ΑΝΤΒΕΡΠ – ΑΕΚ Live Streaming | Antwerp – AEK

ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ – ΑΕΚ Live Streaming

ΑΝΤΒΕΡΠ – ΑΕΚ Live Streaming

ΑΝΤΒΕΡΠ – ΑΕΚ Live Streaming:

Τα φιλικά με ομάδες επιπέδου ευρωπαϊκών διοργανώσεων συνεχίζονται για την ΑΕΚ. Επόμενος αντίπαλος η βελγική Άντβερπ, που βρίσκεται στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας της, καθώς σε 2 εβδομάδες εκκινεί η εγχώρια λίγκα.Panathinaikos

Η ήττα από την Φέγενορντ (3-1) στην επίσημη πρώτη του «δικεφάλου», ταρακούνησε αρκετά τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Ειδικά το διάστημα 29’-38’ το σύνολό του δέχτηκε τρία γκολ δημιούργησε έντονο προβληματισμό στον Σέρβο τεχνικό. Μάλιστα, το εν λόγω ματς επιβεβαίωσε την ανάγκη απόκτησης ενός ακόμη στόπερ, πλην του Γιώργου Τζαβέλλα.

Antwerp – AEK Live Streaming

Στο επερχόμενο παιχνίδι με τους Βέλγους, αναμένεται να γίνουν εκ νέου δοκιμές σε πρόσωπα, αφού το 4-1-4-1 φαίνεται πως έχει τον πρώτο λόγο στο μυαλό του Μιλόγεβιτς.  Στις δηλώσεις του τόνισε ότι περιμένει να δει καλύτερα πράγματα από το υπάρχον ρόστερ, ενώ εξελίξεις αναμένονται στις μεταγραφικές υποθέσεις των Αραούχο και Λε Ταλέκ.

Αγωνιστικά, δεν αποκλείεται να πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής ο Γιώργος Τζαβέλλας. Οι νεαροί Μιχάλης Κοσίδης, Αλέξανδρος Παρράς και Στέφανος Κάτσικας έχουν τεθεί εκτός μάχης λόγω τραυματισμών.

Η Άντβερπ είναι ένα ιστορικό ποδοσφαιρικό κλαμπ του Βελγίου, με ένδοξο παρελθόν. Το Κύπελλο UEFA της σεζόν 1992-93 κοσμεί την τροπαιοθήκη της, ενώ έπειτα από μία παρατεταμένη κρίση την προηγούμενη 10ετία, έχει επανέλθει δυναμικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το φιλικό θα πραγματοποιηθεί στις 18:00 στο γήπεδο Γκίλζε και όχι στις 19:00 όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο. Live Streaming

ΑΝΤΒΕΡΠ – ΑΕΚ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΑΝΤΒΕΡΠ – ΑΕΚ

ΑΝΤΒΕΡΠ – ΑΕΚ Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News