ΑΕΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Live Streaming | Aek - Atromitos

ΑΕΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Live Streaming

ΑΕΚ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Live Streaming

ΑΕΚ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Live Streaming:

Το παιχνίδι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ατρόμητο την Κυριακή (20:30) στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον και οι λόγοι είναι αρκετοί.

Aek – Atromitos Live Streaming

Όλοι ανυπομονούν για την αγωνιστική εικόνα που θα παρουσιάσει η «Ένωση». Η οποία στη διάρκεια της διακοπής χώρισε τους δρόμους της με τον προπονητή Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Τα ηνία της ομάδας ανέλαβε ο Αργύρης Γιαννίκης. Η ΑΕΚ βρίσκεται στην 4η θέσης της βαθμολογία. Είναι στο -2 από την κορυφή (3-1-1) σε 5 αγωνιστικές.

Ο πρώην προπονητής του ΠΑΣ θα κάνει ντεμπούτο απέναντι στον Ατρόμητο. Με το «καλημέρα» προανήγγειλε αλλαγές με στόχο να βάλει τη σφραγίδα του στην ΑΕΚ.

«Η γρήγορη ανάπτυξη του παιχνιδιού, η αξιοποίηση χώρου, η ένταση και το πρέσινγκ είναι τα βασικά στοιχεία της φιλοσοφίας μου.», υποστήριξε ο νέος προπονητής της «Ένωσης». Στη συνέχεια στάθηκε στο εξαιρετικό υλικό που διαθέτουν οι «κιτρινόμαυροι», λέγοντας:

«Οι παίκτες της ΑΕΚ έχουν φανταστική ποιότητα που μπορούν να τη βγάλουν στο γήπεδο κι έχουν τα στοιχεία για να παίξουν σε οποιοδήποτε πρωτάθλημα. Είμαι φιλόδοξος και τώρα είναι ώρα δουλειάς για όλους μας. Δουλειά μας είναι να εξελίσσουμε την ομάδα και να είμαστε ανταγωνιστικοί». Σχετικά με τον Ατρόμητο ο Γιαννίκης σημείωσε ότι «διαθέτει ένα ποιοτικό ρόστερ κι έναν έμπειρο προπονητή, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να ξεκινήσουμε με νίκη».super league Live Streaming

ΑΕΚ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Live Streaming

Ο Ατρόμητος έχει πραγματοποιήσει απογοητευτική εκκίνηση στο πρωτάθλημα και παραμένει χωρίς νίκη (0-2-3) στην τελευταία θέση της βαθμολογία. Η αλλαγή του προπονητή και η έλευση του Γιώργου Παράσχου βελτίωσε την εικόνα και πλέον το ζητούμενο είναι οι τρεις βαθμοί.

Την περασμένη αγωνιστική ο Ατρόμητος έχασε το «τρίποντο» μέσα από τα χέρια του με τον ΠΑΣ να ισοφαρίζει το παιχνίδι στις καθυστερήσεις. Το τεχνικό επιτελείο στη διάρκεια της διακοπής δούλεψε με στόχο τη βελτίωση της επιθετικής λειτουργίας και στο ΟΑΚΑ αναμένουνε εκπλήξεις.

Η ΑΕΚ από το 2017 σε ματς πρωταθλήματος μετράει 2 νίκες (3-2, 2-1), μια ισοπαλία (2-2), αλλά και 2 ήττες (0-1, 0-2) όταν φιλοξενεί τον Ατρόμητο.Live Streaming

ΑΕΚ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΑΕΚ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

ΑΕΚ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News