ΡΕΑΛ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Euroleague 2020/21

ΡΕΑΛ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΡΕΑΛ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΡΕΑΛ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming:

Ρεαλ Μαδρίτης – Ολυμπιακός: Αδιάφορος κόντρα σε μια τοπ ομάδα!

Να κάνει το 2Χ2 στην Ισπανία θέλει ο Ολυμπιακός. Βασική διαφορά με το ματς με τη Βαλένθια ότι αυτή τη φορά φιλοξενείται στην Μαδρίτη από την Ρεάλ, μια εκ των κορυφαίων ομάδων της διοργάνωσης. Αγώνας για την 33η αγωνιστική της Ευρωλίγκας (2/4, 22:00).

ΡΕΑΛ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live

Οι ερυθρόλευκοι έδειξαν τα… δόντια του στην Βαλένθια με μία σπουδαία νίκη. Αυτή που συνοδεύτηκε από καλή εμφάνιση αν εξαιρέσει κανείς το τελευταίο δεκάλεπτο. Ασφαλώς και το αποτέλεσμα αυτό δεν αλλάζει κάτι στην μοίρα του Ολυμπιακού, είναι δεδομένο όμως ότι θέλει να το ξανακάνει, αυτή τη φορά κόντρα στη βασίλισσα!  Να τονίσουμε εδώ, ότι το «διπλό» των ερυθρόλευκων πληρώνει στο αξιοσέβαστο 3.90!

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα  πατάει καλύτερα τον τελευταίο μήνα και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πετύχει 4 νίκες και να ηττηθεί 2 φορές στην τελευταία εξάδα αγώνων. Συνολικά το ρεκόρ της στην Ευρωλίγκα είναι στο 15-17.Panathinaikos

ΡΕΑΛ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ζωντανά

Ταυτόχρονα ο Ολυμπιακός θέλει να πάρει το αίμα του πίσω… καθώς στο ματς του πρώτου γύρου είχε χάσει από τους Ισπανούς στην παράταση σε ένα τρομερό παιχνίδι 82-86 (69-69 κ.δ.) στο Φάληρο.  

Η αλήθεια είναι ότι η Ρεάλ Μαδρίτης πέρα από τη βαθμολογική πίεση  βρίσκεται σε πολύ δύσκολη περίοδο και αγωνιστικά. Αν οι ερυθρόλευκοι την περιορίσουν επιθετικά όπως έκαναν στο ΣΕΦ, τότε θα αυξήσουν τις πιθανότητες τους να φύγουν με το θετικό αποτέλεσμα. Το σενάριο να σημειωθούν μέχρι 161 πόντοι συνολικά στο παιχνίδι(over 161.5) έχει απόδοση 1.86. 

Η προϊστορία των μεταξύ τους αγώνων είναι με το μέρος της Ρεάλ, με τη τελευταία νίκη του Ολυμπιακού στην Μαδρίτη να καταγράφεται το 2018 με σκορ 79-80. Αξίζει να αναφερθεί ότι η πιθανότητα να πετύχουν οι Πειραιώτες 77 ή και περισσότερους πόντους στον αγώνα(over 76.5) προσφέρεται στο 1.97.Live Streaming

ΡΕΑΛ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΡΕΑΛ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΡΕΑΛ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Links:

Εδώ θα δείτε σε Live Streaming το ΡΕΑΛ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News