ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΡΗΣ Live Streaming | ΦΙΛΙΚΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΡΗΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΡΗΣ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΡΗΣ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΡΗΣ Live Streaming:

Έτοιμος να παρουσιάσει ένα σχήμα πολύ κοντά σε αυτό που θα δούμε στη διάρκεια της νέας αγωνιστικής περιόδου είναι ο Ολυμπιακός. Οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν πρόβα τζενεράλε ενόψει των επίσημων αγώνων, κόντρα στον Άρη στο «Γ. Καραισκάκης» (14/7-21:00).

ΦΙΛΙΚΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΡΗΣ

Μετά το βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Αυστρία και τα φιλικά συμπερασμάτων που έγιναν εκει, οι «ερυθρόλευκοι» επέστρεψαν στην βάση τους και μπαίνουν σε ρυθμό προκριματικών Champions League.  Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού  Ντιναμό Τιφλίδας- Νέφτσι Μπακού την ερχόμενη Τρίτη (21/07).

Ο Αλγκασίμ Μπα δήλωσε:

«Δεν μπορούσα παρά να δεχτώ την πρόταση του Ολυμπιακού. Είναι ένας τεράστιος σύλλογος. Δεν μπορεί κανείς να αρνηθεί την πρόταση για να βρεθεί εδώ. Όταν σε καλεί ένας σύλλογος σαν τον Ολυμπιακό, απλά έρχεσαι. Αυτό, λοιπόν, έκανα και εγώ. Και είμαι ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ.

Ο Μαντί είναι παράδειγμα για όλους μας στη Γουινέα. Δεν έχουμε το ίδιο προφίλ και τους ίδιους στόχους μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Εγώ είμαι επιθετικός και φιλοδοξώ να σκοράρω. Υπάρχουν στόχοι προσωπικοί και ομαδικοί και βρίσκομαι εδώ για να τους υλοποιήσω.
Θα είναι πολύ όμορφο να τα καταφέρω, όπως ο Μαντί και θα είναι καταπληκτικό να καταφέρω να τον ξεπεράσω. Το γνώριζα πριν έρθω, όπως και όλος ο κόσμος το ξέρει.

Μιλάω για το πάθος του κόσμου του Ολυμπιακού. Μέχρι τώρα είναι μεγάλη ευχαρίστηση. Δέχομαι πάρα πολλά μηνύματα υποστήριξης και αυτό με κάνει ευτυχισμένο. Θα κάνω τα πάντα για να τιμήσω τη φανέλα και να βοηθήσω τον Ολυμπιακό».ΟLive Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΡΗΣ ζωντανά

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να χρησιμοποιήσει τους ποδοσφαιριστές που θα αγωνιστούν την επόμενη εβδομάδα. Μοναδικό ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή του Ρούμπεν Σεμέδο, καθώς ο Πορτογάλος στόπερ έχασε κάποιες προπονήσεις το τελευταίο διάστημα λόγω ενοχλήσεων.

Άγνωστο παραμένει εάν θα προλάβει να ενσωματωθεί στην ομάδα ο Τόμας Βάτσλικ. Ο 32χρονος Τσέχος γκολκίπερ υπέγραψε το συμβόλαιό του την Δευτέρα και έχει ελάχιστες προπονήσεις με την ομάδα. Παναθηναικος

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΡΗΣ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΡΗΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΡΗΣ Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News