το πρόβλημα για την ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου είναι ότι μέσα στην έδρα της, σε 7 παιχνίδια δεν έχει πανηγυρίσει ακόμα νίκη (3 ισοπαλίες, 4 νίκες).

Γενικότερα, σκοράρει με το σταγονόμετρο και διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση στο φετινό πρωτάθλημα με 13 γκολ σε 15 παιχνίδια. Η ομάδα από την Φθιώτιδα στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της για το ελληνικό πρωτάθλημα, ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο (1-0) και συμπλήρωσε 6 ματς χωρίς νίκη. Μάλιστα, για τελευταία φορά «χαμογέλασε» στις 7 Νοεμβρίου με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Super League Live Streaming

Λαμια – ΑΕΚ Live Streaming

Η ΑΕΚ τα έκανε… θάλασσα στο φιλάνε του 2021 και η ήττα από τον ΟΦΗ (1-2) στο ΟΑΚΑ την έφερε στο -11 από την κορυφή της βαθμολογίας. Στην «Ένωση» φιλοδοξούν να βελτιωθούν και να εξελιχθούν μέσα στον Ιανουάριο, προκειμένου να μειώσουν την ψαλίδα από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Νέα «γκέλα» απόψε απαγορεύεται και αναμένεται οι παίκτες του Αργύρη Γιαννίκη να πατήσουν «γκάζι». Ο προπονητής της ΑΕΚ, ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι το 2024, έδωσε το σύνθημα, λέγοντας: «Έχουμε υψηλές φιλοδοξίες. Το καθήκον μας είναι να πλησιάσουμε τον Ολυμπιακό. Αλλαγές μπορεί να υπάρξουν και στον αγωνιστικό τρόπο του παιχνιδιού μας. Να βελτιωθούμε κι άλλο για να έχουμε διάρκεια σε αυτό που κάνουμε».

Η ΑΕΚ όταν φιλοξενείται από τη Λαμία αντιμετωπίζει αρκετές δυσκολίες. Η «Ένωση» στις τελευταίες τέσσερις επισκέψεις της έχει σκοντάψει δυο φορές (2-2, 0-0), ενώ μετράει και δύο νίκες με «σφικτό» σκορ (0-1, 0-1). Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι στο ματς του πρώτου γύρου η ΑΕΚ επικράτησε δύσκολα με σκορ 1-0. Live Streaming σουπερ λιγκα

Λαμια – ΑΕΚ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το Λαμια – ΑΕΚ

Λαμια – ΑΕΚ Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News