Αρης – Αστερας Τριπολης Live Streaming | Aris – Asteras Tripolis

Αρης – Αστερας Τριπολης Live Streaming

Αρης – Αστερας Τριπολης Live Streaming

Αρης – Αστερας Τριπολης Live Streaming:

Ο Άρης υποδέχεται τον Αστέρας Τρίπολη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (19:30), στην 12η αγωνιστική της Super League. Σ’ ένα ματς που ο νικητής θα πάρει ώθηση με προορισμό την πεντάδα της βαθμολογίας.

Aris – Asteras Tripolis Live Streaming

Οι Θεσσαλονικείς, μετά την επικράτηση στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (1-0) και τη νίκη με 3-1 απέναντι στον ΟΦΗ στο Κύπελλο, έχουν ανακτήσει τη χαμένη τους ψυχολογία. Ωστόσο, αυτό θέλουν να το επιβεβαιώσουν στο χορτάρι δημιουργώντας νέο σερί νικών. Και αφήνοντας για τα καλά πίσω τις εντός έδρας «γκέλες». Ο Άρης φέτος σε 5 ματς στο «Κλεάνθης Βικελίδης» μετράει 2 νίκες, 2 ισοπαλίες, μια ήττα (το 0-5 από τον ΠΑΣ).

Ο προπονητής του Άρη, Άκης Μάντζιος, θα κληθεί να βρει λύσεις για το θέμα της κόπωσης, αφού είναι το τρίτο ματς σε διάστημα 7 ημερών. Η απουσία του τιμωρημένου Εντιαγέ είναι σημαντική και το κενό αναμένεται να καλύψει ο Μπερτόγλιο. Σάσα και Τζέγκο θα παίξουν εκ νέου βασικοί. Επιθετικά, η συμμετοχή του Καμαρά θεωρείται δεδομένη, Γκαρσία, Μαντσίνι και Γκάμα διεκδικούν δύο θέσεις. Euroleague Live Streaming

«Οι νίκες μας έφτιαξαν την αυτοπεποίθηση, αλλά το ζητούμενο είναι να συνεχίσουμε την ανοδική μας πορεία και να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο την εικόνα μας», τόνισε ο Μάντζιος.

Αρης – Αστερας Τριπολης Live Streaming

Ο Αστέρας Τρίπολης μπορεί να ξεκίνησε άσχημα το φετινό πρωτάθλημα, όμως στα τελευταία έξι παιχνίδια μετράει 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και μόλις μια ήττα. Οι παίκτες του Μίλαν Ράσταβατς έχουν ανεβάσει στροφές και στο τελευταίο παιχνίδι πρόσφεραν σκορ και θέαμα με το 6-2 απέναντι στον Ατρόμητο. Μεγάλοι πρωταγωνιστές ήταν οι Ριέρα, Ρίτζις και Σόνι σε μια χορταστική επιθετική παράσταση.

«Ένα από τα μεγαλύτερα προσόντα μας είναι η συνέπεια και η σταθερότητα. Ήμασταν πάρα πολύ αποτελεσματικοί με Ατρόμητο. Πετύχαμε γκολ σε σημαντικές στιγμές του παιχνιδιού. Έτσι παίξαμε πιο απελευθερωμένα, θέλουμε ανάλογη συνέχεια», υποστήριξε προπονητής του Αστέρα Τρίπολης.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στα τελευταία 4 ματς που ο Άρης έχει φιλοξενήσει τον Αστέρα οι γηπεδούχοι μετράνε ισάριθμες νίκες και η ομάδα της Τρίπολης έχει σκοράρει μόλις ένα γκολ (2-0, 1-0, 2-1, 2-0). Live Streaming ευρωλιγκα

Αρης – Αστερας Τριπολης Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το Αρης – Αστερας Τριπολης

Αρης – Αστερας Τριπολης Live Streaming | Links:

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/5_12_2021_19_30_aris_asteras_tripolis/47-1-0-24444

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News