Ολυμπιακος - Λεβαδειακος Live Streaming | Olympiacos - Levadiakos

Ολυμπιακος - Λεβαδειακος Live Streaming

Ολυμπιακος – Λεβαδειακος Live Streaming

Ολυμπιακος – Λεβαδειακος Live Streaming:

Το Κύπελλο παραδοσιακά μας επιφυλάσσει εκπλήξεις. Στη ρεβάνς για τη φάση των «16» ο Ολυμπιακός καλείται απενεργοποιήσει τη… βόμβα που πυροδότησε στο πρώτο παιχνίδι ο Λεβαδειακό, αντίστοιχα.

Olympiacos – Levadiakos Live Streaming

Οι «ερυθρόλευκοι» φιλοδοξούν να ανατρέψουν το εις βάρος του 3-2, αφού ένας ενδεχόμενος αποκλεισμός από το Κύπελλο θα ολοκληρώσει με «γκρίνια» το 2021. Οι Πειραιώτες στα τελευταία δύο παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα πετυχαίνουν γκολ στο πρώτο 45λεπτο. Και ο Πέδρο Μάρτινς περιμένει ανάλογη συνέχεια προκειμένου να μεταφέρει από την εκκίνηση το άγχος στους φιλοξενούμενους.

Ο Ολυμπιακός στην έδρα του προέρχεται από 5 σερί νίκες στη Super League. Τελευταία φορά που άφησε βαθμούς, ήταν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (0-0) στις 3 Οκτωβρίου. Την Κυριακή οι πρωταθλητές νίκησαν με το φτωχό 1-0 τη Λαμία, με τον Ελ Αραμπί να σκοράρει στο 22’ κι ενώ νωρίτερα είχε αστοχήσει σε πέναλτι. Το τεχνικό επιτελείο στάθηκε στο γεγονός ότι υπάρχει κούραση, αλλά το θετικό είναι ότι διατηρήθηκε το αήττητο. Super League Live Streaming

Ολυμπιακος – Λεβαδειακος Live Streaming

«Η Λαμία είναι ποιοτική ομάδα και μας δυσκόλεψε αρκετά. Πιστεύω ότι σαν ομάδα αξίζει περισσότερους βαθμούς από ό,τι έχει. Στο δεύτερο μέρος επηρεαστήκαμε από την κούραση και αυτό φάνηκε. Αν είχαμε σημειώσει ένα δεύτερο γκολ θα παίζαμε πιο άνετα. Και δεν θα φαίνονταν τα συγκεκριμένο προβλήματα. Την Τετάρτη ελπίζουμε να κάνουμε καλύτερο παιχνίδι και να πάρουμε την πρόκριση. Παίκτες όπως ο Σισέ, ο Μασούρας, ο Εμβιλά, ο Αραμπί και ο Όλεγκ είναι κουρασμένοι», δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς μετα τη νίκη κόντρα στη Λαμία.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Ολυμπιακός στα τελευταία τρία παιχνίδια στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν έχει δεχθεί γκολ και έχει πανηγυρίσει τρεις καθαρές νίκες στην σειρά (1-0, 0-3, 1-0).

Ο Λεβαδειακός είναι πρώτος και αήττητος στη Super League 2 και απέδειξε και στο πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό ότι είναι άκρως ανταγωνιστικός. Οι Βοιωτοί δεν έχουν ευοίωνο παρελθόν στο Φάληρο καθώς στις 5 τελευταίες τους επισκέψεις μετράνε ισάριθμες ήττες (1-0, 2-1, 4-0, 3-1, 4-0) κι έχουν πετύχει μόλις δύο γκολ.Live Streaming σουπερ λιγκα

Ολυμπιακος – Λεβαδειακος Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το Ολυμπιακος – Λεβαδειακος

Ολυμπιακος – Λεβαδειακος Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News