Αρης – ΟΦΗ Live Streaming | Κυπελλο Ελλαδας

Αρης – ΟΦΗ Live Streaming

Αρης – ΟΦΗ Live Streaming

Αρης – ΟΦΗ Live Streaming:

Άρης και ΟΦΗ θα κονταροχτυπηθούν την Τετάρτη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (17:00), στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τη φάση των «16» του Κυπέλλου. Με δεδομένο ότι θα ακολουθήσει ρεβάνς στο Ηράκλειο, αναμένεται ένα παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Aris – OFI Live Streaming

Ο Άρης προέρχεται από μεγάλη νίκη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (1-0). Η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του Άκη Μάντζιου εκτοξεύθηκε στα ύψη. Οι «κίτρινοι» φιλοδοξούμε να… χτίσουν πάνω στη συγκεκριμένη επιτυχία και να βάλουν τις βάσεις για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Το σύνολο του Έλληνα τεχνικού με εξαιρετική τακτική κλείδωσαν τα ατού του ΠΑΟΚ και με σκόρερ τον Μαντσίνι επέστρεψαν στις νίκες. Αναμφισβήτητα το «τρίποντο» στο ντέρμπι της συμπρωτεύουσας αποτελεί την καλύτερη ψυχολογική ένεση για τους «κίτρινους» ενόψει και των αναμετρήσεων με τον ΟΦΗ.

Το παραπάνω παραδέχθηκε και ο προπονητής, Άκης Μάντζιος, λέγοντας: «Βγάλαμε χαρακτήρα και αντιδράσαμε μετά τη βαριά ήττα από τον ΠΑΣ. Αφιερώνουμε αυτή τη νίκη στους φιλάθλους μας. Η ομάδα μπορεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο, το έχει αποδείξει κι ελπίζω η σημερινή νίκη να φέρει ανάλογη συνέχεια. Προχωράμε και στρέφουμε την προσοχή μας στον αγώνα του Κυπέλλου με τον ΟΦΗ που είναι καταλυτικός».super league Live Streaming

Αρης – ΟΦΗ Live Streaming

Ο ΟΦΗ, υπό τις οδηγίες του Νίκου Νιόπλια, είναι ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης και δεν πρόκειται να παραδώσει εύκολα τα όπλα. Το γεγονός ότι στο πρωτάθλημα προέχεται από τρεις σερί νίκες και σε 11 αγωνιστικές έχει ηττηθεί μόλις μια φορά, αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Οι Κρητικοί την Κυριακή επικράτησαν 2-1 του Ιωνικού κι ανέβηκαν στην 4η θέση της βαθμολογίας σκορπώντας ενθουσιασμό στους φιλάθλους τους.

«Το σημαντικότερο είναι ότι πλέον έχουμε βάθος στο ρόστερ μας. Η επιστροφή καλών παικτών μας βοήθησε. Πλέον σκεφτόμαστε το παιχνίδι κόντρα στον Αρη στο Κύπελλο. Είναι ένας θεσμός που μας ενδιαφέρει, έπαιξα σε δύο τελικούς με τον ΟΦΗ, μακάρι να πάμε μακριά αλλά έχουμε μπροστά μας και έναν δύσκολο αντίπαλο», υποστήριξε ο Νίκος Νιόπλιας.

Φέτος οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στις 13/9 στο πρωτάθλημα της Super Legaue και το ματς στο Βικελίδης «κόλλησε» στο 0-0.Live Streaming σουπερ λιγκ

Αρης – ΟΦΗ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το Αρης – ΟΦΗ

Αρης – ΟΦΗ Live Streaming | Links:

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/1_12_2021_17_00_aris_ofi/47-1-0-24346

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News