ΑΡΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Superleague Play-Offs 2020/21

ΑΡΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΑΡΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΑΡΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming:

Άρης – Ολυμπιακός: Να εκμεταλλευτεί την έλλειψη κινήτρου του Ολυμπιακού θέλει ο Άρης!

Να σπάσει επιτέλους την κάκιστη παράδοση απέναντι στον Ολυμπιακό θέλει ο Άρης. Και αυτή τη φορά εκτός της έδρας θα έχει ως σύμμαχο την αναπόφευκτη χαλαρότητα του Ολυμπιακού (5/5, 17:15).

Aris – Olympiakos Live Streaming

Μονόπλευρο είναι το ενδιαφέρον στην αναμέτρηση του «Κλ. Βικελίδης». Αυτό καθώς την ώρα που ο Άρη καίγεται για βαθμούς ο Ολυμπιακός πηγαίνει στην Θεσσαλονίκη για διαδικαστικούς λόγους. Χωρίς όμως αυτό να σημαίνει απαραίτητα ότι δεν θα χτυπήσει τη νίκη όπως κάνει συνήθως.

Ο Άρης μοιάζει πιο μπερδεμένος στα πλέι οφ και μετρά σε 6 παιχνίδια τρεις ήττες δύο νίκες και μία ισοπαλία. Βαθμολογικά είναι μαζί με τον ΠΑΟΚ στην 2η θέση, με 3 βαθμούς περισσότερους από την ΑΕΚ και 7 από τον Παναθηναϊκό. Αν δεν θέλει να μπει σε περιπέτειες στα άλλα τρία παιχνίδια που απομένουν ο Άρης πρέπει να εκμεταλλευτεί την έλλειψη κινήτρου του αντιπάλου και να πάρει το τρίποντο. Το σενάριο νίκης του Άρη πληρώνει 2.01.Παναθηναϊκός Νέα

ΑΡΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

Από την άλλη ο πρωταθλητής Ολυμπιακός όσο αδιάφορος κι αν είναι όσες αλλαγές κι αν κάνει στην ενδεκάδα είναι πάντα ανταγωνιστικός στις εγχώριες διοργανώσεις. Οι ερυθρόλευκοι προέρχονται από την πρόκριση στον τελικό κυπέλλου επί του ΠΑΣ (3-1 στο Καραϊσκάκης) και το 2-0 επί της ΑΕΚ στη περασμένη αγωνιστική στα πλέι οφ. Η νίκη του Ολυμπιακού πληρώνει με το υψηλό για τα δεδομένα του 3.55!

Όπως είναι γνωστό ο Ολυμπιακός είναι κυρίαρχος απέναντι στον Άρη και η τελευταία νίκη των κίτρινων για οποιαδήποτε διοργάνωση απέναντι στους Πειραιώτες καταγράφεται το 2010 στη Θεσσαλονίκη!

Στον αγώνα πρωταθλήματος με γηπεδούχο τον Άρη τον Νοέμβριο Ολυμπιακός είχε περάσει νικηφόρα με 1-2, ενώ οι Πειραιώτες έχουν πετάξει και εκτός κυπέλλου τον Άρη με το περιβόητο γκολ του Μπουχαλάκη (1-1). Η ισοπαλία βρίσκεται στο 3.45. Live Streaming

ΑΡΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΑΡΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΑΡΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

https://pastebin.com/3UAcUn8i

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News