Παναθηναϊκος – Αλμπα Live streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (11/04)

Παναθηναϊκος – Αλμπα Live streaming

Έτοιμος για νέα παράσταση μπροστά στο κοινό του κόντρα στην Άλμπα ο Παναθηναϊκός.

Παναθηναϊκος – Αλμπα Live streaming | Panathinaikos Live Streaming:

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για τον Παναθηναϊκό που υποδέχεται την Άλμπα στο κατάμεστο ΟΑΚΑ (21:15) και παίρνει οριστικά και αμετάκλητα την «χρυσή» δεύτερη θέση της κανονικής περιόδου στην Euroleague.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν βρίσκεται μια νίκη μακριά από την απόλυτη επιτυχία στον «μαραθώνιο» της κανονικής περιόδου και περιμένει την Άλμπα για να βάλει σφραγίδα στο ιδανικό φινάλε.

Παναθηναϊκος – Αλμπα Live streaming: Με φουλ συγκέντρωση

Έπειτα από 33 αγώνες οι «πράσινοι» με ρεκόρ 22-11 έχουν αγκαλιά τη δεύτερη θέση, πίσω μόνο από την σίγουρη πρώτη εδώ και πάρα πολύ καιρό Ρεάλ κι αφού έχουν ξεπεράσει με επιτυχία όλα τα εμπόδια που υψώθηκαν μπροστά τους, με 4/4 μετά την ήττα στο ΣΕΦ (νίκες με Ερυθρό Αστέρα εκτός, Μπαρτσελόνα εντός, Βίρτους εκτός, Μπάγερν εκτός) θέλουν άλλη μία επιτυχία για να εξασφαλίσουν το μέγιστο δυνατό.

Αυτό δεν είναι άλλο από τη δεύτερη θέση που σημαίνει πλεονέκτημα έδρας στα Playoffs και διασταύρωση στις μάχες που θα κρίνουν το εισιτήριο για το Final-4 με αντίπαλο που θα προκύψει από τη διαδικασία των Play-In και συγκεκριμένα από τον «τελικό» των θέσεων 7-8.

Ο Παναθηναϊκός που έχει κάνει τρομερό δεύτερο γύρο με ρεκόρ 12-4, καταφέρνοντας έτσι να αναρριχηθεί στην κατάταξη, στο ΟΑΚΑ έχει 9 σερί νίκες και θέλει να κάνει το 10/10 με νίκη επί της ουραγού Άλμπα (5-28) στην κατάμεστη έδρα του για να ολοκληρώσει τουλάχιστον όσον αφορά την κανονική περίοδο με απόλυτη επιτυχία την εμφατική επιστροφή του στο υψηλότερο επίπεδο.

Όλα αυτά υπό τις οδηγίες του Αταμάν, καθώς πέρυσι οι «πράσινοι» είχαν τερματίσει μόλις στην 17η και προτελευταία θέση και τώρα είναι σε θέση να βλέπουν ξεκάθαρα τον στόχο παρουσίας στο Final-4 του Βερολίνου, για πρώτη φορά έπειτα από 12 χρόνια.

Διαμαντίδης για Σλούκα: «Έχει τρομερή εμπειρία, θα φτάσει μέχρι τέλους»

Ο θρύλος του Παναθηναϊκού και του ελληνικού μπάσκετ μίλησε για τον σύγχρονο ηγέτη του «τριφυλλιού».

Ο Κώστας Σλούκας έχει πάρει τον Παναθηναϊκό στις πλάτες του και τον οδηγεί με ασφάλεια στην τελική ευθεία της σεζόν. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης αναγνωρίζει την μεγάλη προσπάθεια, που κάνει ο 34χρονος γκαρντ και θεωρεί ότι θα είναι ανάλογη και η συνέχεια.

Ο θρύλος του Παναθηναϊκού και του ελληνικού μπάσκετ μίλησε για τον Σλούκα στον Τόλη Κοτζιά και στην εκπομπή «ΠΑΡΕ ΒΑΛΕ» της Kingbet: ««Σίγουρα ο Κώστας είναι ένας παίκτης, που παίζει πολλά χρόνια στην Ευρωλίγκα. Είναι ένας παίκτης, που έχει τρομερή εμπειρία και σαφώς ξέρει να διαχειρίζεται τον εαυτό του και το κορμί του. Είχε κάποια θέματα τραυματισμών, αυτή την στιγμή δείχνει να είναι πίσω και σε μία περίοδο, που τον χρειάζεται η ομάδα είναι εκεί και δηλώνει παρών. Και πιστεύω ότι θα συνεχίσει να το κάνει και θα φτάσει μέχρι τέλους. Αρκεί να είναι υγιής» είπε σχετικά.

Μπείτε να δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις Διαμαντίδη καθώς και τι θα κάνουν το καλοκαίρι Βεζένκοφ και Θανάσης Αντετοκούνμπο.

Παναθηναϊκος – Αλμπα Live streaming: Γκραντ: «Στόχος μας να κερδίσουμε την Ευρωλίγκα»

«Η οικογένεια σημαίνει τα πάντα για εμένα. Είναι ο λόγος που ξεκίνησα το μπάσκετ και ο λόγος που παίζω σήμερα. Ήταν σπουδαία εμπειρία το να παίζω στο NBA 4-5 χρόνια. Δεν έχουν πολλοί την ευκαιρία να το καταφέρουν αυτό. Προφανώς θα μπορούσα να είχα ξάνει κάποια πράγματα διαφορετικά και να είχα μία πιο πετυχημένη καριέρα, αλλά ήταν σπουδαία έτσι και αλλιώς» είπε ο Γκραντ και μίλησε για την πορεία του στον Παναθηναϊκό:  «Είναι τρομερή η σεζόν με τον Παναθηναϊκό. Είμαστε δεύτεροι στην Euroleague αυτή τη στιγμή, μας αρέσει ο τρόπος με τον οποίο παίζουμε. Η σχέση μου με τον Εργκίν Αταμάν είναι καλή. Μας λέει τι πρέπει να κάνουμε και εμείς το κάνουμε».

Όσο για τη σχέση του με τους οπαδούς: «Η σχέση με τους οπαδούς είναι απίστευτη. Είναι τρομεροί, από τους καλύτερους που έχω συναντήσει και έχω υπάρξει μέρος τους. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ» είπε και δεν κρύφτηκε αναφορικά με τον μεγάλο στόχο της ομάδας. «Σίγουρα ο βασικός στόχος του Παναθηναϊκού είναι να κερδίσει την Euroleague. Αυτός είναι ο βασικός στόχος στον οποίο είμαι συγκεντρωμένος».

Για τη δική του αγωνιστική εικόνα είπε: «Βεβαίως μου αρέσει να με θεωρούν έναν από τους καλύτερος αμυντικούς στην Ευρώπη. Σε κάθε πρωτάθλημα, μπορείς να είσαι ο κορυφαίος σε κάτι. Είναι πολύ καλό. Εδώ υπάρχουν αρκετοί σπουδαίοι γκαρντ. Άτομα σαν τον Σέιν Λάρκιν και τον Μάκι Τζέιμς είναι δύο από τους πιο δύσκολους στο να τους μαρκάρεις».

Για την Αρμάνι είπε: «Η χρονιά στην Αρμάνι Μιλάνο ήταν η πρώτη μου στην Euroleague. Προφανώς το να παίζεις για τον Ετόρε Μεσίνα δεν είναι εύκολο αλλά είναι καλός άνθρωπος» και σχολίασε τις διαφορές Μεσίνα-Αταμάν. «Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στον Μεσίνα και τον Αταμάν. Ο κόουτς Αταμάν σου δίνει περισσότερη ελευθερία. Αυτό πιστεύω είναι που με βοηθάει πολύ όπως και πολλούς ακόμα γκαρντ στο να παίξουν καλά».

Παναθηναϊκος – Αλμπα Live streaming: Το επιβεβαίωσε ο Γκριγκόνις: «Ναι, υπέγραψα νέο συμβόλαιο – Έμεινα γιατί…»

Ο Μάριους Γκριγκόνις μιλώντας στην ΕΡΤ από τη Ρόδο επιβεβαίωσε ότι υπέγραψε νέο τριετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό εξηγώντας τους λόγους της παραμονής του.

Ο Μάριους Γκριγκόνις έκανε… επίσημη την παραμονή του στον Παναθηναϊκό Aktor και πλέον το μόνο που απομένει είναι η τυπική, «πράσινη» ανακοίνωση, καθώς οι υπογραφές έχουν ήδη «πέσει».

Ο Λιθουανός συμφώνησε για νέο τριετές συμβόλαιο με το «τριφύλλι», το οποίο έχει ήδη υπογράψει και μετά το δύσκολο διπλό στην έδρα του Κολοσσού Ρόδου επιβεβαίωσε πως θα συνεχίσει στο ΟΑΚΑ.

Για την ακρίβεια, μιλώντας στην κάμερα της “ΕΡΤ” ο «Γκρίγκο» ρωτήθηκε για το μέλλον του και απάντησε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο, λέγοντας:

«Στην πραγματικότητα, είχα ήδη υπογράψει νωρίτερα, άρα το είχα γιορτάσει. Ήταν πολύ σημαντικό για εμένα να βρω την ομάδα που θα με πιστέψει για πάνω από ένα χρόνο. Είμαι χαρούμενος που θα μείνω μαζί με την οικογένειά μου στην Ελλάδα. Ανυπομονώ για την εξέλιξη της ομάδας και το πώς γίνεται ακόμα πιο επαγγελματική, δημιουργεί καλύτερες συνθήκες σε όλα. Πιστεύω πως η ομάδα έχει πολύ χώρο για εξέλιξη, γιατί τα έχει όλα. Έχει μία από τις καλύτερες οπαδικές βάσεις, μία από τις καλύτερες πόλεις, καλό καιρό, τα πάντα. Μπορεί να είναι ακόμα καλύτερη από αυτό που είναι τώρα».

Παναθηναϊκος – Αλμπα Live streaming | Links: 

Δες ζωντανά τον αγώνα με ένα κλικ!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News