ΒΟΛΟΣ - ΑΡΗΣ Live Streaming | Volos - Aris

ΒΟΛΟΣ - ΑΡΗΣ Live Streaming

ΒΟΛΟΣ – ΑΡΗΣ Live Streaming

ΒΟΛΟΣ – ΑΡΗΣ Live Streaming:

Ο Βόλος υποδέχεται τον Άρη (7/11, 17:15) στο «Πανθεσσαλικό». Το συγκεκριμένο ματς μας επιφυλάσσει αρκετές ποδοσφαιρικές συγκινήσεις στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League.

Volos – Aris Live Streaming

Οι Βολιώτες παραμένουν η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Με 14 βαθμούς (4-2-2) σε 8 αγωνιστικές έχουν εδραιωθεί στην πεντάδα. Πλέον βασικός τους στόχος είναι να συνεχίσουν την εξαιρετική τους πορεία. Παράλληλα ο νεαρός προπονητής, Γκιγιέρμο Αμπασκάλ, να βελτιώνει τους ποδοσφαιριστές του.

Ο Βολος φέτος έχει ηττηθεί μόνο από Παναθηναϊκό και ΑΕΚ και σε κάθε παιχνίδι κοιτάει τον αντίπαλο στα μάτια. Αυτό αποδείχθηκε και την περασμένη αγωνιστική, καθώς δεν παράτησε το ματς με τον Ιωνικό όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ και τελικά δικαιώθηκε με το γκολ της ισοφάρισης του μεσοεπιθετικού από την Αργεντινή Νίκολα Όρος στο τέλος. Ο Βόλος με το 1-1 μέσα στη Νίκαια έχει σκοράρει φέτος σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια του και σε 8 αγωνιστικές μετράει συνολικά 7 G/G.

Ο Άρης προέρχεται από την ήττα (2-1) στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και δεν θέλει να σκέφτεται το ενδεχόμενο ότι θα φύγει από τη Μαγνησία με άδεια χέρια, αφού στόχος του είναι η 5αδα.super league Live Streaming

ΒΟΛΟΣ – ΑΡΗΣ Live Streaming

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου κόντρα στην «Ένωση» θα μπορούσε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, αφού στο φινάλε της αναμέτρησης έχασε ευκαιρίες για να ισοφαρίσει. Οι «κιτρινόμαυροι» βελτίωσαν την εικόνα τους και έφυγαν από ΟΑΚΑ και με παράπονα από τη διαιτησία.

«Είχαμε ευκαιρίες από το πρώτο μέρος, ακόμη και μετά το γκολ που δεχθήκαμε. Θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε αλλά έγιναν κάποια πράγματα τα οποία μας δικαιώνουν απόλυτα σ’ αυτό που έχουμε ζητήσει για να σφυρίζουν ξένοι διαιτητές στα ντέρμπι. Στο δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε ή ακόμη και να πάρουμε το παιχνίδι. Είναι σημαντικό ότι συνεχώς βελτιωνόμαστε», υποστήριξε ο προπονητής του Άρη.

Το παρελθόν ανάμεσα σε Βόλο και Άρη μας προϊδεάζει για ένα ματς που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Πέρυσι οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν με σκορ 0-1, ενώ τη σεζόν 2019/20 ηττήθηκα με το ίδιο σκορ.Live Streaming σουπερ λιγκ

ΒΟΛΟΣ – ΑΡΗΣ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΒΟΛΟΣ – ΑΡΗΣ

ΒΟΛΟΣ – ΑΡΗΣ Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News