ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟΚ Live Streaming | Superleague 2020/21

Αστερας Τριπολης – ΠΑΟΚ Live streaming

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming:

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ: Ο ένας για πλέϊ οφ και ο άλλος για τη 2η θέση!

Με σημαντικό βαθμολογικό κίνητρο κοντράρονται στο «Θ. Κολοκοτρώνης» Αστέρας Τρίπολης και ΠΑΟΚ. Πρόκειται για παιχνίδι για την 24η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (27/2-19.30).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΟΚ Live

Στην προνομιούχο 6η θέση που δίνει «εισιτήριο» για τα πλέι οφ και ελπίδα για πρόκριση στην Ευρώπη βρίσκεται ο Αστέρας Τρίπολης. Οι Αρκάδες έχουν 38 πόντους και ένα βαθμολογικό +8 από τον 7ο Βόλο. Έτσι παραμένουν αήττητοι στο πρωτάθλημα εδώ και εβδομάδες. Συνολικά ή τελευταία ήττα του  Αστέρα ήταν στις 6 Ιανουαρίου από τον Ολυμπιακό. Έκτοτε μετρά 6 νίκες και δύο ισοπαλίες.

Γενικά ο Αστέρας είναι μια «σφιχτή» ομάδα που τα περισσότερα παιχνίδια της δεν έχουν πολλά γκολ. Άσχετα αν τη περασμένη αγωνιστική ήρθε ισόπαλη με την ΑΕΚ με σκορ 2-2, τα προηγούμενα εφτά παιχνίδια της είχαν προκύψει under! Αν επαναληφθεί αυτό το φαινόμενο  και σημειωθούν μέχρι δύο γκολ στο παιχνίδι (under 2.5) δίνει  1.83.Παναθηναϊκός

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΟΚ ζωντανή μετάδοση

Ο ΠΑΟΚ από τη δική του πλευρά στη τελευταία εξάδα αγώνων μετρά τρεις νίκες δύο ισοπαλίες και μία ήττα, όμως το σημαντικό για την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία είναι ότι προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες (με ΠΑΣ 0-2 και Λαμία 4-0) που συνδυάστηκαν με τις απώλειες του πρωτοπόρου Ολυμπιακού και η διαφορά από την κορυφή μειώθηκε στους 12 βαθμούς.  

Ο δικέφαλος του Βορρά έχει ως βασικό στόχο να κλειδώσει τη 2η θέση και να μην πιεστεί για το ευρωπαϊκό εισιτήριο στη διαδικασία των πλέι οφ. Βέβαια το πρόγραμμα του είναι δύσκολο στις τελευταίες δύο αγωνιστικές (Άρη εντός, Παναθηναϊκό εκτός) και αυτό καθιστά το «διπλό» στην Τρίπολη επιτακτική ανάγκη. Η νίκη του ΠΑΟΚ στην Αρκαδία έχει απόδοση 1.55 και αν συνδυαστεί με προβάδισμα στο σκορ από το 1ο ημίχρονο τότε δίνει 2.40.

Στη προϊστορία των δύο ομάδων τα αποτελέσματα είναι μοιρασμένα, πέρσι νίκησε ο ΠΑΟΚ 2-1 και συνολικά στη τελευταία πενταετία ο Αστέρας έχει δύο νίκες και ο ΠΑΟΚ τρεις! Live Streaming

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΟΚ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΟΚ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

https://pastebin.com/gZUAhZ22

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News