Ατρομητος - ΠΑΟΚ Live Streaming Σημερα | Atromitos - PAOK

Ατρομητος - ΠΑΟΚ Live Streaming

Ατρομητος – ΠΑΟΚ Live Streaming

Ατρομητος – ΠΑΟΚ Live Streaming:

Επικίνδυνη εκτός έδρας αποστολή έχει ο ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον Ατρόμητο. Σέντρα την Κυριακή (19.30) στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League.

Atromitos – PAOK Live Streaming

Ο Δικέφαλος του Βορρά φιλοδοξεί να πανηγυρίσει την 3η σερί νίκη του. Αυτό προκειμένου να εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το αποτέλεσμα που θα προκύψει στο ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Αναμφισβήτητα ο Ατρόμητος δεν πρόκειται να παραδώσει εύκολα τα όπλα. Βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και διψάει για τους βαθμούς της νίκης. Η ομάδα από το Περιστέρι πραγματοποιεί απογοητευτική πορεία. Σε εννέα αγωνιστικές είναι χωρίς νίκη (3 ισοπαλίες, 6 ήττες).

Ο Ατρόμητος στο τελευταίο του παιχνίδι ηττήθηκε από τον ΟΦΗ μέσα στην Κρήτη με σκορ 2-0. Έτσι, συμπλήρωσε 3 ήττες στα τελευταία 4 παιχνίδια.

Μεσοβδόμαδα οι γηπεδούχοι αντιμετώπισαν σοβαρό πρόβλημα. Ο προπονητής Γιώργος Παράσχος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και τις προπονήσεις της ομάδας εκτέλεσε ο τεχνικός της Κ19, Γιώργος Κορακάκης. Ο τελευταίος θα κάτσει στον πάγκο στο κυριακάτικο παιχνίδι. Σημειώνεται ότι το αίτημα των Περιστεριωτών για αναβολή της αναμέτρησης απορρίφθηκε από τη Super League.super league Live Streaming

Ατρομητος – ΠΑΟΚ Live Streaming

O ΠΑΟΚ απέχει 4 βαθμούς από την κορυφή της βαθμολογίας και με δεδομένο ότι οι δυο μεγάλοι του αντίπαλοι για το πρωτάθλημα μονομαχούν μεταξύ τους έχει μεγάλη ευκαιρία με «τρίποντο» να τους πλησιάσει. Κατά τη διάρκεια της διακοπής οι Θεσσαλονικείς γέμισαν τις μπαταρίες του και η ηρεμία επανήλθε μετά τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό μέσα στη Λεωφόρο με σκορ 3-1.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε τους ποδοσφαιριστές του να επιστρέφουν χωρίς προβλήματα από τις Εθνικές ομάδες, όμως στο Περιστέρι δεν υπολογίζει στους Αντελίνο Βιεϊρίνια, Αλεξάντρου Μιτρίτσα, Ντόουγκλας Αουγκούστο και Νέλσον Ολιβέιρα. Το τεχνικό επιτελείο έχει στο βάθος του μυαλού του και το επόμενο κρίσιμο ευρωπαϊκό παιχνίδι που ακολουθεί με τη Σλόβαν Μπρατισλάβα την ερχόμενη Πέμπτη.

Η προϊστορία την τελευταία 5ετία ανάμεσα σε Ατρόμητο και ΠΑΟΚ σε παιχνίδια στο Περιστέρι είναι υπέρ των φιλοξενούμενων. Ο Δικέφαλος του Βορρά μετράει 3 νίκες (0-2, 0-2, 2-3), μια ισοπαλία και μια ήττα (3-2 την περασμένη σεζόν).Live Streaming σουπερ λιγκ

Ατρομητος – ΠΑΟΚ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το Ατρομητος – ΠΑΟΚ

Ατρομητος – ΠΑΟΚ Live Streaming | Links:

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/21_11_2021_19_30_atromitos_paok/47-1-0-24212

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News