Ολυμπιακος - Μακαμπι Live Streaming | Olympiacos - Maccabi

Ολυμπιακος - Μακαμπι Live Streaming

Ολυμπιακος – Μακαμπι Live Streaming

Ολυμπιακος – Μακαμπι Live Streaming:

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τη Μακάμπι στο ΣΕΦ (19/11, 21:00). Αγώνας στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Euroleague. Με στόχο να κλείσει με νίκη τη διαβολοβδομάδα ο Ολυμπιακός.

Olympiacos – Maccabi Live Streaming

Οι «ερυθρόλευκοι» (6οι στη βαθμολογία με 6-4), μετά τη νέα εκτός έδρας ήττα από την Εφές (88-69), φιλοδοξούν να επιστρέψουν στις επιτυχίες. Αυτό προκειμένου να διατηρηθούν κοντά στην τετράδα και παράλληλα να διατηρήσουν το αήττητο της έδρας τους (6-0).

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα δεν κατάφεραν να «χαμογελάσουν» μέσα στην Κωνσταντινούπολη. Στην τελευταία περίοδο έπαθαν «μπλακ άουτ» σε άμυνα και επίθεση με αποτέλεσμα να σκοράρουν μόλις 3 πόντους (το χειρότερο δεκάλεπτο στην ιστορία του) και να δεχτούν 20. Μέχρι εκείνο το σημείο ο Ολυμπιακός ήταν κοντά στο σκορ. Φαλ (15 πόντους) και Βεζένκοφ (17 π.) έπιασαν αρκετά υψηλά στάνταρ απόδοσης.

«Για 30 λεπτά ελέγχαμε το ματς γι’ αυτό και το σκορ ήταν κλειστό. Η τελευταία περίοδος ήταν καταστροφική για εμάς. Σταματήσαμε να παίζουμε συγχρόνως άμυνα και επίθεση. Απογοητευτήκαμε και χάσαμε. Το επόμενο παιχνίδι την Παρασκευή με την Μακάμπι είναι μία δύσκολη πρόκληση και σε αυτήν επικεντρωνόμαστε». Αυτά τόνισε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας. Σημειώνεται ότι ο κόουτς των Πειραιωτών με τη λήξη της αναμέτρησης εξέφρασε και έντονα παράπονα στους διαιτητές.euroleague Live Streaming

Ολυμπιακος – Μακαμπι Live Streaming

Η Μακάμπι (4η στη βαθμολογία με 7-3) έχει ανεβάσει στροφές και έχει πανηγυρίσει 6 νίκες στα τελευταία 7 παιχνίδια της στην Euroleague. Ο προπονητής των Ισραηλινών, Γιάννης Σφαιρόπουλος θέλει να συνδυάσει τη νέα του επιστροφή στο ΣΕΦ με νίκη και το γεγονός ότι η ομάδα του βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο επιβεβαιώθηκε και την Τετάρτη.

Η Μακάμπι νίκησε με 95-84 τη Μονακό στο Τελ Αβίβ με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σκότι Ουίλμπεκιν, ο οποίος πέτυχε 37 πόντους και μοίρασε 8 ασίστ. Ο ηγέτης της Μακάμπι πραγματοποίησε ρεκόρ καριέρας και πλέον ο Ολυμπιακός θα πρέπει να παίξει σκληρή άμυνα για να τον αντιμετωπίσει.

Η Μακάμπι την τελευταία διετία έχει χαμογελάσει μια φορά μέσα στο ΣΕΦ (τη σεζόν 19/20 με σκορ 65-90, ενώ πέρυσι ηττήθηκε στις λεπτομέρειες 85-82.Live Streaming

Ολυμπιακος – Μακαμπι Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το Ολυμπιακος – Μακαμπι

Ολυμπιακος – Μακαμπι Live Streaming | Links:

Δείτε ζωντανά τον αγώνα εδώ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News