ΑΙΝΤΧΟΦΕΝ - ΠΑΟΚ Live Streaming | EINDHOVEN - PAOK

ΑΙΝΤΧΟΦΕΝ - ΠΑΟΚ Live Streaming

ΑΙΝΤΧΟΦΕΝ – ΠΑΟΚ Live Streaming

ΑΙΝΤΧΟΦΕΝ – ΠΑΟΚ Live Streaming:

Έτοιμος να μπει σε διαδικασία μονταρίσματος απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους είναι ο ΠΑΟΚ. O «δικέφαλος του βορρά» βρίσκεται στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του και στο πρώτο φιλικό εκεί αντιμετωπίζει την Αϊντχόφεν (14/7, 21.00).

EINDHOVEN – PAOK Live Streaming

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν έχει εύκολο έργο, καθώς καλείται να διαφοροποιήσει την νοοτροπία και το αγωνιστικό προφίλ της ομάδας. Ο Ρουμάνος τεχνικός δουλεύει πολλές ώρες πάνω στην τακτική, θέλοντας να δέσει και πάλι την άμυνα του συνόλου του. Προς αυτή την λογική κινείται και ο μεταγραφικός σχεδιασμός.

Οι Θεσσαλονικείς κινούνται με γοργούς ρυθμούς για την απόκτηση ενός ποιοτικού χαφ. Στο τραπέζι έχουν πέσει δύο ονόματα. Αυτό του Άντριεν Σίλβα (Σαμπντόρια) και εκείνο του Γιασμίν Κούρτιτς (Πάρμα). Πρόκειται για δυο ποδοσφαιριστές ποιοτικούς, με γεμάτες σεζόν στα πόδια τους και με χαρακτηριστικά που καλύπτουν τα «θέλω» του προπονητή… Live Streaming

ΑΙΝΤΧΟΦΕΝ – ΠΑΟΚ ζωντανά

Ο ΠΑΟΚ στο πρώτο του φιλικό επικράτησε του ΝΠΣ Βόλου στην Τούμπα (3-1). Η ομάδα της Μαγνησίας προηγήθηκε, ωστόσο ο «δικέφαλος» έδειξε αντανακλαστικά και ανέτρεψε το ματς.

Η PSV πέρσι κατέλαβε την 2η θέση στο ολλανδικό πρωτάθλημα, δίχως να απειλήσει ουσιαστικά τον Άγιαξ. Έως τώρα στην προετοιμασία έχει δώσει τρία φιλικά με χαμηλό βαθμό δυσκολίας. Αρχικά συνέτριψε 6-2 την Βόλενμπεκ που αγωνίζεται στην 2η κατηγορία Βελγίου, στη συνέχεια 10-1 την γερμανική Ντελμπρούκερ, ενώ ήρθε ισόπαλη 0-0 με την Όσναμπρικ.Παναθηναικος

ΑΙΝΤΧΟΦΕΝ – ΠΑΟΚ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΑΙΝΤΧΟΦΕΝ – ΠΑΟΚ

ΑΙΝΤΧΟΦΕΝ – ΠΑΟΚ Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News