ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΧΙΜΚΙ Live Streaming | Euroleague 2020/21

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΧΙΜΚΙ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΧΙΜΚΙ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΧΙΜΚΙ Live Streaming:

Ολυμπιακός – Χίμκι: Να πει αντίο με χαμόγελο σε μια πικρή χρονιά…

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στο ΣΕΦ την ρωσική Χίμκι στο πλαίσιο της 34ης και τελευταίας αγωνιστικής της Ευρωλίγκας (9/4, 21:00).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΧΙΜΚΙ Live

Να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και να προσθέσει άλλη μία νίκη στο ενεργητικό του θέλει ο Ολυμπιακός. Αυτό στο ματς κόντρα στην ουραγό της φετινής διοργάνωσης Χίμκι. Οι ερυθρόλευκοι επέστρεψαν από την «διαβολοβδομάδα» στην Ισπανία με μία νίκη, αυτή κόντρα στη Βαλένθια και μία ήττα από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ασφαλώς και ο συνολικός απολογισμός με το ρεκόρ 15 νικών και 18 ηττών που μετρά ως τώρα δεν ικανοποιητικός για τον Ολυμπιακό και αυτό είναι αυτονόητο από τη στιγμή που στο φινάλε δεν διεκδίκησε θέση στα πλέι οφ. Η Χίμκι πάντως είναι μιας πρώτη τάξεως ευκαιρία για να κλείσει θετικά ο Ολυμπιακός τη σεζόν. Το σενάριο  να σημειώσουν οι ερυθρόλευκοι 80 και πλέον πόντους στο ματς (over 79.5 πόντοι) έχει απόδοση 3.00.Panathinaikos

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΧΙΜΚΙ Ζωντανά

Σε ότι αφορά την ρωσική Χίμκι η πορεία της τα λέει όλα καθώς μετά από 33 παιχνίδια μετρά 4 νίκες και 29 ήττες… Η ομάδα της Μόσχας είναι στα όρια της διάλυσης και στα δύο πρόσφατα ματς έχασε με 30 πόντους από την Μακάμπι και με άλλους 25 από την συμπολίτισσα ΤΣΣΚΑ. Αν μπουν στο παιχνίδι 165 ή και περισσότεροι πόντοι (over 164.5 πόντοι) δίνει 1.87.

Να σημειωθεί ότι από το 2010 και έπειτα η Χίμκι έχει έρθει 6 φορές στο ΣΕΦ για την Ευρωλίγκα και έχασε σε όλες τις επισκέψεις της από τον Ολυμπιακό…Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΧΙΜΚΙ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΧΙΜΚΙ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΧΙΜΚΙ Live Streaming | Links:

Εδώ θα δείτε σε Live Streaming το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΧΙΜΚΙ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News